Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem pro p.Zemana,v presidentské kampani.Je to stranický kandidát se směřováním "nevím kam".V poslední fázi voleb ,poté ,co zbudou dva kandidáti,ho bezesporu podpoří obdivovatelé z levice a také masivně i z pravice.Děkuji,nechci.Podporuji p.Fischera,nezávislého kandidáta,který ,jak doufám,si povede ve funkci presidenta v duchu f´ér play a bude pro všechny občany.Levicový kandidát,p.Diensbír,je stranickým lídrem a poměrně mladý,bez velkých,politických zkušeností .Ale jeho doba asi přijde v dalších obdobích.Na závěr-je ,dle mého názoru škodou,že se do kampaně doposud nezapojil p.Švejnar,který by se mohl také výrazně prosadit.Je to význačný ekonom a takového náš stát potřebuje jako sůl.
  • Bolševickej úředník, pantáta co má rád Becherovku a cizák. Tomu se říká elita národa.
  • Měli by si všichni uvědomit, že Zeman a Fišer sami o sobě prohlásili, že byli v KSČ kvůli funkcím. A to je již degraduje To nesvědčí o dobrém charakteru. Znám mnoho slušných a chytrých lidí, kteří byli přemlouváni, aby vstoupili do KSČ a oni to neudělali. Mezi slušníé kandidáty patři Fišerová nebo Diensbier. Měl by také kandidovat Švejnar, ten by měl velkou šanci.
  • Je mi jasné o co vám jde. Chcete, aby nestraník Fišer nebyl prezidentem. Raději Zemana,
    s kterým se dá mluvit (opoziční smlouva..), že! Proto ty řeči o průzkumech "nestraných"
    agentur. Novináři, běžte už konečně do haj zlu.
  • Kdyby se zrušil úřad presidenta, ušetřili bychom nejméně 6 milionů ročně na jeho platu, navíc jeho cesty, náklady na všechny ty Jakly, Hájky a Ochvaty a další poskoky, ušetřili bychom si ostudu s jeho klaunovskými výstupy v zahraničí, s krádeží před televizními kamerami, a ušetřili bychom celou tu šaškárnu s tzv. přímou volbou.
  • Zeman je horší, než TOP 06 a ODS dohromady. Humus. Je to jen touha vládnout, o lidi mu vůbec nejde. Viz. opoziční smlouva.
  • Zeman už byl doporučen Klausem, takže pro mne je to polibek smrti
  • Zeman má navíc, byl by opět dobrým premiérem. Avšak na funkci prezidenta nemá. Je egocentrista s tendencemi poučovat ostatní, shazovat je a ironizovat.
    Chybí mu i image, což má např. Klaus. Dovedete si představit Zemana jak gorilovsky klátivým krokem s pěnouv pravém koutku přijímá představitele cizího státu? I když kdoví, i z takového nemotory jako byl nebožtík Havel dovedli novináři stvořit ikonu. Jenže ten novináře přitahoval svou "laskavostí" a "pravdou". A hlavně splnil pro Západ úlohu mouřenína. A našinec je na "světovost" tak citlivý !
    • Zato Klaus plní úlohu mouřenína pro Východ a to to dokonale. On musí, jinak by o něm Kreml zveřejnil velice, ale opravdu velice nepříjemné věci.
      • Nejhorší prezident byl Havel, ten nás dostal do srabu ze kterého se už nikdy nevyhrabem.
        • Jméno V. Havla vyslovují lidé v civilizovaném světě dodnes s úctou. Jenom komunisti mu nemohu přijít na jméno, protože přeceňují jeho možnosti jako presidenta a domnívají se, že to byl on kdo je připravil o moc. V., Havel byl především morální autoritou. Ale to komunisti vůbec nechápou. Do srabu nás dostali gauneři z Prognostického ústavu ÚV KSČ, jako je Klaus, Zeman a další, kteří umožnili bolševickým gaunerům privatizovat, správně rozkrást státní majetek.
          • Co je pro tebe kikáne Žigo civilizovaný svět, já bych řek že Bangladéž, tam se narodili tví předci.
  • Ani s jedním z těchto ´tří králů ´ nám pšeňka nepokvete ! !
  • Přímá volba prezideta,hle a už je rozhodnuto,skoro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit