Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NA seznam.cz je uveden průzkum oblíbenosti politiků - ta prolhaná uslintaná ožralá tupá vepřová tlama tam má 64% - můžete mi někdo - prosííííím aspoň jeden se označit jako příznivec toho paznechta????
  • Na každou sviini se vaří voda, ani soudruzi z porgnosťáku tomu neuniknou.
  • Vem ho ďas - šmejda. Potřebuje snad zde někdo tu uslintanou prolhanou rusofilní vepřovou tlamu?
  • Baziliška Klause vystřídal Buran Zeman. Podobně se střídal „zlý“ estébák s „hodným“. Řídícím důstojníkem zůstává Putin. Klaus i Zeman zničili své mateřské partaje jako použitý a nepotřebný kondom na cestě za Ural. Na jiné vzory národ prostě nemá.
    Chátra si dokutálela Milouše na hrad, jako hovnivál svoji tlustou kuličku. Až ji budou chtít použít, bude vyschlá a prázdná, jako prognostický „čestný předseda“ - obřezaný demen- Walter.
    Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.
    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit. A které noví burešovští bolševici hodili přes palubu jako nepotřebnou přítěž.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Prosím , povšïmněte sobě Bělobrádka, který tam stojí v pozoru a svým servilním úsměvem dává oběma pánům najevo, že je připraven podpořit každého, kdo bude momwentálně u koryta.Inu svatá ty lidovecká vyčůranost!
    • Pepo, povždy picho Václava Klause, agenta Putky Putina s paralyzou mozku! SXtalin byl
      z¨taky tak slavným, až se ho jeho soudruzi zbavili tím, že ho nechali několik dní bez
      pomoci! Ohrožoval je totiž na životě! KLAUS JE KOLABORANT, ZEMĚZRÁDCE!
      A každý takový bastard končí velmi špatně! Vzhledem k tomu, že je již pomatený, skončří v Bohnicích!
  • To byla též sešlost a příprava na oslavu výročí 25 vítězství Občanského Fóra a Velké hadrové revoluce - majetkového převratu...
    "Funkcionář tlačící se do koryta, je vytlačován silou rovnající se počtu funkcionářů momentálně z koryta žeroucích" ! Archimedův zákon, jeho aplikace platí pro straníky i nestraníky, nejvíce se projevil po roce 1989, kdy se nejvíce kariéristů z chamtivých důvodů (přivlastnit - tzv. "zprivatizovat" si společný státní majetek) infiltrovalo do Občanského Fóra (O-čekávám F-unkci) a následně do stran z něho vzniklých ("jen se toč korouhvičko, pěkně podle větru) napříč celým politickým spektrem. Z uvedeného vyplývá mimo jiné to, že nejnebezpečnější pro celou společnost jsou právě ti kariéristi (všehoschopní pro dosažení pouze svého osobního prospěchu). Navenek často presentují názory určité skupiny lidí tzv. strany, hnutí sdružení apod, přijatelné i pro jejich příznivce (mnohdy voliče), přičemž skrytě sledují pouze cíl obohatit se nebo kořistit na úkor ostatních. Je nutno připomenout, že Za každým rozhodnutím stojí vždy konkrétní osoba (y) nikoliv stát (stát nerozhoduje, je to neživý subjekt). Zpravidla to jsou politická rozhodnutí dohodnuté ve vládnoucích stranách konkrétních osob, které se přetvoří do zákonné podoby, následně jsou schválena Poslaneckou Sněmovnou a Senátem, atd.. Nutno konstatovat, že napříč politickým spektrem stran vzniklých z Občanského Fóra se po celou dobu 25 let se zaklíná nutností tzv. "vše reformovat" - český překlad výsledku reforem - zdražování, tunelování, lhaní, propouštění z práce, likvidace továren, zemědělství, školství, zdravotnictví atd., Počátky všeho jsou v programovém prohlášení Občanského Fóra - cituji "Naše země se ocitla v hluboké morální, duchovní, ekologické, sociální, ekonomické a politické krizi. Tato krize je svědectvím neúčinnosti dosavadního politického a ekonomického systému. Byly vyřazeny téměř všechny mechanismy nezbytné pro to, aby společnost vhodně reagovala na měnící se vnitřní i vnější podmínky..." celé zde: http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html
    K tomu je nutné podotknout, že čím skorumpovanější stát, tím má více zákonů," říkával římský historik Tacitus. Řecko jich má tolik, že se korupčníci nemají čeho bát. Exkluzivní klub mocných se pouští do ilegálních obchodů, poté nechává schvalovat potřebné zákony k jejich legalizaci, čímž si sám uděluje amnestii, a nakonec neexistují ani žádná média, která by odhalila, co se vlastně stalo. Zde: http://www.presseurop.eu/cs/content/article/2978891-proc-jsem-zverejnil-seznam-od-lagardeove Nepřipomíná Vám to polistopadový vývoj v ČR ? V ČR je vydáno 600 zákonů za rok... Jen zákon o daních z příjmů z roku 1992 byl k dnešnímu dni novelizován 121krát. V průměru častěji než jednou za dva měsíce... http://www.novinky.cz/domaci/283344-novelizace-novel-aneb-cesi-se-ztraceji-v-nesmyslnych-zakonech.html Je zajímavé, že ještě za premiéra (pravicového) Fischera a Janoty jako ministra financí byla údajně dočasně (na rok - dodnes v platnosti nějak se na to opětovně zapomnělo) v balíčku úsporných opatření zrušená 19 % sazba DPH na koupi automobilů pro podnikatele aby vytvořily pracovní místa. Rád bych věděl kolik jich vytvořily. Lze jednoduše spočítat, že za rok přišel stát cca o 40 miliard (ročně)... Divné a daně se pro chudý lid zvyšují, základní potřeby zdražují, platy snižují, důchody škrtají a poplatky kojencům v inkubátorech za svoz komunálního odpadu a lékařskou péči zvyšují... A myslíte si, že se to změní po těchto volbách, kromě optických změn aby se uklidnila občanská společnost a došlo k normalizaci (konsolidaci) zavedeného (leckdy mafiánského) kapitalismu ?

    Zakončíme proto další tzv "svobodné volby" v podání staronových členů OF z něho vzniklých stran slovy nejpřípadnějšími z úst Václava Klause slovy „Vše jsme se učili, všichni jsme se tehdy učili –nedělejme z toho kriminalizaci.“ Václav Klaus: 10 let prezidentem ČR http://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/213411034000032-vaclav-klaus-10-let-prezidentem-cr/

    Dodávám jen, že pachatel bude opět neznámý, nebo v cizině, vyšetřování skončilo a zapomeňte...
  • Jestlipak mu popřál i fašista Putin?
    • Fašista soudruh Putin vždy přeje svým soudruhům z KSČM.
  • Zločinec Klausů a Zeman to je dvojka zkázy státu
    • Plně s tebou souhlasím.Ti dva měli místo oslav dávno kopat uran pro Temelín,aby tak odčinili škody,které této zemi nadělali.
  • Teprve 70? Kolik má ten druhej stbák? Myslím Klause, ne Babiše. Ten čas letí tak pomalu *6*
  • Přeji našemu panu prezidentovi Zemanovi mnoho dalších šťastných let a doufám, že bude na Hradě ještě minimálně další volební období.
    • Nemá šanci - jedině že by mu poskytl rudozmrd putin "bratrskou pomoc". Ale ona ta ožralecká držka nám stejně nakonec udělá aspoň jednou radost - až mu pes zase sroluje koberec, bude to na hraně dlouhých betonových schodů.
    • Já se přidávám. Pane prezidente, hodně zdravíčka a mnoho let na Pražském hradě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit