Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At je to jak chce,válka je něco hrozného a ti padlí a ještě po Stalinovým velením si úctu zaslouží a politiku by jsem v tom nehledal.Jednou položili život za naše osvobození a proto si myslím,že prezident by měl reprezentovat náš národ bez ohledu co nám po válce Stalin provedl,je to pietní akt.Samozřejmě že stejnou úctu si zaslouží i padlí američtí vojáci a v podstatě všichni kteří v té nesmyslné válce položili své životy.
  • Jen jeď dědku a už se nevracej. Stejně máš ruskou národnost. *1*
  • Hold padlým rudoarmějcům může Zeman vzdát i zde u nás, má to stejný účinek i význam, jako kdekoliv. Nechce urazit 150tis. vojáků a přitom uráží velkou část vlastních spoluobčanů, kteří by si to nepřáli vzhledem k tomu, co poslední měsíce Rusko dělá za agresi. Jsou to jenom Zemanovy výmluvy do větru. Není čemu věřit. A že socialistům škodil je naprostý fakt, když se od nic odvrátil a založil konkurenční svou stranu. ktero i když ne moc, ale přece ve volbách vzal část hlasů. Ještě že z ní vzešlo jenom pár Zemanových nohsledů. Zeman kašle na naše lidi, kterým dělá ve světě ostudu, jde mu jenom o jeho medializaci. Bohužel zápornou. To mu hodně jeho voličů neodpustí.
    • Ne velkou, ale zlomek občanských zlodějů v tomto státě. Sobotku nelze urazit. Bohužel ČSSD není důvěryhodná a volitelná strana. Protože lže voličům do očí. Zásadně neplní volební sliby a v dalších volbách půjde do kytiček. Píšeš podle psychologického zákona - komu jsem ublížil, tak tomu to sakra nezapomenu. Zemana nemusím, ale jeden z mála pročesky myslíčích politiků. Ty ostatní odtavil vlastizrádce " čananej Bohoušek ".
    • -Vidíš, občane, tak vypadal Rusák v roce 1945! Stejně tak ožralý a uslintaný
      sovětský seržant na severní Moravě 21. srpna 1968! Foldynovi s rozšlápnutým
      rudým rypákem, se to líbí!
  • Běžte vy co tu haníte Zemana říct do očí všem těm co vyvážení do ruska zboží ,že si nepřejete aby to dělali.Pak se podívejte do USA kam všude expotrují a ským všechny ostatní státy mají uzavřené smlovy a poté teprve kritizujte Zemana .Připomíná mi to dobu Havla ,kdy vrámci humanity jsme opustili určitou zbrojní komditu a slováci si to vesele přivlastnili.Jednou přišla media s myšlenkou že ZeMAN pije a všichi bez názoru to pořád opakují.Sáhněte si do svědomí a porovnejte úrovň konzumace své s úrovní cukrovkáře a pak můžete žvástat. *9*
  • A diví se snad někdo???
    Vodka poteče proudem, bude moc žvástat ty své rusofilně-komunisticko-fašistické žvásty, možná mu i soudruh putin nechá olízat svoji řiť. Co víc by si mohlo to ..... přát.
    • Zeman v demisi se jede do Mos,kvy ožrat. Nic jiného ho nezajímá!
      A Sobotka nelže, že President Unda Unda poškodil, ČSSD Z tloho
      chlastání už není normální! Vydrží? Toť velký otazník!
    • Zeman v demisi se jede do Mos,kvy ožrat. Nic jiného ho nezajímá!
      A Sobotka nelže, že President Unda Unda poškodil, ČSSD Z tloho
      chlastání už není normální! Vydrží? Toť velký otazník!
      • ČSSD znevěrohodnili především Sobotka. ČSSD LŽE občanům do očí a tak jako v roce 1921 zradili občany, tak je zradili i teď - Církevní prostituce, důchodce atd. Jden příklad ze zdravotnictví. Zrušili i poplatky za recepty, ale za léky nyní zaplatíme o 20% více než před zrušením poplatků. Uněkterých léků zvýšili doplatky až o 100% a nekteré léky za něž není náhrada nejsou bez doplatků. To ujen proto, že ministr zdravotnicví uzavřel plichtu Babischem aby měl od něj pokoj. Důchodcům přidali cca 150 Kč, ale nezbytné životní náklady se zvedly až o 540 Kč - v tom jsou základní potraviny, léky a poplatky státu. V jednom nejmenovaném městě nezdražili poplatky za odvoz odpadů, ale omezili odvoz na polovinu - tudíž zdražili o 100%. K čemu je nám takový stát, který navíc prošustroval téměř veškerý majetek a ekonomicky ho ovládají cizinci. Po volbách ho zajímají jen
        vlastní kapsy. Příkladem je nestoudná hádka o příjmy posl/ranců a vyšší příjmy justičních mafií.
        • Putin a ty rusofile lžeš, je zajímavé že pořád jdete po ČSSD, je jasný, že jste tam nastrčili ty svoje loutky, abyste tam škodili a jsou dost čitelné.
  • Foto toho odporného vemene přesně vystihuje co je to věčně přiožralé rusofilní NIC zač - vrchní řiťolezec a olizovač hemeroidů rusáckého komouš-fašisty skřeta putina - nic víc nic míň.
    • Jiříčku, již tě sleduji dlouho a toto je jeden z tvých neslušnější příspěvků. Tvá kvalita jako člověka musí být prachmizerná.
  • Jenom urážet tenhle rusofilní dědek umí, stálé denní urážky, jednou je to premier, podruhé novinář, který byl vězněný v Mauthausenu, další den Winston Churchill, který jako první se postavil zlu. Koho chce tahle kreatura moralizovat, když sama nalezla do zločinecké organizace, řízené největším zločincem na zemi Stalinem. Koho chce moralizovat, když v době svého selhání, byl ve zločinecké organizaci, která zavraždila Miladu Horákovou. Není den, aby tahle rozeštvávači kreatura nepourážela kde koho. Asi to má nařízené z Kremlu.
    • Ty nejsi Werich. Zapoměl jsi velebit Mašínovy VRAHY. A o Churchilovy si něco přečti z anglické provenience. Ále co, ani pak nebodeš kafrat ináč. Nejsi schopen objektivního pohledu.
      • Nejdříve povraždí část obyvatelstva a opozičních politiků a pak se diví zločinci z organizované zločinecké totalitní sekty, že se jim někdo postaví na odpor. Máš dobře vymytou hlavinku. O Churchillovi znám celý životopis, až na jednu epizodu se nemá za co stydět kafrálku.
  • Ruští lháři, aneb, jak putinova media lžou mužíkům:
    Praha/Moskva - Ruská státní televize Rossija 24 odvysílala reportáž ze sobotní demonstrace na Pražském hradě. Zprávu ze setkání příznivců prezidenta Miloše Zemana zařadila do své hlavní zpravodajské relace.
    Demonstranti se sešli, aby Zemanovi vyjádřili podporu před druhým výročím jeho nástupu do úřadu. To ale ruská televize nezmínila. Jméno českého prezidenta dokonce ve zprávách nezaznělo ani jednou, jakkoli se sám Miloš Zeman na pár vteřin na ruských záběrech objevil. Hlavní hvězdou demonstrace byl podle ruské televize "místopředseda českého parlamentu" Vojtěch Filip.
    Sobotní setkání Zemanových příznivců označila Rossija 24 za demonstraci žádající zrušení sankcí proti Rusku.
    "V českém hlavním městě se konala demonstrace pod heslem 'Nechceme válku s Ruskem', které se účastnilo asi tisíc lidí. Demonstranti vyšli do pražských ulic, aby se vyjádřili proti antiruským sankcím, které podle jejich slov škodí především zemím starého světa," začíná jedenapůlminutová reportáž.
    Tak mužíci ruští - vězte, že 90% českých občanů odsuzují ruskou invazi na Ukrajinu a podporujou sankce proti rusku. Těch 10 % co jsou pro, jsou - 7,5% vlastizrádní voliči ksčm, 2,5% mentálně postižení občané, což jedno jest s tím rozdílem, že voliče ksčm nelze považovat za naše občany. *1*
    • Jiříčku už zase. Vem si kačera na špagát a běž cucat pendrek. V těch procentech jsi se spletl, je jich 2456 % a všichni mají LMD.
    • Jiříiku, fuj, Ty jsi rudý chuj Moskevská televize lhala! Žádná podpofra Zemanovi, bolševici lhali lod Lenina a lžou i hza trpajzlíka "Putgky!
    • Jiříiku, fuj, Ty jsi rudý chuj Moskevská televize lhala! Žádná podpofra Zemanovi, bolševici lhali lod Lenina a lžou i hza trpajzlíka "Putgky!
    • Jiříiku, fuj, Ty jsi rudý chuj Moskevská televize lhala! Žádná podpofra Zemanovi, bolševici lhali lod Lenina a lžou i hza trpajzlíka "Putgky!
  • http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/115027-zku-venej-porosenko-dovedl-jsi-zemi-do-p-dele-pochcipame-tu-vzkazuji-prezidentovi-ukrajinsti-vojaci/
    • vidíš, dneska si i komunisti mužou najít svoji pravdu na pofiderních webech a nikdo je za to nezavře, jako za vaší totalitní 40leté vlády. Oni by ale komunisti chtěli zakázat všechny weby, co píší jinak, než podle jejich instrukcí.
      • Nesouhlasím s tebou jako převlečeným agentem CIA. Zavřít jen ty co L Ž O U.
  • Ransdorf je podvodník.- Nechodil do EU parlamentu a falšoval docházku.
    Takže rusofilové když ho podporujete nemáte právo kritizovat zlodějny a podvody.
    • kecy v kleci, jsi v koncích, což

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit