Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Václav Havel zrušil tytul "Národní umělec". Údajně proto, že si národ takového vybere sám. Tak proč ho chtějí uzákoněním udělat člověkem, který si zasloužil o stát, když vlastně Československou republiku za kterou padlo tisíce občanů této republiky, legionářů a vojáků během dvou světových válek rozbil.
  • To dokazuje tahle vláda je odtržena od lidí,žije mimo realitu a je třeba ji svrhnout.
  • Už chybí ho jen "Blahořečit" a pak nabalzámovat a postavit Mauzoleum. Švejkovský národ se zase předvedl.
    • Mauzoleum už máme, na Žižkově, zbývá jen ho tam vystavit ve skleněný rakvi.
  • Nemám nic proti uctění jeho památky ale to co se děje kolem jeho úmrtí v médiích je pouze klasický kult osobnosti a připomína to doby kdy jsme se loučili s Husákem či Brežněvem. Ti co se mají v této pseudodemokracíí jako prasata v žitě mu budou určitě stavět pomníky a přejmenovávat ulice a náměstí.Nezaměstnanému občanovi se bude ale více stýskat po tom že za totality měl práci než po Havlovi.Taková je dnešní realita.
    • To není kult osobnosti, ten by byl, kdyby postavili sochu v nadživotní velikosti. (Věřím ale tomu, že takoví "umělci" by se našli).
      -Mí pražané mi rozumějí, zbytek republiky ...-
      • Podstaavec na Letné už máme, tak by se mohl nějak využít. *2* A v pozadí postavit tu "chobotnici" *2* *2* *2*
    • Omyl, s husákem jsme se neloučili, toho tam šoupli v tichosti, u něj jim to dobytkům nevadilo, že byl prezident *16* ale s tímhle ochlastou budou vopruzovat ještě napřesrok dobytek
      • Omyl s Husákem se dokonce přišel rozloučit i Čarnogurský, který vravil, ať byl aky koliv, ale bol náš !!!! No ukazuje se že s Havlem to bylo jiný. Podle diskuse náš opravdu nebyl !!!
        • Ale určitě se s ním nedělalo tolik patlání jako s tímhle největším zločincem všech dob
  • Je to neskutečná uměle tvořená hysterie. Nevím, jestli se Masaryk neobrátí v hrobě, koho to s ním dnes srovnávají. České země vynikaly vždy vyspělým průmyslem s velkým "P". Bylo tomu tak za Rakouska-Uherska, za 1. republiky, za Protektorátu i za socialismu. Havlovým přičiněním jsme přišli o trhy v Ruské Federaci, v Čínské lidové republice a v arabských státech. Dále nečině přihlížel rozbití Československa, které Masaryk (a Štefánik) pomohli vytvořili na troskách Rakouska-Uherska Schvaloval odtržení historického srbského území, tedy Kosova, což je stejné, jako kdyby kdokoliv schvaloval odtržení Sudet v r. 1938. Zavlekl naši republiku do nejhorší zločinecké organizace v dnešním světě, tedy NATO. Na místě je tedy srovnání Havla nikoliv s Masarykem, ale s Háchou.
    • Zmiz ty prase komunistické ! *12* *11* *12* *11* *12* *11* *12* *11* *12* *11* *12* *11* *12*
    • Má to i svý pozitivum, víte co se při takové akci prodá párků?
  • Vážím si a uctívám stále více a více poctivého člověka, Karla Kryla. A čím více čtu a vidím jeho pravdu a to, za co bojoval a pro co žil, je mi z tohoto divadla víc a víc na zvracení. Komunisté měli svou demagogii, ale co má tahle srota nejde ani pojmenovat. Jen s úctou k smrti jako takové píšislušně, jinak to je nemorální a neslušné.
  • to Sniper,co jako chceš tím blábolem říct,vysvětli to.
  • Wladislavský sál byl původně: první krytá sportovní hala na světě. Takže žádné zvlášť významné místo. Něco jako O2 arena.
  • Se neposerte z takového zmetka prašivého !!!
  • Pravda a láska sice nezvítětily, ale "nepolitická politika" má reálnou a zdůvodněnou šanci.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje stručný a logický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného disidenta Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit