Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANNA,gema a vám podobné plačky-chodili jste vůbec do školy??že píšete takové nehorázné bludy???nebo je vám třináct a pak to chápu..Tato země byla bohatá do roku 1939 a také jedna z nejvyspělejších na světě.
    Pak tady 6 let kradli fašisti,po nich dalších 40 let komunisti,takže to co tady r.1989 zbylo je jen lakovaný h--no a navoněná bída se svrabem,nic víc.To co krade dnešní garnitura je to,co se dnes buduje a vydělává.V této zemi bylo před dvaceti lety ho--o a všichini inteligentní lidé to ví,takže doporučuji učebnici dějepisu vy dva chytráci.
  • Zesnulý pan Janota dělal státní rozpočet 20let (dluh čr cca 1,5 bilionu). Kalousek před nedávnem hromadně rozesílal složenky na 120tisíc, hlavně důchodcům. Takže když to zhrnem, tak jediné na co se pan Janota zmohl bylo škrtání peněz pro chudé rodiny s dětmi a postižené v závěru své kariéry. Hanba jeho památce.
  • Vážení,zemřel člověk a já bych řekla,že slušný!Tragédie ovšem je,že ho oplakává ten neuvěřitelný grázl Kalousek,čímž znehodnocuje samu smrt a i p.Janotu,kterého je mi upřímně líto a vyjadřuju soucit rodině.A že sloužil za různých režimů a politických stran!To přece ukazuje na jeho odbornost a kvalitu,kterou zcela správně využívali všichni,kdož měli rozum.A zadlužování země nebyla jeho záležitost-to je doména politiků,které jsme si zvolili.
    • Člověk????? To je zase nějaká legrace? Ačkoli ve švejkově je normální, se gauneři oplakávají.

      Ještě pro ducha:

      1, nauč se psát,
      2, nepřímo se přiznáváš k trestnému činu krádeže, když tohle svinstvo hájíš.
      nikdo neobhajuje komunisty, osobně si myslím, že takhle zuboženou republiku jejich parta těmhle gaunerům nepředala. Ať chcípne každý v křečích a hlady kdo to dopustil a kdo to obhajuje.
      • Ano člověk!
        To,co se tady nastolilo po tzv.sametové revoluci v žádném případě nehájím.A je nepochybná pravda,že komunisté předali tuto zemi zlodějské garnituře téměř bez dluhů a je rovněž nepochybná pravda,že dnešní sajrajt je dílem pravicových zlodějských grázlů,které ovšem vehementně volíme znovu a znovu.A co víc,jak jsem slyšela vyjádření Kalouska -tak ten nemá strach,že v dalších by se nedostali do parlamentu a nevládli by,říká,že budou pokračovat dál!Proč si to myslí?Protože my si tady umíme tak akorát nadávat,ale ve volbách ten sajrajt houfně volíme a nebo k volbám nejdeme,protože jako debilové si myslíme,že tím něco dokazujeme.Vlastně dokazujeme-že tu máme co tu máme.Takže chcípnout v křečích a hlady by měl každý kecálista neúčastnící se voleb,nebo volič pravou rukou.
        • Já jsem rád, že jsem jim nenaletěl, žel bohu v tomhle svrsbu musí člověk žít. Sousta lidí si myslí, že když jsou dnes za vodou, že to je na celý život. Omyl je pravdou. To že švejkové nadávají jen po hospodách to už je ohraná písnička. Teď si zařvou na václaváku a co? Jednoduše nic. CHce to třem nebo 4 zlámat hnáty aby už na ně nestoupli a další si dají bacha. Jedině tak, Oni totiž spoléhají na beztrestnost svych činnů, kterou si odhlasovali.
  • Zadlužení země byl u toho , možná má svou vinu nebo to za čas jen na něj svedou ale hlavně sportem ku zdraví
  • No ony ty reakce tady dokazují jediné - národ je na politiky (a bohužel nutno říct právem) težce nas.aný. I když Janota asi není původcem té silné averze, tak se s tím bohužel svezl. Politici by měli reakce číst a hodně rychle si uvědomit, jak jejich chování a jednání na lidi působí, než to skončí špatně. Žijí v izolaci a neuvědomují si, jak moc lidem vadí ty jejich plytké řeči o tzv. reformách doprovázené skutečnými skandály, zlodějnami a přitom škrty, zvyšováním daní, zhršováním soc. situace jistých skupin.
    • To si snad děláte srandu! Copak některé z těch darebáků zajímá co si lidi myslí? Takhle najivní věc jsem už dlouho nečetl. Tady de o peníze až v první řadě a co nejvíc. O lidi tu vůbec nejde.
      • gemo ty matkomrde,ty si nedáš pokoj..Běž dělat ty ubožáku a budeš se mít líp ty komunistická ku..o.Nebudeš tady potom muset rozvíjet ty svoje ubožácký teorie.Stejně s nimi souhlasí jen ti stejní,neschopní,rudí a závistiví ubožáci jako jsi ty.Taková svolodž by měla být izolována od společnosti..Nebo jinak-viset na lampách.Tak jak to s váma rudýma udělal tatíček Augusto Pinochet v Chile-pověsit a postřílet levicovou lůzu....
        • Koukám,že se ozval Pinočetův synáček!Slovník,pravopis,vulgarity,nenávist-mít tu moc tak vraždíš ve velkém své opnenty na stadionu jako tatíček.Ještě že jsme v Česku,třeba blbém a rozkradeném,ale snad si u nás nedovolí nikdo masové vraždy jako tvůj tatíček.
        • už jsi přešel z líbie na domácí politiku?
        • A jeje starej známej kre*enek z nusli *6*
      • Ale mělo by.mělo!Zajímat politiky co si občané myslí.Na druhé straně ti politici dobře vědí,že jsme blbci a proto se k nám tak chovají,protože dobře ví,že je opět zvolíme.Spíš bycho my neměli mít krátkou paměť a především to mít na paměti,než vhodíme volební lístek do urny pro zmetka ze stejně zmetkové strany!
  • jANOTA kopal za všechny režimy - to jest, jestliže se dokázal VŽDY dohodnout s vládami o všech možných pitomostech, či přímo zlodějnách na lidech , tak si nemyslím , že lítost je na místě. Navíc, když byl v úřednické vládě ministr financí ,sliboval "občanské dluhopisy" /tj obdoba těch povodnových v r 2002/ ,ale asi mu to banky, které lížou smetanu ZATRHLY! Takže sumasumárum- Janota šel vždy PO PROUDU, (BYL jistě odborník na rozpočet),ale ze zadlužování státu si těžkou hlavu nedělal.
    Navíc zemřít nakurtu /jako Dietl, pamatujete se? / ,to je parádní odchod ze světa!Jako tenista to takhle měřím! *3*
  • Dodnes mi bylo upřímně líto lidí, kteří skončili na hranici chudoby, nebo sebevraždou z existenčních důvodů. Dnes už není protože je vidět jak náš slavný národ švejků a povalečů rychle zapomíná, za koho tenhle politik kopal. Za jeho působení ve vládě, za rozpočtovou poliku od roku 1990, za jeho odpovědnost za škrty v rozpočtu i za další podrazy, které napáchal on a jeho kamarádi. Dnes už mi vás není líto, mě je z vás na blití
  • Je mi smutno z těch z Vás, kteří se nedokážete sklonit ani před majestátností smrti.Váš život v tak obrovské nenávisti Vám nezávidím.Prosím můžeme nadávat.Ale co je moc je moc. Je mi Vás upřímně líto.
    • Na smrt ano na janotu ne. Tihle se vysmívají s arogancí všem jejich kamarádům vlastní. Ale smrt je v tomhle zahumuseném státě to jediné spravedlivé. O té se nikdo tady nebaví. Jen by mě zajímalo, když vymysleli solidaritu / mimo jiné i tenhle ekonomickej zázrak / , kolika lidem pomůžou jeho peníze za důchod. Dokud budeme zapomínat minulost, nebude budoucnost a o to jde. Laskavě si to uvědomte. Zatím co tady pláčete nad parchantem, zdražují vám jeho kamarádi plyn, vodu, elektriku a zvyšují DPH.
  • Možná,kdyby se víc staral o své zdraví než o finance, tak by tady ještě mohl být. Zdraví je největší majetek, nikoli peníze.
  • Nejhorší na té zprávě je, že to oznámil Kalousek. To je jako kdyby o smrti informovalo samo peklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit