Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je to s tím rovným a rovnějším.? Obyčejný řidič autobusu pan Smetana za pár přimalovaných tykadel i přesto, že nahradil škodu šel sedět. Pan Putna za naprosto debilní chování s transparentem ještě debilnějším dostane titul profesora. Nebylo by spravedlivé o přidělení titulu nechat rozhodnout manželku pana doktora Langera?
  • Homosexuály, kterým se zdá být heterosexualita nenormální, bych podrobil státem hrazené léčbě testosteronem, aby se konečně zbavili, té svojí "neřešitelné" a podivné sexuální orientace. Máš ptáka? Najdi si vagínu, ploď děti a hotovo. Nikoho nezajímá, že bys radši žužlal něčí stejnopohlavní nádobíčko. A pokud ses domnívala, Evo, že Zeman má všeobecný rozhled, tak doporučuju Jedličkův ústav, tam už budou vědět jak na to.
  • Myslím, že pan Putna si svou orientaci svobodně nevybral, prostě se tak narodil, je to pro něho přirozené, naopak nepřirození mu můžeme připadat my, heterosexuálové. Domnívala jsem se, že náš pan prezident je člověk s všeobecným rozhledem a pochopením pro lidi, opak je pravdou, za chvíli může začít pranýřovat jiné společenské skupiny, trochu mi to připomíná nacisty a židy, pane prezidente, podle mne urážíte lidskost a sebe celosvětově...... a bohužel národ jako Čechy ve světě........
  • Ve zprávách ČT ukazovali pokrok ve výchově tříletých dětí k toleranci od mateřských školek. Pohádky s barevnými obrázky o tom, jak princ si má brát princeznu a najednou prohlédne a zamiluje se do prince, jejího bratra, nebo jak se do sebe zamilují dva králové a podobně. Paráda. Tolerance nadevše.
  • Všechny pederasty a devianty pobouřilo nejmenování buzny jménem Putna asi proto že má vždy připraven řitní otvor a je závislý hulič penisů !Nejspíš bude zasloužilý nositel viru HIV tak na to spěchá než natáhne brka !
  • Zeman je prezident i gayů a lesbiček,a měl by se podle toho chovat.
    • Minoritám podá někdo prst a urvou celou ruku. Pokaždé. To jakože by se měl taky teplit nebo tak nějak?
  • No vidíte. Alkoholik Havel to v jednom případě taky nepodepsal a nikdo z vás se neposral. Ne jako teď.
    • o to vubec nejde, duvod musi byt jiny nez sexualni orientace nebo nepohodlnost nekterych nazoru...jeste je pikantni to, ze opat podekoval Zemanovi za to...myslim, ze katolicka cirkev ohledne jine orientace vi dost z vlastnich rad a tak je to dalsi pokrytectvi...
  • Ty školy které to pobouřilo bych zrušil, pouze kazí mládež a do života jim nic nedají!!
  • Kdo ma jakou orientaci je jedno,dulezite co umi -a to bohuzel nemuze ignorant jako ze to ma byt prezident posoudit.Staci se podivat jak major Zeman uraduje ,katastrofa
  • Těch 4 procentních je všude jak naseto. Kdyby to příroda tak zařídila jistě by i v říši zvířat našlo něco podobného. Jenže v přírodě se nic takového neděje. Viděl snad někdy někdo, že by se mezi opice pářili samec se samcem. Takže mezi lidmi jde jen o zvrhlost, kterou si někteří lidští samci pěstují snad více než tisíc let. Jde jen o to zasunout do těsnějšího otvoru, do řiti. Moc bych těm zvrhlíkům přála, aby mohli rodit skrz pinďoura, ono by je to hned přešlo.
    • V přírodě to údajně taky existuje. Stádo to prý toleruje pokud je dostatek potravy a tak. V období, kdy je potravy nedostatek je tato minorita vyhnána, vypuzena ze stáda protože reprodukce je prioritou. Žádné preference, výhody minority nejsou známy.
    • A co si tam a kam nasunou lesby Bludičko ? Bludiččiny tanga vytvarované do šulína ? *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit