Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • štěpán byl téměř jedinou obětí polistopadové frašky. Zatímco on šel do vězení parta
    překabátěných kariérních členů z ksč Stb si tu vesele hraje na tržní exekutory a podnikatele.
    Znovu hrabou majetky a kradou. Znovu patří k tzv. smetánce společnosti a slušným
    lidem se znovu smějí do tváře.

    Když se kouknu na takového Fischera je mě špatně. Je to na puse velký zastánce demokracie
    volného trhu a Západní EU - no jako člen KSČ to jistě neříkal.
    Nedávno se oslavoval rok 89 a o hodnotách demokracie řečnil čekatel na rudou knížku Rusnok.
    Komárek z ANO je další lidský potkan - komunistický redaktor je dnes velký pravičák.
  • Radši bych četl že chcípl Václav Klaus a jeho vyvolení *16*
    • Nikdo to tady nemá na věčné časy a nikdy jinak. I když si to někteří soudruzi myslí.
    • ostapkotab
      s tim opravdu,ale opravdu souhlasim *2*
  • Jako antikomunista si nepritele Stepana rozhodne vic vazim,nezli prevlikacu kabatku typu Pruzinsky,Mistinova,Dlouhy atd.
    • Nikdy jsem tě nehodnotil, ale dnes máš jedno plus za mě
      • Ale ERO,vzdyt mam pravdu.Aspon zustal u sveho presvedceni-sice dle meho nazoru mylneho,ale to je jeho vec.Byl na druhy strane barikady,a to je normalni.
        Jsou horsi parchanti dnes,nezli byl kdy on...Dalo by se rici,ze jej 'dnesni' komuniste po onom divadle r.89 obetovali ve svuj dalsi prospech.
        • Ale já souhlasím, já se nehádám
  • Za jeho působení se naříkalo, ale houby jsme věděli co přijde. Co nám provede Havel se svou bandou jaK ROZKRADOU NÁRODNÍ MAJETEK.
  • Ať byl Štěpán jaký chtěl..,ale každopádně aspoň nepřevlékal kabáty, jako jiní vychcaní, polistopadoví takysoudruzi a co se týká současné, protektorátní garnitury.., tak oproti ni byl úplný, bezvýznamný fušerák, amatér a neviňátko oproti tomu, co údajně způsobil on.. a co na celé generace sprasili v rozkradení a vytunelování celé republiky, včetně vyrabování důchodových a stále do nedávné doby přebytkových fondů i jiné čuňárny a gauneřiny... ti dnešní a současní "soudruzi lobbysté a jiní demokratičtí soudruzi kapitalisti"...Štěpán by si musel setsakra hodně přivstat, aby je aspoň trochu v tomhle dohnal..
  • Myslím, že je třeba nechat Štěpána Štěpánem a dívat se na to ce se děje v současnost u nás. Zlodějna střídá zlodějnu, Media nám lžou a ižou, předkládají nám "pravdy" schválené velkým bratrem a ovčané se jen dívají. Když mluvím se svojí vnučkou, tak se taky nepřestávám divit, jak ji ovlivňují dnešní media. Má hlzboko do kapsy, studia jí platí babka s dědkem, ale hrdě dokáže bránit i největší zhovadilosti tohoto systému. To se skutečně vymývačům mozků podařil majstštyk. Nemyslet, ale horovat ....... Jen proto, že si to nechceme s vnoučaty rozházet, tak nakonec mávneme rukou, ale je to tragedie. Tak jsem nebyla zmanipulovaná ani já za minulého režimu!!!
  • Těm mladým diskutérům, kteří vědí (h...o) jen to, co jim říkají na školeních a jinak mají pěkně vymydlené mozky z našich mediálních žump (a někteří i ze školy) je třeba připomenout, že ČSSR měla dva lidi v čele Mezinárodního svazu studentstva (MSS). První byl Jiří Pelikán ,pozdější ředitel Československé televize, člen UV KSČ který po r. 1969 emigroval do Švýcarska, kde napsal známou knihu Třetí cesta, již poplival především všeználek Klaus. Druhým předsedou MSS - po Pelikánovi byl dnes zemřelý Miroslav Štěpán, tajemník UV KSČ a po r. 1989 vězeň za potlačení demonstrací. Dosti podobné osudy, není-liž pravda. A nakonec už nežije ani jeden.
  • V jednom měl Štěpán pravdu. Celá ta slavná listopadová "revoluce" byla dlouhodobě plánovaná a připravovaná akce, kdy šlo o to převzít ekonomickou moc, z větší části zlikvidovat konkurenci západním firmám a otevřít nové trhy levnému, podřadnějšímu zboží. A to se zcela, za pomoci Havla, Klause a dalších slouhů, povedlo.
    • V 89 roce, při jednom svém projevu M. Štěpán apeloval na lidi aby neblbli, protože v budoucnu ještě zapláčou. Tehdy jej dav naivních lidí chtivých revoluce vypískal, ale dnes se jistě ti sami lidé bijí do hlavy, že se tehdy nechali havlisty napálit.
      • Nikdy není pozdě se po poučení z vlastních chyb chopit iniciativy a své dřívější chyby napravit. Chronologicky to tu už jednou bylo - poučení z krizového vývoje a "perestrojka"... A může být zase, ale demokraticky, bez perestrelky !!!
  • Vážím si lidí,kteří věří tomu co dělají a zůstanou věrni tomu,kdo je vytáhl nahoru.Nejhorší jsou převlékači kabátů a že jich tu máme.Já nezapomenu na památná slova nějakého dramatika ,který při návštěvě J.M.prohlásil něco o králíkárnách a jsem rád,že je soudruzi postavily,protože bydlet pod mostem není to pravé ořechové.Čest jeho památce.
    • ostapkotab
      jiste,ty kralikarny jsou dnes luxus,ale venca vozrala letiste vypustil z h#by spoustu jinejch sr@cek
      • Říkalo se, že by měl Wenca wod Haflů za ty chlívárny dostat doživotí. A ejhle, je na Ruzyni i post mortem. :-D
  • Nyní je na řadě Kalousek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit