Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už někdy vylezl nějaký šéf CIA na balkón a se slovy: "pochybil jsem" skočil dolů?
    Až bude stát létající talíř před bílým domem a kolem něj si budou hrát zelení mužíčkové s malými černoušky, tak CIA bude stále tvrdit, že žádní mimozemšťané nejsou a tohle je nepovolená akce Greenpeace.
  • Tak celou dobu,je masírovaná světová veřejnost o hnízdě zla /rusko/,které ovlivňuje volby v americe v evropě prostě,všude kde je demokratická společnost.A teď vyplouvá že celý svět je řízen z jednoho místa.A který stát se nepodřídí a má vlastní názor a filozofii je zkrátka zlo!To jsme to dopracovali.Hlavně že si můžeme zanadávat,což prý v hnízdě zla nelze.Ale už jsme blízko zblížení.Ahoj
  • Je to USA věc a naše zbytečná starost. Tajné služby celého světa šmírují, jak která umí. A na web věší ptákoviny, které vypadají důvěryhodně. A pak se radují, jak jim na to někdo naletěl a pohoršuje se, plive oheň a síru a vůbec blbne do foroty!
  • No, co byste jiného od USA čekali než války a šmírování.....snad to Trump malinko změní.
  • Na "záplaty" bych příliš nespoléhal,(ty se vydávají až po schválení CIA) poštovní holubi a jiné vychytávky kdy nepotřebujete jakoukoliv hlavně neanalogovou elektroniku.
  • " že CIA mohla ruské hackerské útoky zinscenovat.

    "
    .
    Tak to kdyby se prokázalo, to by sluníčkáři čuměli. A pak ještě konečně vyžadovat Obamův rodný list *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit