Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
    Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost nad postupem Karla Schwarzenberga. Posselt to popřel. Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů. Britské listy to popřely. Zeman řekl, že vyhodil dva poradce kvůli kauze Olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
    Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela. Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé. Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze.
    Hanák to popírá a obrací se na policii. Zeman a jeho tým řekl, že na rodinném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří.Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil v sobotu do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
    Komentář Václava Klause: Teď konečně zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí!
  • je to nas levicove smyslejici president. uz slysim kvikot pravicovych *12* *12* *12* ...
  • Pane prezidente konejte podle svého svědomí, Věříme vám.
  • Na nejvyšším stožáru vyvěsí Jekatěrina Miloušovna báťuškovy spodky (vyprané), v případě smutku - na půl žerdi.
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Lhář a podrazák Pišta Žiga nedrží slovo, nevystěhoval se, u takových bezpáteřních individuí to je ale normální, takovým dobytkům nemůžeš věřit ani pozdrav!Že tečko?
    • Cože???
    • Tečka nereaguje na diskutéry, kteří znají jeho skutečnou roli na tomto serweru, nebo jej poznají pod jiným nickem. Snaží se diskutovat jen s novými diskutéry, kteří mu sedli na lep.
  • Jsem vpředu, tuto vlajku už mám na WC asi měsíc.
  • Je to banda nemoralnich degenu
    • Ty si nenormální. Co je na tom nenormalniho? Uz aby milosek vyvolal předčasný volby vihrajou ČSSD s komunistama a všem podnikatelským ksindlum sklapne.zase povladnem mi obcani Všechno bude státu a poklape to
      • Místo plácání nesmyslů na chatu bys udělal lépe, kdyby ses učil gramatiku, abys nevypadal jako b.bec.
        • Rikej te si co chcete jen se bojíte nás co? Ja tu dobu pamatuju sám jsem vedl podnik nes ho po revoluci ukradli a rosprodali
          • A Tebe vyhnali vidlema viď soudruhu?
            • Pro Zorro. Jj věřím. To jim vždycky šlo. Mučit odpůrce
            • Pro Radek, a tebe pověsí za koule.
      • A co si od toho slibuješ? Komunisti začnou krást a zavírat a bude to mnohem horší než v r.1948, protože tenkrát se zmocnili velmi bohaté země. A cesta do severní Koreje bude otevřená.
        • Komunisti začnou krást a zavírat, bu bu bu. Ještě k tomu Severní Korea, Kuba, virtuální počet obětí kom. režimu a paskvilní zákon o protiprávnosti kom. režimu. To všechno už známe, směšný panáku.
          • Máš pravdu, je to duševně nemocný "pako" Pišta.
            • Vyznačuje se tím že čím více nadávak se sype na jeho hlavu, tím je spokojenější, zajímavý mačo.
  • Nas hradem se prápor tyčí, ukradli ho, už je v p...!
  • Rudop.delníci se tolik radovali, že vyhrál Zeman. A teď tohle! To aby hromadně emigrovali do CCCP. Jenomže tam je chtít nebudou, bátuška car Vladimir, jasnoje solnyško, je asi pošle v ssylku v Sibir.
    • Jen hloupý blbeček neví že CCCP už dávno není, chtěl bych vidět tvé známky ze školy!
  • Jestli to Zeman udělá, tak trochu napraví svou reputaci poškozenou křivárnami pro volbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit