Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eva Pilarová to stihla obrazně řečeno "utéct" za minutu dvanáct stejně jako Karel Čapek před záborem zbytků Československa. Před půlrokem o smrti Karla Gotta jsem prohlásil, že mi jeho odchod ze světa tak nějak připomíná úmrtí prezidenta Masaryka a že tuším, že se řítíme do nějakého blízkého maléru. Rok po Masarykově pohřbu jeho republika defakto také skončila. Že jsem si nato nevsadil v nějaké sázkové kanceláři.......on vůbec ten dnešní 15 březen je nějaké podivné datum.......tehdy se na nás valili Nacisti a teď karanténa s koronavirem.....dějiny jdou ve zvláštních cyklech, skoro jako "program v Matrixu"

    nic bych zato nedal, že v maléru s virem má prsty ta tlupa z FEDu která už sto let se snaží manipulovat Amerikou a zbytkem světa...a klidně mně můžou nazývat "konspiračním teoretikem" pro mne je to uznání že nebečím na pokyn z centra propagandy.....jestlipak ten příspěvek cenzura ustojí.....? 🙂

    • Mě dal Jégl ban za pravdu no tak to chodí

  • Dovedete si lidicky predstavit , kdyby v tehle infekcni dobe zemrel jiz tedy zesnuly bozsky Kaja ? To by snad byl konec sveta ! Eva Pilarova byla stejne stara jako Gott , byli od sebe asi 3 tydny , tusim. Takze ho prezila asi o pul roku. 80 let je hezky vek , mnozi  odchazeji o hodne driv z tohoto slzaveho udoli. Pokud je tedy pravda , co se o pani Pilarove psalo , jeji zdravotni stav , atd , potom je dosti casto posledni usnuti dokonce brano jako vysvobozeni z pekelneho kruhu stalych bolesti a utrpeni . Neznam jej rodinne pomery , jen se domnivam , ze posledni rozlouceni bude dustojne a asi v kruhu rodinnem . Pochopitelne jak to jen podminky ktere v soucasne dobe panuji , dovoli. Nic proti Karlu Gottovi , ten za to pochopitelne nemohl a nemohll to uz ani ovlivnit. Jeho pohreb a vsechno to okolo , bylo podle meho mineni dosti prehnane , kycovite a az nechutne. Mene je dost casto vice.

  • Ikony populární hudby odcházejí a s nimi i celá éra, zejména zlatá šedesátá léta, která přinesla spoustu krásné hudby a byla svědkem fenomenálního vzestupu Pilarové a Gotta, kteří shodou okolností zemřeli v 80 letech. Vzpomínám si mj. i na muzikál "Kdyby tisíc klarinetů", ve kterém excelovali právě Gott s Pilarovou. 

    • Gorobilypes

      Ban za nic pobavil pane Jégl. Jen je to je podle pravdy. Oba byly soudruzi a oba nositelé národního umělce.

      • Tak jestli byli soudruzi , to by bylo diskutovatelne . Proste zili v urcite dobe a pokud chteli delat nejakou praci , museli se prizpusobit. Nic jineho jim nezbyvalo , jako milionum jinych , mene viditelnych. Kdyz napr. Gott nebo Pilarova zazpivali na 1 Maje , vsichni je videli  Kdyz jste tam sel Vy , treba protoze tam komousi umyslne navezli nedostatkove zbozi , aby tam lidi tak nalakali,  nikdo Vas v podstate nevidel, byl jste sedy dav.Takze jste byli na stejnem miste z nejakych duvodu , co si kdo myslel , byla vec druha.  To by ten rozdil . Byli lide komuniste a U komunistu . Tech prvnich bylo malo , tech druhych mracna. Po r 89 ti druzi zmutovalo k modrym ptakum atd atd jak sel cas. Ti prvni byli neoblibeni i u tech druhych protoze to byli velmi casto nebezpecni fanatici, schopni udat vlastni mamu. A ten titul ? Ano , ale ten se udeloval take za nejakou vykonanou praci . A v kazdem rezimu a zemi , to nebyl vyplod komousu. Mohli to odmitnout , ale nevim jaky by to melo pro kohokoliv smysl. 

        • Já byl.malej kluk bydleli jsme na Smíchově a otec mě tam nebral.Nemel na ty šmejdy žaludek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit