Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakým způsobem vlastně nějaké ty odposlechy fungují? Dejme tomu, že bych chtěl třeba někoho opravdu odposlouchávat, tak jak bych to měl udělat? 

    • Odposlech nebo skrytou kameru můžete v dnešní době koupit v čemkoliv. Když jsem tohle řešil, tak se mi právě podařilo narazit na obchod, kde prodávají špionážní techniku a řeknu vám, že jsem byl sám překvapený z toho, v čem všem se vlastně dá najít skrytá kamera nebo odposlech. 

      • Mohu ho koupit v čemkoliv? A kde bych ho tedy mohl koupit to mi můžete poradit? 

        • Poradit určitě mohu, asi nemá cenu radit něco konkrétního a nelepší bude, když se sám podíváte, co se nabízí. Mohu doporučit se podívat na stránky obchodu https://www.1obchod.com/15-odposlechy  Tady najdete opravdu velkou spoustu věcí, ve kterých můžete najít skrytý odposlech. Navíc vše posílají rychle. 

  • Kulihrach15, (to je blbec na patnáctou?), by bylo dobré prověřit se zeMANem, zda-li nejde o vlastizradu.

    • mun.go
      • vanhorne

        "Klaus za velezradu souzený nebude"     Skoda.

        " Mohou se najít i vlastizrádci, kterí budou opet usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního prezidenta Československé republiky T. G. Masaryka a spoluzakladatele M.R.Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národu. Nezapomente, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádcu, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny prípadné vlastizrádce at je to kdokoliv, a v kterékoliv dobe." 

        Váš dr. EDVARD BENEŠ 

        Praha, kveten 1947 

  • Rusáckého super gaunera Nejedlého a podvodného zloděje  Mlynáře se podařilo probudit hradní zombí. Hned potom co Ovčák přebalil tu vlastizrádnou rusácko-číňanskou podvodnou, prolhanou, křiváckou, komouš-konfidentskou .... zeMANa vyzvracel ze sebe tento již zcela mimo realitu dožívající tvor to co mu nařídili ti dva a rusácká ambasáda.

    M.j.: i pokud by to byla pravda že BIS sleduje důsledně takové tvory a zrádné hnídy a vředy lidstava jako Nejedlý, Mlynář a spol. je to jenom velmi dobře a správně. Neb příjde čas zúčtování (3/23) a takovýto výkvět bude muset být za své činy řádně "odměněn".

    • Aby tě nekleplo, Pepoušku pablbe...ha...ha...

  • Pan Nejedlý je BIS sledován již dlouho.

    Jeho aktivity jsou poněkuď podezřelé.

    Pokuď informace od pana presidenta

    pocházejí z okruhů Nejedlého, tak . . .  

  • Prosím vás, vraťte mu tu hračku, ať je od něj klid. Rád bych se ho zeptal, proč nechal Kačenku, (při pijatice trochu rozvernou), studovat u těch kapitalistů. Putler mu nezajistil studia v Moskvě, nebo je tam jako Nejedlý na hradě?

  • Podle zákona a pravidel musí být BIS loajální k vládě a ne k prezidentovi. Toho může prověřovat podle potřeby. 

    Asi si bude muset pan prezident Zeman zvyknout na to, že žádný strom neroste do nebe. 

    • Otázka je, zda můžou odposlouchávat také šéfa BIS Koudelku a kdo pro to může dát rozkaz.

  • Karel

    Já nejsem naivní prosťáček který vidí za každým rohem ruského špióna a myslíte si že by se skutečný špión prozradil tím že by nepochleboval Americe a nehanil Rusko(na ty by se mohla BIS zaměřit) .Jo pokud jste mladí víte všechno z dostupných informací, které nemusí být pravda a teprve zkušenost a čas ukáže které informace jsou relevantní a kdo s námi chtěl vydrbat. Podvodník zloděj a zhýralec Cyráno z Bergeraku se stal nakonec církevním hodnostářem protože pak mohl konat co se mu zachtělo pod rouškou přetvářky a moci.

  • Už si zeMAN nechal prověřit ten mikrofon, jestli není náhodou napojen přímo do CIA? Že by se svět dozvěděl jeho čvachty. Putler musí mí z něj velikou radost. Kdypak tajně poletí Nejedlý pro instrukce za Putlerem?

  • No tak na to snad čučkaře máme.

    Kdyby měl pan Zeman naprosto čisté svědomí, tak mu to vadit nebude. Pokud byl postup ústředních čučkařů v souladu se zákonem, tak prosím. Pokud na něco přišli, tak ať konají. Pokud nikoliv, je to na Koudelkovu degradaci.

    Mě ať si čučkaři klidně napíchnou. Pokud na něco přišli,tak ať konají. 

    Jenom si myslím, že je to z velké části důsledek hysterické protizemanovské kampaně v médiích. Sledování Okamury je OK, to opozici nevadí. Kdo nadbíhá Rusku je dacan, když někdo žvaní pro USA je to v pořádku. 

    Inu žijeme v právním státě. 

  • Přátelé, udělejme sbírku zeMANovi na telefon, aby nepoužíval telefon agenta Nejedlého, protože potom neví s kým vlastně mluvil. Teď se třepe, co o něm za špínu ví BIS. To je jedině dobře a snad už přestane lhát.

    • To, že někdo neví s kým vlastně mluví nemusí být dáno druhem telefonu. To může nastat když se přebere Hruškovice anebo při postupující senilní demenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit