Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, já už vidím, jak Miloška přivezli zraněného do MOTOLa a hned mu odebrali krev na test na alkohol, nebo mu dali "dýchnout"...komu to chce nakukat...
    • No, oni mu tam vzali odběr a zjistili, že v jeho alkoholickém oběhu byly nalezeny stopy lidské krve...
  • Newní to o tom, jaký je Miloš Zeman, je to o tom, že "polobůh" Koranteng má zaděláno na vyšší post. A vězte, že je to pravda.
  • Bohužel, při volbách nebylo na výběr. U nás se říká " Z deště pod okap" nebo "Z bláta do louže". Angličané na to mají "From the frying pan into the fire". Ale nešlo by to jinak? Třeba "Z okna do příkopu".
  • Zeman není žádným levicovým prezidentem dolních deseti milionů, ale je to typický machiavellista -. účel světí prostředky, proto mu nedělalo vůbec žádné problémy se se Šloufem , Topolánkem a Dalíkem na Vysočině dohodnout o jejich vládě a hbitě dodal pravicové vládě levicové přeběhlíky Melčáka a Pohanku i s ministry Kárlem a Kalouskem, kteří pak tomutu levicovému lidu dali dáreček v podobě zastropování soc. a zdravot. pojištění pro bohaté a rovnou daň, čímž způsobili doslova kráter ve stát. rozpočtu a ten je tam dodnes. Proto vám ovčánkové také peníze v rozpočtu chybí na všechno. Tak poděkujte i tomu "skvělému" Zemanovi a a podotýkám, že jsem levicovým voličem a ve finále jsem nevolil nikoho, nebylo koho. Ovšem pomsta ČSSD od Zemana z Vysočiny byla sladká a když táhl na Hrad, tak si najednou na levicového voliče vzpomněl, a drze požadoval jejich pomoc v podobě odevzdání hlasů. . Bohužel Dienstbier se do finále nedostal a tak levicoví voliči se skřípěním zubů ve většině případů Zemanovi hlas odevzdali jen proto, že kníže byl ještě horší zlo. Ovšem byla to volba - mor nebo cholera. Tak ať si Zeman nijak nevyskakuje!!!!! Prostě neštěstím bylo, že se do finále dostala naprosto katastrofální dvojice. Nedokázali jsme vygenenrovat ze svých řad kvalitu. Hovoří sice spatra, je sečtělý, ale to nic neřeší, protože je bezcharakterní , bezpáteřní a amorální lhář a navíc intrikán a křivák. . Už na Letné při sametovce to předvedl skvostně. Prý ČSSR má už méně vysokoskoláků než Nepál - lhal jako když německá MfDnes tiskla a vůbec se nestyděl. Je to na you tube. Navíc mezi našimi vysokoškoláky a nepálskými byl propastný rozdíl ve znalostech. Prostě odporný lhář. A to si přinesl a přenesl i do politiky a podle toho to tu vypadá. Sebestředný, narcistický, mocichtivý, pozér a proto si tak pěkně rozumí se svým siamským dvojčetem Klausem, králem zlodějů a Livie z toho má nyní odpornou trafiku na Slovensku. . Celá ta leta spolu jedou v tandemu a proti nim tandem Kárl-Kalousek , před tím Havel a spol. a národ se zmítá v průsečíků těchto jejich siločar , naprosto zpitomnělý a neschopný se zvednout a vyrazit dveře s nimi všemi a vygenerovat nové, kvalitní. A tak tu čtvrt století rotují jak apoštolové na Orloji a akorát si přesedají z jednoho lukrativního postu na druhý a výsledkem jejich práce je protransformovaný, prorestrukturalizovaný a hlavně protunelovaný stát do banánové republiky nota bene bez těch banánů, co ve střední Evropě nerostou a s gigadluhem 2 biliony, který budou splácet hlavně ti s podprůměrnými platy velice těžko, přesně řečeno s almužnami. To je přesně to co za těmito pány je vidět naprosto zřetelně a za Zemanem také. .
    • Pamatuj že když má text víc než 20 řádků nikdo ho nečte, tak se nenamáhej!!
      • Kdo chce vědět, ten čte.
    • Stačilo napsat,že je Zeman bezcharakterní šplhoun,kdo ten elaborát má číst *3* *3* *3*
  • Primitivní, redaktor článku =Primitivní Tiscali.cz. *2*
  • Komunistickej primitivni prochlastanej pablb-nic jineho. *12*
  • Všechno jsou to prasata.Dostal jsem přidáno na důchodě 34 kč. *12*
    • Já dvakrát tolik. Poníženě děkuji, pane Kalousku.
    • Dostal jsi 34 korun, protože jsme tento povl co se nám pasoval na elitu , nechali vládnout čtvrt století a nezvedli jsme se ze židlí a nevyrazili jsme s nimi dveře. Ti všichni rozkradli tento stát a nyní škrtají a jsou rozpočtově zodpovědní opět na náš účet. Tak si to všichni užijme, když jsme zbabělí a pohodlní a neustále je pořád dokola volíme jak blahoslavení chudí duchem. .
    • No vidíš. Za 14 Kč si koupíš koláč a za 20 kč si zajdeš na WC na Wilsoňáku.
  • Pan prezident Zeman si bohužel často nabíhá na kritiku, novináři to potom zpracují do nenávistného blogu. To je ta smůla. Ale je faktem, že je to prezident chytrý a pracovitý a to mu nikdo neodpáře. Volil bych ho zase, zvlášť proti Šláfenbergovi - to byla dvojka na Hradě - on a ta ramlice...
    • chybí ti tah ještě hloupý, možná by to bylo výstižnější při tvé "inteligenci"
    • Ta lidská sra-x-čka NICzeman a pracovitý?? - jo to on je - podrazy, křivárny, lži, chvástání, atd. mu jde výborně. Jinak ale už nic, kam vleze tam sto let ani tráva neporoste. Ale už to konečně vypadá, že nám "osvícený, jedinečný, zbožňovaný", dlouho nevydrží a půjde. No nebyl byl to príma vánoční dárek - zpráva o tom, že konečně ta podrazácká ktreratura chcípla? A třeba na Nový rok bude mít veřejnou kremaci v kopřivách hradního příkopu?? No ci si přát víc.
      • Vyjadřuj se slušně dobytku k hlavě státu, jinak můžeš taky dostat přes držku až se ti palice otočí, a za další nekraď nicky prasáku!!,,pro tečka (jirka)
      • Je mi z Vás špatně, špína, vulgarity - to je člověk 21. století. A do školy jste chodil v USA nebo SSSR?
        • To je dobytek kikán Pišta tečka, chodil do zvláštní školy v Plzni pro postižené!!
  • Za vítězstvím Zemana stojí pravice,protože sama neuměla navrhnout slušnějšího kandidáta,než spícího dědka.Proto hodně lidí volilo Zemana,že tak volí menší zlo.A to i s vědomím,že volí pořádného lumpa.
    • No, kdyby nebyl Kalousek blbej jako troky, tak nepostavil za TOPku kandidovat Kchárla. A Zeman by dál objímal stromy na Vysočině...Ale kupodivu to byl jinak prospěčný tah, Kalouska lze málokdy chválit, ale za Kchárla ano... ten je totiž takové střevo, že všechno poťape, co se poťapat dá...
  • Funkci prezidenta ovšem prý od zmiňovaného úrazu vykonával už za jeden týden, protože k tomu nepotřebuje nohy, ale mozek. „O hlavu jsem se nepraštil,“---Tak ten tam už taky není *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit