Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otisknout , nez se to zmeni , cesky premier Rusnok se ted vyjadril ze cela ceska akademie ved je banda flakacu be jakychkoliv vysledku. Tlupa darmozroutu. Rekl to jinak , uhlazeneji , ale v podstate takhle. Jak vidim , nejen ceskych , ti paraziti jsou vsude. Jedinemu komu se trochu podarilo nastinit dalsi chod lidstva byl jisty J Verne ve svych romanech. Zbytku te vedecke pakaze patri do ruky krumpac a nahnat kopat studny a kanaly na vodu po celem svete , kdyz o to maji takovou obavu ze za milion let nebude.
  • oponenturu na tvrzeni jakychsi vedcu ze konec sveta bude za 14 miliard let. Nesmysl , sam jsem to spocital na 11 miliard let a to vedecky , nebot jediny neomylny vdec jsem ja. Pochopitelne nyni pozaduji za svoji odvedenou cinnost honorar. Klidne si pockam kdo mel pravdu a v budoucnosti se budete divit jak jsem byl presny. Na tohle se take podivam , rovnez s pomoci vedeckych podkladu a vydam za honorar sve stanovisko. Tahle cinnost je lepsi nez zlaty dul na naftovem nalezisti. Vetsi flakarnu bych si tezko vymyslel a zkuste mi tvrdit ze nemam pravdu. Budoucnost ukaze ze pravdu mam a to uz bude celkem brzy.
  • Nebyla by velka bida,kdyby se nevyrabely braky,setrilo se materialem na kvalite.Nenicila se orna puda chemii a vyuzivala se k plodinam k jidlu.Zem je prosolena,nacucana samou chemii,proto se nevsakuje ani voda..Driv zpevnovali hraze koreny stromu,nyni se vse kaci,nici a pak se divime katastrofalnim dusledkum..Vse se tu znicilo,i pestuje se min plodin,vypestku,aby se podporil vyvoz z venku zbytku,zmetku,co se vse vozi k nam..,Jsou same sizeniny,braky a to vse ma za dusledek,ze vse se hrouti a je vetsi bida.Vse jen kvuli nenazranym snobum,co si delaji vse,aby si prisli na tucne penize,na ukor zbidaceni lidu a liklidaci vseho v zemi...Za komousu zem vzkvetala,ekonomika slapala naplno,vseho bylo nadbytek,kvalita,levne,vylepsovalo se,aby bylo stale tu vic lip,byl prehled a mohlo se planovat dopredu,aby tu bylo kladne...Nyni se vse likliduje a mizi,i penize,je bida a bude jeste hur...Modri jsou zkazou pro vse tu a je na lidech,jak dlouho jim dovoli tu vse dale liklidovat...
    • Za komoušů zem vzkvétala......To je teda blábol....Řeky a potoky bez čističek,některé spíše připomínaly stoky než řeky.Hlavně u měst kde byly papírny,tiskárny,mlékárny atd. Krajina se ničila daleko více než dnes.Okolí paneláků vypadá dnes krásně ale nepřál bych vám rýpnout 30cm do země.Tam byste našel věcí - dráty,lepenka,kusy betonů,rozbyté desky bytových jáder a mohl bych pokračovat. Déle píšete... Všeho bylo nadbytek ...Tak jak je možné že lidé stály přez noc fronty na kola,lednočky,mrazničky.....Výroba elektroniky byla tak 10-15 let za západem.Jen příklad - všude ve světě se vyráběli barevné TV ale u nás černobílé.Když se začaly vyrábět barevné,tak se na ně pomalu nedalo dívat..Barva, jas,kontrast..hrůza........ Proč byly pořadníky na Škodovky, na byty. A mohl bych pokračovat a dávat další příklady..Neříkám že dnes se dělá vše správně ale nedělejte z doby před r.89 ráj na zemi a z komunistů bohy....
    • Pisto v převleku Ema, přestaň vychvalovat komunistickoé zrůdy.Ty začaly ničit naši zemi a trvalo jim to celé půlstoletí než to všechno vyhřezlo. Komunisti zlikvidovali staleté zemědělské usedlosti a vztah zemědělců k půdě, budovali kolchozy, rozoraly se meze zadržující vláhu, zničily se remízky. Takové velké lány jsou snad vhodné v rozsáhlých ruských rovinách, ale ne v naší zemi. JZD nahradila koňské potahy těžkými traktory, půda se dusala, hnojilo se víc chemicky než přirozeným hnojem. A když komunismus chcípl, tak komunisti převlékli kabáty, rozebrali si majetek a pokračují dál pod heslem "po nás potopa".
      Za vše nesou vinu komunisti. To je větší zlo než nacisti.
      Kdybychom byli právím státem, tak by komunisti seděli v kriminále a ne parlamentu. Zákony na to máme.
      • To doufám myslíte všechny komunisty,včetně Klause,hlavním rozkrádačem této republiky.Ono za komunistů,jsme se nemněli špatně,to co se v současné době glosuje o komunistech,tak to zase tak pravda není.To s tímJZD,to taky nebyla pravda sice se komunisti nezachovali celkem férově,chtěli nasytit národ.Soukromníci např.velkostatkáři taky vůči národu nebyli vstřícní,která služka sloužila u velkostatkářů,hlavně mladá která mu převážně musela být po vůli a pak jí vyhodili i s outěžkem,kolik takovýchto příběhů a lidské bolesti bylo.O tom se raději v dnešní době nemluví,moje babička mi vyprávěla hrůzy těchto příběhů,protože jí jako 17letou vyvdali za vdovce,který mněl majetek.Naštěstí děda nebyl zlý člověk a měli spolu 9dětí.Taky nemněla ráda komunisty ,ale chápala tu dobu nic jiného,jim totiž nezbývalo.Kdy za Gotvaldovy mněny,prý pes na obojku táhl 1milión korun,kdy lidé touto novou mněnou přišli o velké peníze,takže situace se opakuje v podobě prvatizací a puštění cizáků,raubířů této země.Za vším jsou komunisti,jenomže z které strany?
  • Koukam, ze redakce dospela k nazoru, ze soucasne deni ve svete je malo dramaticke a proto je potreba vydesit ctenare alespon smyslenou katastrofickou zpravou. Zrejme si to zvracena etika ceskeho novinare zada na rozdil od ctenare. Vami napsany clanek je hovadina. *1*
  • kocourAmadeus
    LIdstvo vede proti přírodě marný boj, ve kterém nemůže vyhrát. A tak jako každý přemnožený druh, který navíc potlačuje přirozenou selekci ( např. zachraňování novorozenců, nevážících ani půl kila, humanitární pomoc v Africe a jinde), je odsouzen k vyhynutí nebo k velké redukci. S tím si neporadí žádní vědci. Prostě se musíme smířit s tím, že prohrajeme. To je ta evoluce.
  • Už bylo načase,všeho dočasu ! *6*
  • Už to jméno Danica Klein pro koho asi píše??? *8* *8* *8*
  • Zatím s timto předpokladem bojuje jen Čína a ostatní jen řvou ....
  • Jest potřeba více takovýchto drastických článků od redaktorů, aby nám bylo jasné, jak se dosud máme dobře. *15*
    • Redaktor/ka je novinářský tupoun. Nelogické, o ničem a beze smyslu.
  • Část obyvatel planety žije tak, že by skutečně potřebovala dvě planety. Dvě auta, dva domy, bazény, jachty atp. A ten zbytek jenom živoří! Proto všechny průmysly produkují produkty, které skrytě zabíjí (léky , mikrovlnky, elektrospotřebiče, chemie ve všem:-().
    Domnívám se, že kdyby lidé žili spjati s přírodou a podle skutečné demokracie mohlo by zde žít i kolem 20 miliard úplně bez problémů!
    • Nemyslím si to. Počet obyvatel je transparentnější údaj než oteplování planety. Také si každý z nás dokáže představit co i při skromnosti potřebovalo 20 miliard lidí. Nicméně jsem skeptický. Porodnost je nekontrolovatelná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit