Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN se proměňuje v expozituru zvrácených zájmů nejtemnějších struktur pozemské civilizace, které skrze migrační šílenství a další perfidnosti se snaží opanovat lidstvo. Bylo morální povinností našich politiků odmítnout migrační pakt.
  • Takže pomatené země třetího světa si schválili, že přesun obyvatelstva z nefunkčních pr delí světa do těch zatím ještě fungujících zemí je dobrý a užitečný !? 

    Všeho do času, chlapci. Čím víc budete tlačit na pilu, tím větší bude proti vám odpor.

  • Ďábel je skrytý v detailech. Všimněte si prosím, že daný dokument nerozlišuje legální a nelegální migranty!!

    Existuje jen pojem migrant. Ale to je přeci obrovský rozdíl. Statut migranta uděluje "hostitelská" země a ne ten negramotný jedinec, který přeleze plot.

    Cílovým státům je tak odňata možnost bránit se proti kriminálním a parazitujícím existencím. A to dobře není!!

    • Význam toho všeho je destabilizovat  silné ekonomiky evropy, vyvolat chaoz,zničit hodnoty a rozbít co možná nejvíce majetku.Potom nás " jako" američtí osvoboditelé zbaví negramotných opic které sem Rokefeleři a celá ta zednářská pakáž cpe.Celý význam a ůčel migrace je zničit evropskou civilizaci za každou cenu.Proto všechna média lžou a snaží se říkat polopravdy nebo cílené dezinformace...Majitelé médií jsou velice dobře honorovány za toto svinstvo...Pokud lidé u nás neprozřou bude tu občanská válka a naše děti nás budou jednou proklínat....
  • TheGGG

    jsem neskutečně hrdý, že ČR je mezi zeměmi, které tuto odpornou zrůdnost odmítly... na dokument který je nezávazný, tlačili liberální teroristi a sluníčka po celém světě hodně na to, aby se prosadila ve všech zemích.

    Zrůdný pakt, který naplno otevře bráný nekontrolovatelné migraci a jehož jediným cílem je způsobit rozvrat západní civilizace naštěstí odmítla celá V4, USA, Rusko, Čína... gratuluji všem zemím, které se tomuto zrůdnému globalizačnímu paktu ubránily...

    • Zdar kámo....no asi jsi to špatně pochopil...Proč myslíš že soudruh Babiš uzavřel smlouvu s Marokem o pravidelných leteckých linkách z Marakéše do Prahy a zpět ???? Prázdná letadla tam a plná zpátky....to ti nedocvaklo? Holt když to už nejde po vodě tak proč né vzduchem že....
      • KIMCID

        blábol

  • On ten dokument nebude asi zas tak špatný.Třeba.Ovšem pokud se někde angažuje OSN, tak to je jiná. Smečka nespolehlivých samozvaných frajerů, která se hraje na něco, co není. Jo kdysi to bývala nějaká značka. Nyní neřízená střela, která pumpuje státní rozpočty důvěřivých zemí. Už roky si hraje na něco, co dávno není. Mává modrými prapory a vysloveně ochraňuje jakoukoliv odrbanou vyžírku.Vždy tak, aby bylo vidět její jakožehumální poslání. Organizace spojených národů, je banda samozvaných darebáků kteří chtějí být zejména vidět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit