Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano,nikdo s rozumem v hlavě a nikoli v gatích či peněžence,už ničemu a nikomu,hlavně ne politikům,v tomto státě nevěří a rovnou si řekněme proč:mainstreamová média nás neustále masírují propagandou o tom,jak se máme všichni skvěle,i když mnozí z nás při každodenním chození do práce sotva vyžije z toho,co za tu práci dostane,jak je ten náš kapitalismus skvělý,když nám přinesl svobodu cestovat kam chceme,ovšem pouze když na to máme peníze.O tom,jak je multikulti ideologie obohacující,jak je západní demokracie mírumilovná,jak nám NATO zaručuje naprostou bezpečnost a EU zase úžasnou životní úroveň.Jestliže nás noviny a televize přesvědčují o tom,jak jsme na tom skvěle,zatímco všední život nám tyto žvásty denně nemilosrdně otlouká o hlavu,fakt je někdo schopen se divit,že lidi ničemu z takzvaně objektivních či veřejnoprávních médií nevěří a hledají si informace jiné a jinde,úměrně ku svým možnostem?Když někdo musí pečlivě zvážit,jestli bude mít na chleba,když půjde k lékaři,místo aby tu chřipku radši přechodil?Když nám tu rozkrádají republiku pod zadkem právě ti politici a podnikatelé,které média nejvíce chválí a protěžují,když nám EU určuje rádius správného zahnutí okurek a banánů,zatímco nám sem německé a jiné řetězce importují potraviny,jaké u nich v domovských zemích nežerou ani prasata,když mírumilovné a ryze obranné NATO jen za dobu našeho spolučlenství agresívně napadlo a zničilo několik suverénních států a dál se věrolomně a bezostyšně stahuje kolem hranic Ruska,a dál se cpe do dalších zemí,které ještě nestihlo od druhé světové války okupovat svými vojenskými základnami pohříchu většinou jen americkými?Fakt divné,že už tomu nikdo nevěří,že? *1* *1* *1*
  • Znamená to, že nikdo už ničemu nevěří.
  • 38 senatoru schvalilo zákon který definitivně zničí nedotčenou přírodu v našich národních parcích :-(
    • :-( :-(
  • a hloupí Rusové, strádající a umírající hladem, ovlivňují v celém "demokratickém a vyspělém" světě volby, překonávají technologicky nejdokonalejší zabezpečení a geniálně promyšleným způsobem šíří dezinformace? A teď si vemte co by bylo, kdyby byli chytří, nestrádali a mělo všeho dostatek. Ovládli by celou galaxii a možná i vesmír!!!

    *15*
    • jo borci hlavně na sčotu hacknuli naše prezidentské volby které se sčítaj ručně :-) :-)
  • Co toho pana Fukuyamu překvapuje?
    Copak až s Trumpem pochopil, že politik lže jako když novinář tiskne?

    Dnešní mediální svět je jen jistou formou zábavy pro masochisty *3*
    • víme sajmon, masosochisty
  • "Bláboly nějakého antitrumpovského individua. Nejserióznější přístup přichází z Ruska, nejzvrácenější od pochopů obamovsko-clintonovské mocenské kliky."

    Z Ruska přichází starověk a středovek: udělat nájezd, vyloupit, znásilnit, podrobit a zotročit. Moderní doba naopak vyžaduje kooperaci, spolupráci svobodných jedinců jakou nabízí USA: pomůžeme ti dostat se na naši úroveň a pak ve svobodné soutěži ukaž kdo je lepší.
    • Vyměň si desku, pitomo Simone. Unavuješ
      • přééééééésně, unavuje








        PCHE !!
  • Bláboly nějakého antitrumpovského individua. Nejserióznější přístup přichází z Ruska, nejzvrácenější od pochopů obamovsko-clintonovské mocenské kliky.
    • víme Pamelo "Nejserióznější přístup přichází z Ruska" *15* *15* *15* *15*
      • soudruh ultranick PamelaBTWjurazzzzapač zase fetoval parlamentní listy se sputnikem a je v bolševickém rauši *1*
  • Pravda je pouze relativní pojem. Každý si myslí, že ta jeho pravda je ta nejpravdivější. Proto nevěřím nikomu nic. V dnešní zparchantělé době se to obzvlášť vyplácí.
    • Podle formální logiky je pravda shoda našich poznatků, našeho tvrzení se skutečností
  • Zdá se, že internetová doba měla přinést jenom vše dobré. Bohužel to dobré se různé politické kruhy, mocnosti, ale i jednotlivci, snaží zneužít. Zneužití čehokoliv je nemorální, protože sleduje jednostranný prospěch. Míru toho, kdo a kolik zneužil internet k prosazení svých zájmů se dá těžko zjistit, protože i lež, podána jako pravda dokáže zakořenit. Také se těžko dají zjišťovat ti, co internet zneužívají čistě pro svůj osobní prospěch tím, že vykrádají účty a podvádí občany. Mnohem horší je zneužívání internetu z politických důvodů, protože důsledky se potom dotýkají velké skupiny občanů Jak tomu zabránit? Asi těžko, i kdyby programátoři vymýšleli denně bezpečnostní programy, hackeři, jistě vzdělaní lidé, by to dokázali prolomit. K řešení zůstává pouze jedna možnost, která je ale nejméně pravděpodobná. Vštípit všem politikům, byznysmenům, prostě všem, kteří dokáží zneužívat internet ke svému prospěchu, nějakou vyšší moci vnutit trochu morálky, etiky, kterých vlastnosti by bránily všem zneužívat internet k šíření nepravd, ale také k obohacování se na úkor druhých. Sci-fi, zdá se ale, že na všem zneužívání internetu se podílejí lidé, a v lidech by přece mělo být aspoň trochu morálních vlastností, které by nepravdám a křivdám měly bránit.
  • Jista je jen jedna vec. Jestli v Evrope zvitezi islam tak je do par let po demokracii!
    • Proto nám je demokraticky Brusel přerozdělil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit