Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohoto mladíka jsem znal ,ne sice dlouho,ale vím ,že na jeho činu má podíl i postavení v rodině kde vyrůstal,byl jeden mnoha dětí ,které nevyrůstali ve své rodině ,ale v pěstounské péči. Tato rodina se snažila dát Jirkovi vše co potřeboval,ale pěstoni ve svém věku už podle mého názoru na tuto generaci nezvládali výchovu,v mnoha případech byl potrestán za něco co neudělal,sourozenci se mu pošklebovali a měli jej za méněcenného.Proto byl samotář,nemohl si najít dívku,protože měl pocit méněcennosti,jeden z důvodů byla i finanční situace,zamotal se do kolotoče fingovaných smluv finanční společnosti Provident Financial jakožto celá rodina. Byl velmi inteligentní,ale nikdo ho tak nebral,je tohoto mladíka škoda,jako každého kdo zkoncuje se životem tímto způsobem,tak se všichni zamysleme nad tím,jak chápeme své děti,jejich pocity,problémy. Napište co si otom myslíte.... S pozdravem SAX
  • Novodobý Palach. Vůbec bych se nedivila.
  • .. jaký byl asi důvod zmaření mladého života, dluhy, byl bez práce, exekuce, totální nechuť žít v tomto bordelu?, proč se to tak včera přešlo v televizi, vždyť se nic nestalo, ale stalo, byl zmařen mladý život a největší vina padá na tuto vládní soladatesku včele s nečasem a s tou celou bandou, že se nestydíte, ...
    • Přžesně tak, a vládní činitele dělají, že se nic nestalo.!! Jsou to darebáci!!!
  • Protest proti mafiánskému systému ,proti zlodějnám,loupežím za bílého dne.
  • Že by další Palach, ale to už není k současné době aktuální co ? Dnes je tak vidět, jak se dříve hodilo vše co bylo možné využít v podrývání danného zřízení, dnes už není co podrývat a čeho využívat už na to ani novináři neskákají jak dřív. To jsme dopadli a dobře nám tak, co jste chtěli máte to. Hodnota lidského života je bezvýznamná, hanba.
  • Takových sebevražd ,z radosti nad kapitalistickou bídou ,bude nyní lavinovitě přibývat.Stejně jak přibývá lidí,kteří mají před sebou jenom bídu.Těm,kteří obelhávali národ nějakým kapitalistickým rájem je třeba,na katovských mučírnách,v humánním duchu,roztrhávat hubu,od ucha až k uchu.To je ta správná demokracie,jakou naše země nejvíc potřebuje.
    • Plný souhlas !!!!!!
  • Přesně tak.Když se toto stalo za bývalého režimu,okamžitě z toho se stala politická věc,která se pomalu řešila až v Bílém domě.Ale dneska to nikoho nezajímá (proč taky,když si to zavinil sám),každý jedinec má přece právo o sobě rozhodnout sám.Krásné pokrytectví.
  • Překvapuje mě jak se honem spěchá, aby pravda nevyšla najevo. To samé se týká i případu z Prahy. Takže nikdo nebude pátrat PROČ se zapálil a také nikdo nebude pátrat ZDA v pražském případu nevsadili nevinného do vězení a zda mu k oběšení někdo nepomohl. Hlavně aby vše bylo rychle uzavřeno. Nedivím se, že policii a orgánům činným v trestním řízení už v tomto státě nikdo nevěří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit