Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drahoš neobhájil svůj akademický titul. Kdo je víc? I na vrátného to bylo málo!
  • Dle dilda Drahoše...si Zemanových dolních 10milionu volićů vytřelo s akademikem,herci,hvezdaři,se sportovci a novinářskou žumpou zcela jistě půdel.
    Rozděl a panuj jsou americké manýry,on taky bývalý ředitel Tv Nova (Dvořák) je na Čt žumpa nějakou dobu reditel,proto to "objektivní"zpravodajství také tak vypadá.!!!
    Můžete klidně onanigovat s Drahošem hromadně,i Majdan si udelejte.
    My si to s vámi klidně dáme.....zdar vylizaní pražáci.
  • Až se kromě nenávistných příspěvků na sociálních sítích začnou řešit i nenávistné články v médiích, tak asi mnozí "novináři" přijdou o chlebíček. Nebo se rázem změní na jiné.
    Bude za "A" nebo za "B"? *1*
  • Ostravaci už zapomněli, že to byla Zemanova vláda kdo prodal OKD i s jejich byty Bakalovi a tak je spolu se Sobotkou všechny okradli a z horníků udělali nezaměstnané. *16* *16*
    Dobře jim tak, Chacharům! *1* *1*
  • Milí přátelé, volby skončily! Musíme se s výsledky všichni smířit. Demokracie je ve své podstatě rozdělování lidi. S tím musíme počítat.
    Nyní bychom měli spíše poctivě pracovat, nehádat se, naopak si vzájemně pomáhat. I tato doba nepřející pravdě a lasce, doba sobectvi a honby za mamonem bude jednou historicky zhodnocená a dáli -bůh i odsouzená. Cožpak to sami necítíte, že žijeme v jakési virtuální době?
    • vanhorne
      "Demokracie je ve své podstatě rozdělování lidi."
      Slavny demokrad Zeman se v tom vyzna nejlip, ten opravdu vi co znamena" Rozdel a panuj".Predbezne a jen tak zhruba spolecnost rozdelil uz dost davno v Prvnim rozdelovani.
      V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu.
      "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě (kompletní přepis projevu zde).
      https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
      V Druhem rozdelovani ke kteremu doslo loni je roztridil na ty" normalni pro ktere 7 hodin rano znamena hlubokou noc" a na ty druhe, jeho odpurce, kteri tvori" patologickou sedlinu lidske spolecnosti".
      Jak se rika" do tretice vseho dobreho" muze se ocekavat, ze dojde jestek Tretimu rozdelovani, kdy vytvori dve kasty podobne jako v Indii a rozdeli je na Clean and Unclean.
  • Tak především gratulace k demokraticky zvolenému prezidentovi. Trochu mě zaráží, že příznivci p.Drahoše zde před volbami omílali všechny možné negativa M.Zemana včetně sprostoty. Když to tady čtu, tak je vidět, že většina "demokratů" je sprostští než kdy Zeman byl.
    Takže vážení včetně novinářského dobytka(vyjmenované slovo) p.Jégla- vy všichni jste přispěli ke zvolení M.Zemana Vaší štvavou a nenávistnou kampaní.
    Pokud M.Zeman nazýva novináře blbci, tak nelze než souhlasit, protože oni pracují vesměs pro něj :-) !!!
    • vanhorne
      "všechny možné negativa M.Zemana"
      Ma take jednu positivni vlastnost, obdivuhodnou a vernou lasku k lihu a k Zemanovi.sprostští než kdy Zeman byl, nebyl jeste zadny president ani Boris Jeltzyn, ktery take dovedl chlastat. Ani ten nedospel tak daleko aby vyrvaval na verejnosti (Hrad 2015)" Smrt abstinentum a vegetarianum" ani nerval ve Strasburgu ’Vyžeňte toho kameramana, nebo ho zabiju’.Verejne vyhrozovat nekomu zabitim je trestny cin, bingo. Zemana meli vyhnat. Z jakeho duvodu se boji davno mrtvych muzu, ktere vytahne z hrobu a pomlouva je. Ten musi mit kolekci kostlivcu v almare, ze ty novinare az k smrti nenavidi. Boji se aby mu nejakeho kostlivce neotriskali o tu jeho propitou kebuli? Jestli ty vis o nejakych jeho positivnich vlastnostech, tak je tady hod at se zasmejeme. :-)!!!
    • Tak zdegenerovaný blb je především o sám.
      Něco tak odporného jako je zeman a jeho současné "vítězství" ukazuje jen na malost českého národa kterému stačí jeden populistky žvástavý rusofilní kreténský pablb a je "vymalováno".
      A jestli někdo vedl štvavou kampaň stačí si sundat ten hadr co máte na očích a rozhlédnout se kolem sebe - těmi ovčáko-mynářsko-zemanovské nesmyslnými žvásty jsou oblepeny i záchodává prkna na nádraží.
      A že nějaký pochcávající se vlastizrádný zločinec je ..... ještě neznamená že ho musí většina jak stádo respektovat - k čemu to vede - viz Hitler v 30-tých letech, či komoušská svoloč o pár let později.
    • Pokud se na to podíváme jinak ,gratuluji, soudruh Zeman moh v klidu dožít na Vysočině a takhle si zkrátí svůj prolhaný život velmi rychle. Ernest Hemingway - Stařec a moře,toto pochopení času života je vždycky všem stalinistům a pod.cizí. *3*
      • a co tvůj zpackaný život špiniče a věčného plivače. Krásně a zbytečně tady prskáš.
  • Nojo no, takový je holt život - němci si svobobně zvolili Hitlera, naši předci komouše a někteří obyvatelé současného státu zemana.
    To však nic nemění na tom, že to podlé, křivácké, prolhané, dementní rusácko-řiťolezecké h.o.o.do musí většina národa ctít jako prezidenta.
    Je to vůbec člověk, nebo jen hromada rusáckého h.n.o.j.e. ? Ano B je pravda. Proto je s ním také tak třeba naložit.
    • To chce klid ,podívej se na ty oči soudruha Mana ty jsou pohaslé jak čajová svíčka utápějící se ve vlastním vosku.
    • to tvoje zoufalé kvílení je opravdu k popukání. Na víc než ne urážení, nadávání a vyhrožování druhým se ani nezmůžeš. Dobře ti tak *5*
      • Oni prostě sprostí a nenávistní jsou a jiné to nebude. Pak je úsměvné, když se sami považují za elitu národa a ty slušnější nazývají lůzou *1*
  • Dějiny se opakují začíná znovu ten šmelinářský hnus z února 1948, jen s jinou,ale stejně odpornou bolševickou sebrankou.
    • Vy myslíte situaci v EU? To máte pravdu, velice to připomíná bolševickou dobu a zatím se nezdá, že by někdo velel k obratu :-(
    • Opravdu? No to jsem šťastnej, já myslel, že už se toho nedožiju.
      • Nedožiješ, protože si jako pravý zemanoid spleteš balkónové dveře s východem z paneláku. *1* *1* *1* *1*
  • Podle statistiky volili Miloše Zemana lidé se základním vzděláním -prostě flákači, lenoši a lidé co jim příroda nebo chlastající rodiče nadělili podprůměrné IQ. Z toho jásání Kočků a dalších obstarožních kontroverzních soudruhů a bývalých mlátiček StB je člověku na zvracení. *11* *11* *11* *11*
    • A víte, že právě takovi obyčejní lidé nás všechny živí. Bez nich by nemohli fungovat ani další pro společnost potřebni odborníci. Připadá mi to jako ve středověku, kdy šlechta pohrdála lidmi, kteří je živili. Avšak existují velké skupiny, které parazitují na výsledcích "lidi se základním vzděláním ' . Je to přemíra tzv. intelektuálů (analytiků, sociologů, novinářů, politologů, herců , "umělců " atd). Samozřejmě i tyto profese obohacují náš život, bez nich současná společnost nemůže dobře fungovat, nicméně je jich příliš mnoho a řada z nich je neefektivní a nepotřebná.
      • Ale od toho je to společnost a souhlas s tím jak se nám namnožila nevýrobní část společnosti a pamatuju si kdy nám po 89 tloukli do hlavy jak nás služby uživí a dneska musí dovážet lidi z okolních zemí a stavět si barák svépomocí je pomalu zločin .Když se podíváte na inflaci vzdělání tak matematiku studuje jenom nevyrovnaná osoba a komunikace prochází emailem a to sedí dvě pipky na sociálce vedle sebe v kanclu *1* *1* *1* *1* *1*
    • Demokracie je o tom aby lidi chytří a schopní jí nezneuživali a dostatečně vysvětlili většině že má smysl,neb vždy bude víc chudších a méně inteligentních.
    • Tvoje nenávistné a stupidní plky mi jsou balzámem na duši.
      • protože jsi je nepochopil zemanoidní hňupe. *1* *1* *1*
  • Pisálek jégl je pravý rudý trenýrkář z kremlu, ale teď to bude muset demokraticky skousnout volby jsou volby. Vyhrál Miloš Zeman a s tím se jégl musí smířit a respektovat to. Veřejně urážet voliče a prezidenta zato, že nejsou hloupí jako on může dopadnout jedině tak, že bude vyšetřován policijí, protože na něj brzy upozornim kancelář prezidenta republiky pokud ho z tiskali sami nevyhodí. Nebo jako tady na tiscali jégl schvaloval policejní stíhání Andreje Babiše těsně před volbami jako to dělají v rusku s Navalným. Je třeba vědět, že tiscali a jégl kopou za ODS je to poznat z jejich panfletů jak se zastávali podvodníka a lhářeTopolánka a jeho kamaráda dalíka. *5*
    • vanhorne
      "Veřejně urážet voliče, že jsou hloupí"
      Nikdo jeste v dejinak je pravdive neohodnotil a neocenil tak, jak to dokazal soudruh Zeman.
      V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu.
      "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě (kompletní přepis projevu zde).
      https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
      A zda se, ze ovce si mohly hnaty polamat, jak se houfne hnaly k volebnim urnam odevzdat mu svuj hlas na znameni diku, za jeho laskava slova vuci celemu stadu.
      • Až na to, Ty chytráku, že pouze citoval slova psychiatra prof. Cyrila Höschla. A jako důkaz slouží záznam z federálního shromáždění, ne z tiscali.
        http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm
      • smutné je, že Zeman jen řekl pravdu. A Moravští vidláci se neurazili, protože jsou na svou zášť vůči všem inteligentnějším lidem, nízkost, primitivismus a stupiditu ještě hrdí, považujíce ji omylem za "selský rozum"
      • 1992? No jo, tak to už máme 25 let? No kdoví co jste vykřikoval za svého života vy? To už nám asi nikdo neřekne, že? *1*
    • S volbami to nemá nic společného, Babiš s Faltýnkem a dalšími zřejmě ukradli 50 miliónů a měli by to u soudu vysvětlit. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit