Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy učit se stále musí každý normální člověk.Nejhorší ovšem jsou ti, kdo si o sobě myslí, že vše vědí a každého poučují, případně mentorují!A přesně takový je Zeman.Stálo by za to, aby mu někdo spočítal jeho přehmaty a chyby v osobním i politickém životě.To by čubrněl a žádný bonmot by mu nepomohl!Zatím má výhodu, že je prezident a ten má přece vždycky pravdu!I když už kdysi jistý pan Seneca napsal svému příteli Serénovi:"Nemůže kázat druhým o morálce, kdo není sám bez úhony"!Co vy na to pane Zemane?!
  • Kdo že nám tovlastně bezprostředně hrozí napadením a okupací ?
    Kdo nás ohrožuje okupací a obsazením - sousední Polsko? Slovensko? Rakousko? Německo? ČR je členem EU a NATO, je v srdci EVROPY obklopená (sousedícími státy) rovněž členy EU, tak jednotky USA případně dislokované na území ČR budou bránit koho ? USA budou bránit ČR před napadením těchto sousedů ? Nebo nás bezprostředně ohrožuje USA okupací, protože není členem EU ale jenom NATO ? Proti komu a čemu nás mají USA bránit, když soused není nepřítel ? To jsou logické otázky k zodpovězení !
    Dále Tisková konference o odsunu sovětských vojsk 1990...
    V. Havel a Občanské Fórun (jehož členem byl i Zeman) při odsunu sovětských vojsk prohlásilo : Tisková konference o odsunu sovětských vojsk 1990 - "Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme !"... Nějak se zapomíná a domnívám se, že jedno tzv. "dočasné" působení cizích vojsk na území ČR stačilo. Obávám se, že občanská lůza by moc Americkou nebo cizí armádu na svém území nechtěla, ta se z pohledu obyvatel bude jevit vždy jako okupační vojsko.
    No schválně udělejte Referendum, kdo chce cizí vojska na svojí zahradě (území) Referendum asi nepřipustíte že, neboť "vláda se k lidu navrátila"... Dále Každý příslušník cizí armády, který vstoupí na svrchované území jiného státu v době míru ozbrojen s ostrými náboji proti vůli většiny obyvatel je a bude z pohledu těchto obyvatel okupantem. Rozhodně tam nevstupuje s vědomím, že zbraně v případě nutnosti nepoužije, to by si ji sebou přece nebral.

    Domnívám se, že Americké jednotky budou na úzémí hájit americké zájmy a ne EU !
    Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní.
    Stále stejný scénář výroby svobody a demokracie (otroků kapitálu) a když to nepomáhá je po ruce fašismus... Konkrétní údaje vojenských intervencí za svobodu a demokracii od roku 1945 přímo z USA: http://www.thirdworldtraveler.com/Blum/US_Interventions_WBlumZ.html Návod jak vyrábět otroky jednotlivých zemí :http://www.youtube.com/watch? v=EM31myP0tqE Výsledky ochrany svobody a demokracie z půdy OSN http://www.youtube.com/watch?v=XsL1mWvFA3w a např. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1681-absolutni-nezakonnost-libyjska-demokracie-dva-roky-po-intervenci-nato
    Nemohu se zbavit dojmu, že nejde ani tak o hrozbu napadení z Polska, Německa, Rakouska, Slovenska a tudíž ochranu ČR a potažmo EU, jako spíše o ochranu Amerických zájmů v Evropě, potažmo o ochranu majetků (70% zahr. kapitálu) spekulantů, bankéřů, lichvářů, kmotrů a papaláši neb mají strach o svoje původně zprivatizované - česky přivlastněné a vytunelované majetky a Ti se bojí, že by AČR proti občanské lůze v případě hladových bouří nezasáhla. http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Chybi-kapka-Profesorka-Dvorakova-o-tom-jak-daleko-jsme-od-bouri-jako-v-Bulharsku-263736 http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3443-celente-svet-pohlti-katastroficky-globalni-kolaps-a-nepokoje
  • Tajtrdlíku běž do odmašťovny *7*
  • Zeman: "Sobotka se musí ještě učit - Ty Zemanovy definice, začínající vždy: "Každý . . . " Kdopak to napsal bestseler JAK JSEM SE MÝLIL V POLITICE? Teď už se nemýlí?
  • Zemana jsem ráda neměla, ale už měním názor *1* Sobotka je ještě takové přerostlé dítě s rovnátky *1*
    • Aleno, jak často vám vyměňují plenky?
    • Nepovídej kozomrde tečko, ty nemáš rád nic a nikoho, jsi permanentní blb!!
    • Tak se sbal a můžeš si hrát na vojáčky na Ukrajině, v Sýrii, v Afgánistánu - můžeš si vybrat. - tečko - Aĺenko. Rakousko má neutralitu a nic se jim neděje a strachy se netřepou jako ty, co potřebuje mít pořád vojska za zadkem jinak se nevyspíš.
  • Major Zeman Vlezdoprdelovič Alkoholovič I. ..............vlastizrádce
    • ty nejsi zvadlej z ODS, ty jsi zvadlej komouš!
    • vlastizrádce jsi ty, ty zkur-enče! Už jsi v tom putinovském anusu?
      • Nebuď sprostý dobytku tečko, nebo ti takovou napálím že sežereš protézu a zastavíš se u protinožců!! *16*
      • Blbe primitivní Rakušané, Švédové, Finové, Švýcaři jsou snad v nějakém anusu? To jen my musíme být stále tam díky takovým blbům jako jsi ty, havloidi - komedianští prostituti a Eman Hácha, co nás do NATA bez referenda nacpal.
  • Měl jsem kdysi proti panu prezidentu Zemanovi výhrydy, ale nyní si jej vážím, byla to dobrá volba!!
  • Sudruzi, Zeman zradil. Nechal se navabit lacinou vuni dolaru a přidal se k tym imperialistom. Už to neni naš sudruh a to mu Strana nikdy nezapomene. Zradil dělny lid, zradil Stranu a zradil sozialismus. Čest!
  • Soudruh komunista, pan prezident Zeman ještě nedávno chlastal s Ruskýma fašistickýma okupantama na jejich ambasádě. Že by dostal rozum?
    • Ožrala má mozek totálně zdeformovaný, takže nic rozumného z něho už nikdy nevypadne, maximálně ta šavle mezi korunovační klenoty. .
    • nemůže fašistům zapomenout,jak ho tam schválně ožrali!
  • Sobotka se musí prý od Zemana - tedy Emana Háchy, ještě hodně co učit - ještě více lhát než lže, podrážet, intrikovat, humanitárně bombardovat a být zavrtán v USA análu jak nejvíce to vůbec jde , aby zasmrděl celou republiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit