Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nema prověrku na PT tak bych mu plat nedaval,opět přípomínam Vrato že ta od KGB či Stb neplatí!!!!
  • dzixy
    Příkladem toho, že si prezident dělá co sám chce, je i případ jeho kancléře a pobočníka Mynáře. Za jiného prezidenta by tam Mynář již nebyl, protože pořád nemá bezpečnostní prověrku. Zajíjmat se o jeho plat je naprosto zbytečné, protože lze se domnívat, že svému "poidržtaškovi" prezident nedá malý plat a bude jenom o něco menší, než ten prezidentův. Navíc jistě uvede jenom ten základní, bez kdejakých příplatků. Matoucí jsou platy takovýchto funkcionářů, včetně poslanců, kteří mají základní plat kolem 70tis., ale že s kdejakými příplatky mohou mít i 250ts.i, tak to nikdo rád neuvádí. A takovými "darmolidmi" se ztenčuji státní peníze. Holt na státní správu, která sežere více než polovinu naších peněz, musíme dělat všichni, i když často z ní nemáme zhola nic.
  • nebo Zeman.To se nám to na Hradě sešel výkvět.To jsou panečku reprezentanti.Prímát měla vždy ODS.To bylo semeniště největších sígrů.A nyní se to přesouvá do hradních chodeb.Běžnému člověkovi je zle.Zle z toho že toto všechno platí ze svých daní.Toto všechno jen parazituje na systému bez nějakého užitku.Další revoluce v nedohlednu.Zatím.
    • A ovce je stále volí, stačí jim dát koblihu nebo napsat do Blesku zákeřnou podlou lež.
  • V tom člověku není nic dobrého !.
  • A také by měl zveřejnit svou slibovanou bezpečnostní prověrku *14*
    Když už je placen z našich daní
  • Jestliže se rozhodnu zveřejnit výši svého platu, tak je to snad moje věc a nemusím nikoho žádat o souhlas. Snad s výjimkou případu kdy by zaměstnavatel utajení platu předem požadoval. To by pak ale páchlo čertovinou. Pokud se však jedná o osobu pracující ve veřejné správě, která pobírá plat z příspěvků daňových poplatníků, pak by zveřejnění platu mělo být povinností.

    Vratislav Mynář nebo Vratislav Mlynář?
  • Je to ostuda že politici a úředníci placení z našich daní zapírají platy a odměny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit