Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš říká plať daně i když obchody ti nejdou, jinak tě zavřem, jsi prostě zloděj. Toto je nejhorší komunistický vykořisťovatel, který kdy žil na této planetě od stvoření světa.
    • josef.servit.9
      Ti z vládní koalice, kteří zradili, nebudeme volit. Je to sprostá zrada! Socani si řežou větev ...!
      Fiala s Kalouskem jásají, jak se jim daří rozkol koalice.
  • Jo jen mínusujte kobliháři. Až vás budou otravovat, zabíjet, znásilňovat muslimáci, tak se potom zeptejte Bureše, jestli už je líp. Třeba vám zase něco slíbí. Jestli už nebude pozdě. Ale on už bude s rodinkou hezky někde daleko, a v teple. Na vás se z vysoka, víte co.
  • Babiš, Harry, 20. 12. 2016 17:07:35
    Podnikatel který vyrábí pro muslimy potraviny za účelem zisku je i zodpovědný za to co se v Evropě děje!Babiši jsi největší lhář a podvodník!Tvoji ministři se zastávají islámu! Co jiného čekat od estébáka!
    Reagovat

    Re: Babiš, tonha2, 20. 12. 2016 17:11:03
    Babiš platí desetitisíce ročně Muslimské obci za halal certifikaci. BABIŠ PODPORUJE MUSLIMY V ČR! Peníze nesmrdí. Ani krví, že, Bureši?
  • Andrej Babiš pro PL: Za teroristický útok v Berlíně může Merkelová, ohrožuje celou Evropu

    On,jeho sebranka ANO, sobotkovi šmejdi a černoprdelníci SPOLEČNĚ odsouhlasili přijetí 6000ks toho lidského odpadu knám do ČR!!! Dále tyto stejné sebranky podepsaly dávky 21000kč každému primitivovi, kterého přijmou!!!

    Nepleť si pojmy se svými dojmy, babiš to odsouhlasil taky a teď se z toho chce vylhat,jak je ostatně jeho zvykem, je to stejný parchant jako sobotka, možná ještě zákeřnější-něco tvrdí tobě v televizi a něco jiného ve skutečnosti dělá!!!

    Kvůli takovým pokrytcům a populistům jako je babiš jsem volil SPD Tomia Okamuru a budu volit zase.

    V žádném případě, jednou (smazáno redakcí pro porušení Etického kodexu)
    Makrelu budou soudit v Haagu a pak skončí v pekle,ze kterého vzešla, ale STB babiš to je silné kafe-točí se podle toho,co chce volič slyšet.Něco jiného v televizi povídá do kamer a něco jiného ve skutečnosti dělá: co třeba souhlas s přijetím 6000ks té pakáže a dát jim dávky 21000kč měsíčně (podepsalo ANO,ČSSD a KDU), babiš to všechno ví,děje se to s jeho vědomím, tak už ho nikdo nevolte!!
  • Inu - ona ta stařecká senilita postihuje každýho. A někteří mazaní ji dokáží dokonale využívat. A mnohdy k tomu stačí i kus uzenýho.
  • Jak si tady psal sám se sebou, Simon Simonovič Simonov, místní kretéén. To je blbec, co? *1* *1* *1*
  • tu zas smrděl do rána?
    • Ano smrdíš tu každý den nonstop ruský teplouši zlej BTW trolle.
      Simoně komolíš jméno a podvádíš s bodováním.
      S tím plus mínus 7 bodů ve stejné vteřině jsi nenápadný jak howno na polštáři ruský teplý blbe *2* *2*
  • Podívejte, co je to za pitomou,, Selkoj, 19. 12. 2016 21:51:29
    rádoby švejkovskou diskusi ! A že vláda posvětila příjem 6.000 muslimů během let 2017 až 2019 a vyčlenila na to více než půl miliardy Kč a Chovanec zítra (v úterý) bude vybírat vhodnou organizaci, která ty peníze dostane na "začlenění" těchto "lidí" u nás, to nechává každého chladným ? Tak kdo z politických stran, či "vlasteneckých organizací" svolá rozhodující demonstraci na okamžitou defenestraci této velezrádné vlády ? Kdepák, nikdo ! Dál se bude tady nejapně vtipkovat a to je vše ! Co jsme to za národ ? To si fakt myslíme, že to půjde bez krve ?

    Reagovat
    Re: Podívejte, co je to za pitomou,, V.Poustka, 19. 12. 2016 21:54:07
    Pujde to bez krve, za koblihy a sojove parky budeme brzo vsichni v holdingu.

    Reagovat
    Holding ma podporu vice nez 30% volicu (pitomcu). Co bys chtel za zmeny? Kdo by je udelal?
  • Aha tak proto EET. No někde se na čmoudy peníze sehnat musí. Přece to nedá Bureš ze svýho, nebo třeba z daní koblihářů. To by ho taky už nemuseli volit. Podnikatelé zlodějský přispějou, a je to. Jejich volební základna je malá. Ty nás neohrozí. Jeden podnikatel ( pardon, vlastně zloděj ) versus X pracujících ( volič ANO - už je líp) na zloděje.

    Teď mě napadlo jak si asi připadaj Burešovo zaměstnanci. Ty taky dělaj na podnikatele - tudíž zloděje. Né já zapomněl, on je vyjímka, on je poctivej podnikatel, žádnej zloděj, jako ty ostatní. Co všeci kradú. Hrrrr na ně koblihy. Zničit tu lůzu zlodějskou.

    Zůstanu jenom já, Bureš I z boží vůle král, nejpoctivější z poctivých ( aha, já zapomněl - žádný poctivý vlastně nejsou). No tak to máme vyřešený. Děkuji soudruzi a soudružky za spolupráci, při řešení namáhavých úkolů v rámci první dvacetiletky 21. století.
  • Kmoníček také vysvětlil, proč Andrej Babiš (ANO) jednal s Angelou Merkelovou na Hradě, místo toho, aby se jako člen vlády Bohuslava Sobotky (ČSSD) sešel s německou kancléřkou už na Úřadu vlády. „Pan prezident se zachoval jako nadstranický prezident, který nemá problém s tím, že poskytne prostor i dalším politikům vedle premiéra. On si takto české politiky testuje, že jim dá prostor účastnit se jednání se zahraničními hosty a sleduje, jak reagují," nastínil situaci spolupracovník prezidenta Zemana.

    Proč testoval zrovna Bureše. Že by taky kamarádi z dob STB. Že by Bureš něco na Zemana věděl. Proto jsou teď takový kámoši.
    Né Bureš asi testoval dotační politiku EU. Jaké budou dotace za každého přijatého uprchlíka.
    V rámci integrace je zaměstná ANO Fertu. A budou makat až zčernaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit