Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starý, jak se říkalo Dr. Jiřímu Němcovi, byl pořád nadržený a nejednou prohlásil, že oprcal všechny holky z undergroundu. A půjčoval si k tomu prostory. Jeden z nejlepších lidí byl Honza Šafránek, který měl ateliér v bývalé hospodě U Papoušků. Honza občas půjčil Starému klíč a tak v rámci svého postavení klátil v Honzově posteli mladou chartistku. Nejhorší bylo, že někdy tento starý kozel ožralý skákal v Honzově posteli v botách.
    V Ječné, kde všechno prakticky začalo, v srdci Charty a undergroundu, byli udavači dva. Mejla Hlavsa a Starý - Dr. Jiří Němec. Před mým vystěhováním jsem si myslel, že někteří intelektuálové chlastají jen z deprese - nemohli vykonávat svoji akademickou práci, nemohli publikovat. Mýlil jsem se. Po sameťáku chlastali ještě víc. Dr. Němec, coby profesor, se ožíral takovým způsobem, že ho nikdo z rodiny Němců doma nechtěl. Na Zbraslavi, kde bydlel u své nejmladší dcery, se podělával na koberec a pak se to snažil rukou utřít. To co píší, není jedna paní povídala. V 91. roce se problémem alkoholu zabývali v Němcově rodině. Byl jsem u toho. Na to si našla čas i Markéta Němcová, která toho času byla velvyslankyně ve Varšavě a s kterou jsem se setkal u Ondry Němce v jeho bytě na Letné, kde jsem spal.

Čítajte viac: http://hedvicek.blog.sme.sk/c/55298/Jak-jsem-prisel-k-Charte-a-Jak-jsem-byl-partyzanem.html
  • \\\\Jak jinak, zase ty naše prominenty spojuje ,, elitní lyceum za prebendy pro ty. kteří na to jinak nemají,, tak vystudují tuto školu o ničem. Jen tak dál takzvaná elito národa, ukazujete jen jak jste směšní pro nás obyčejné občany, nestojíte za to, abychom si Vás vůbec vážili. Vydělání jste ponížili na snadno dostupnou věc za pár stříbrných, jakou může mít hodnotu je jasné, žádnou, je 4Q5to jen cár papíru.
    Zbývá jediné, počkat až zmizíte ze scény našich novodobých dějin. Můžete se vydávat za koho chcete
    a dál tvrdit, že jste zachránci národa a demokracie.
  • Studium dokončila dálkově v Plzni , to je ztráta ale škatulata se budou hýbat nahoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit