Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rest in Peace. Rtm. Adrina Verner *9*
    • ámen *6*
  • v armádě jsem byl dost dlouho na to abych si mohl udělat úsudek, nemusíte mě poučovat co je v přísaze
    Já, voják ozbrojených sil, vědom si svých občanských a vlasteneckých povinností, slavnostně prohlašuji, že budu věrný České republice.Budu vojákem statečným a ukázněným a budu plnit ustanovení vojenských předpisů.Svědomitě se budu učit ovládat vojenskou techniku a zbraně a připravovat se k obraně České republiky a bránit ji proti vnějšímu napadení.Pro obranu vlasti jsem připraven nasadit i svůj život.

    Tak přísahám!

    Plnil vygum něco z toho? Neplnil, okupoval cizí stát, je to prase a dobře mu tak a tebe bych na hodinu vyrazil, protože ji ani neznáš, ale co by jsi chudáčku vojáčku v civilu dělal asi fízla co? tam se ty komplexy vyřeší sami, třeba kopáním do lidí ve šluknově
    *16*
    • Stále nikde nevydím to slovní spojení hájit zájmy.
      • Já myslím že tam je to markantní, pokud to nevidíte jste blb. Ale neodbočujte, Já tam nevidím nic ve smyslu budu se podílet na okupaci a prosazování zájmů cizích států. vy snad jo?
    • to je pro vyguma s nickem zíma
  • Placený žoldák který vraždí v cizí zemi si nic jiného nezasluhuje.
  • Jak se říká - ČEST JEHO PAMÁTCE...leč neměním názor,že naše ozbrojené složky tam nemají co dělat.Tak,jako jsme my v ´68 viděli agresora nejenom v Rusech,ale taky ve všech ostatních "spřátelených" národech,kteří jim v obsazení ČSSR pomohli,tak vidí Afghánci agresory v nás.Neřeší vlaječku na paži...že je to Čech...má stejnou výzbroj,jako všichni ostatní.
    Ale to ministr křivohubka nikdy nepochopí.Má totiž jednu podstatnou závadu - nikdy nebyl vojákem!!!!

    P.S. - jsem taky přesvědčen - narozdíl od snahy našich médií - že v Afghánistánu nejde o odpor TERORISTŮ,nýbrž o ozbrojenou PARTIZÁNSKOU válku zofalých Afghánců,kteří už 32let nic jiného než střelbu a zabíjení neznají.Jich je mi,navzdory oficiálnímu dogmatu,taky líto.
    • Jsem rád že se bojuje v Afghánských horách a ne u nás.
      Možná že je vnímají jako vetřelce, ale jak chcete vnímat muslimy kteří chtějí vyhlašovat -a už se podle toho i chovají-v evropských městech zóny kontrolované právem šaría? A pokud si pořád budeme hrát na tolerantní kulturu tak budeme mít za pět let válku tady. Od Němců nikdo v r. 1935 nečekal že dovedou vraždit ve velkém, teď je to úplně stejné.
      Ivo
      • Ano, třeba jo, ale proč dloubat do vosího hnízda. Například okupace nato v libyi. Najednou všichni migrují, kam? no na sever do evropy nikoli do slavné juesej, která tuto fašistickou misi organizovala nikoli z humálních ale z politicko finančních důvodů. Proč neřeší i státy, které nemají ropu, proč neřeší cikány, to do NATO a OSN taky spadá. A budete se sakra divit, až nísto fízlů co do nás kopou a chrání cikány budou do nás střílet transportéry UN.Tohle to až si uvědomíte, že všechno souvisí se vším, bude vám na blití. Za 21 let vše děláme pro to aby jsme produkovali blbce se vzděláním, ale zase ne tak kvalitním.Tato kravská lůza blbce potřebuje a podívejte se co jich tu je.
  • Žoldák, čili placený je každý kdo za svou práci bere peníze, na rozdíl od nevolníků. Takže každý z nás kdo chodí do práce, soukromě či u nějaké fy. tady či v zahraničí a utrpí tam úraz, či zahyne si může od takových chytráků nechat nachcat na hrob.
    Ivo
  • Vůbec ho nelitují.Co zasloužil to dostal.Žádný hrdina to nebyl,jak národ obelhává vlastizrádce Vondra.Pouze přihlouplý žoldák,který byl ochoten,za peníze,zabíjet větší chudáky,než jsou v Česku.K něčemu tak ubohému se slušný člověk nesníží.
    • Taky ho nelituji,žoldáka NATO,jsou to vrazi a banda idiotů.Chcípl a je o českého blba míň.Tak už mě neserte stádo ovcí !!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Jako voják můžu jenom říct: Chce se mi z vás brečet. Zemřel velký muž a skvělý voják a vy mu nejste ani schopní prokázat respekt, který si zaslouží. Zkuste se nad sebou zamyslet a zastyďte se.
      • Pamatuji si jak lítali ze kbel, pomalovaný paka co si mysleli, že jsou rambové. Ale rvačka v hospodě je o něčem jiném, než někde na misi, viď armádní uplakánku *16* *16* *16*
        • Můžu jen říct: "Je mi líto, že takoví lidé, jako jste vy, žijí v naší republice"
          • Co produkujete mimo dluhů? Když jsou povodně tak máte pohotovost a za příplatky se válíte v kasárnách. Ale v misích kde je to za doláče, to se angažujete, Kdo si myslíte že to platí co? 4í máte hájit zájmy přečti si přísahu blbe zelenej
            • Možná byste si ji měl přečíst vy, jelikož jsem si na 100% jistý, že tam nic o hájení zájmů není. Ale je mi jasné, že různé vaše mindráky si musíte na něčem vybíjet, takže s klidem pokračujte s pošpiňováním správných chlapů. Stejně uvnitř víte, že se jim ani zmála nevyrovnáte.
          • kdyby nežili, nevím co by jste žral, jste jen díra na daně od slušných lidí. Pokud to nechápete, tak věřím že jste vygumovanej mozek *16*
      • To bude tím, že ač živen z našich daní nebojoval za zájmy nás ale zločinecké organizace. Pokud ho tak obhajuješ, tak jsi zločinec také *16*
  • Hokejisté taky neseděli v letadle zadarmo, a fňukal po nich celý národ, tři týdny to bylo denně na titulní straně.
    Omlouvám se všem vojákům za takové lumeny co dehonestují cizí práci a ve Vašem případě i památku.
    Ivo
    • u hokejistů to bylo tak, že nesouhlasím, aby se z mích daní platili převozy kryplům, kteří reprezentují za prachy cizí stát přičemž jsem jim příspěvkem /nechtěným/ z daní zaplatil tréning tady. To je sprosté. Tenhle voják chcpl za zločineckou organizaci nato, která vše jen silou prosazuje zájmy bohatých dobytků, kteří chtějí být ještě mocnější a bohatší. Asi tak.
  • Podílel se na okupaci a určitě ne zadarmo. Musel s tím počítat, tak co s tím votravujete? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit