Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K soudu. V rozporu s dobrých mravu - a je to.
  • To bude novinářská kachna k vytočení přitroublíků !
  • Kdybych vedel, jak dotycnou kontaktovat, pomohl bych ji. Proti moralnimu zlocinu spachanemu nemravnymi zakonodarci zlocinnym zakonem se sama branit nijak nemuze.
  • Když někdo dluží stovku tak z něj udělají trhací kalendář.Když někdo dluží nebo ukradne hodně milionů tak mu poklepou po rameni. Lid to všechno chtěl a čtyřicet let po tom toužil.
    • Proc lzete? Po zlocinech nikdo netouzil. Prevleceni gauneri z komunisticko-estebacke mafie ovladli stat pomoci sve podvodne estebacke "revoluce", ktera ve skutecnosti jim jen mela zajistit, aby neskoncili na lucernach. Moralni zrudnost, kterou vidime kolem sebe, je pouze dusledkem, ze se k moci dostali byvali komunisticti hochstapleri a jejich pohrobci. Nic jineho z takoveho odpadu vzejit nemohlo. *9*
  • Je naprostá nehoráznost požadovat finanční či jakoukoliv odpovědnost po někom, kdo objektivně neměl žádnou možnost věc ovlivnit. Dítě, které dle zákona nemůže svými příjmy disponovat, i kdyby snad nějaké mělo, přece nemůže v dospělosti nést následky cizí nezodpovědnosti. Pokud zákon umožňuje takovýto postup, potom nežijeme v právním státě a zákony této země jsou tedy spíše určeny k likvidaci vlatsních občanů, nikoli k jejich ochraně. Takový režim je třeba svrhnout všemi dostupnými prostředky.
  • Pokud se nezmění zákon o trestních sazbách a postizích za běžné přečiny (dnes v době krize a inflace mnohdy do 50t. Kč) a nezačnou se stíhat ty milionové, tak to nutně musí dospět ke krachu nebo nové revoluci. Vždyť už jen uvedený příklad, který zničí život mladé holce proti např. moderním kauzám (Pompro), nebo postizích za vraždu, kdy vrah může bejt i za 3 roky na svobodě je výsměchem t.zv. spravedlnosti. Inu ne nadarmo má oči zavázané....
  • Že já blbec tenkrát neumlátil Havla klackem, místo cinkaní klíčema *16*
  • Víte vy jaký život mají děti v dětském domově.Nic za nikoho neplatit!!Jestli tento stát je neschopný postarat se o své občany tak ať zanikne.Pro Tiscali zatím silně konkurujete bulváru.A to nemluvím o vašem cenzorovi.Je naivní si myslet,že pravdu umlčíte mazáním to se ještě nikomu za tisíciletí nepodařilo.Ten,kdo tuto dívku vyžírá by měl dostat přes a pořádnou,aby se vzpamatoval.
  • Co je zase tohle za nehorázný žvást.To se měla zabít ? kam tohle spějě,já vím,2012 je na dosah ! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit