Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem OSVČ a žena je zaměstnanec a můžu jen napsat, že je to smutné jak dvě skupiny lidí do sebe šijí...!!! Ona každá skupina má na to svůj úhel pohledu a svoji pravdu...!!! (myslím že oprávněnou) A jediný kdo si mne ruce, tak je stát...podle starého pravdivého přísloví "KDYŽ SE DVA PEROU TŘETÍ SE SMĚJE" !!! Myslím si, že obě skupiny mají ve svých řadách lidi co se jen vezou a využívají co se dá !!! Ale máme i poctivé lidi kterých si je potřeba vážit a nestrkat všechny do jednoho pytle !!! Ono někoho nařknou a odsoudit není vůbec složité :-((( Dříve jsme, tak nějak víc drželi po hromadě protože jsme měli společného "nepřítele" ale dnes je doba taková jaká je..... jediné co nám zůstalo, tak je ZÁVIST :-(((
  • no jirko vyrobce pokladen a cejchař je přec živnostnik jako ty:-)a bez papíru to bude levnějc:-))a zvýší se zaměstnanost a počet voličů kobliha tak zde neplač jako sirotek před nádražím zvláště když to platí zákazník jak zde zapáleně informuješ:-)až uděláte ty odbory tak prosaďte daňový systém jako SRN nebo AUSt kam chtěli takoví jako ty po vítězství socanů za každou cenu utéct:-)))
  • Živnostníci se mají na rozdíl od zaměstnanců dobře. Ale chtěli by se mít ještě lépe. Soudruzi živnostníci běžte do pr...e.
    • Vážený soudruhu dělníku proč tedy nepodnikáš ať se máš lépe ????? Skus si jak je to úžasné podnikat a starat se o takové jako jsi ty.
    • nejdříve si to zkus a pak mudruj závistivej cikáne
    • Heezkyy, z tebe mluvi takova moudrost az mam obavy, jestli se z toho v noci neodkopavas
  • největší krizí čs podnikatelského sektoru je za každou cenu přežít za jakoukoliv cenu i za cenu podvodu ,uplatku a dostat se ke státním a evropským penězum . tento nastolený systém se neustále vyvíjí a rozvíjí hledá a nové systémy jak vše zdokonalit a najít toho správného člověka co vám zdokonalí a vypíše pod. záměr a věřte funguje to . stamiliony se dostávaji do nesprávných ruk a firem co s toho dobře žijí . největší omyl nebo jak to slušně nazvat je zvolení prezidenta hospodářské komory pana Dlouhého. to je výsměch lidem i podniketelum co něco o tom ví . proto čr .nemuže fungovat jak by chtěla ,nebo ji ten systém jak je nastaven VYHOVUJE .
  • Zivnostnikum nepomouhou zadne odbory nic,pokud tu nebude fungovat system,aby se tu dalo slusne zit vsem...Jelikoz je tu vse zablokovane,nemuze nic fungovat,dokud se nerozjede ekonomika,lide musi zas dostat sanci si budovat zivot a musi byt nabidka,z ceho vybirat...Jsou same exekuce,bezdomovci,sizeniny,bida a mladi nic nemohou realizovat,vyvijet se,lide nemohou tvorit,uplatnit talenty,jsou omezeni financne,uradama..,apod.Maji se tu dobre jen paraziti,lumpove a je vse podporovano,aby bylo jako co delat...Cim vic zlodeju,ma policie praci,cim vic marodu atd...Vyhovuje tu vyzirkum spis bordel,nefunkcnost statu,lip se jim setri na sva konta,penize mizi,jsou nehlidane,volne.Zlodejny,vse jim parazitum projde,bez trestu..Dokud tu nebude ve vsem poradek,meze,rad,nic lepsiho nebude,jen dal zmizi penize,dluh se navysuje a bida roste dal..,lip nebude...
    • Pořádek nebude už nikdy a jak píšete bude se zvyšovat bída, bude bankrot a politici nám budou tvrdit, že to je tak správné a tak že to má být. A tupej občan je bude dál volit.
      • To je přesně jádro pudla. Systém, který je nedokonalý a který umožňuje hrát unfair je třeba změnit!!! Kompletní restart.
      • Erik - souhlasim s vami.Jak telo,kdyz nefunguje,jak ma,tak marodi a to je same s Ceskem.Dokud tu nebude rad,aby vse fungovalo,jak ma a mohlo se zde vyvijet i neco k lepsimu..,s nicim se tu nehne...Jen se keca,politikari,nic to neresi..,nez ze tu nadale mizi penize,likliduje se vse,zanika to lepsi,co tu bylo...Paraziti se krmi nenasytne penezi dal,nic nedelaji,na vse maji poradce,mluvci atd...o volby se vystridaji dalsi,co si nahrabou na sva konta penize,postavi sidla,dokola a je tu jen vetsi bida...Dokud tu nebude rad,poradek,aby se zastavilo rozkradani a niceni tu vseho,neda se nic resit k lepsimu...
  • no?a kdo pak si zas udělá z těch příspěvků korýtko? *1*
  • největší a neřešitelný problém živnostníka je dostat se ke státním zakázkám jak na obcích tak ve městech .příšerná korupce a kamarádíčkování na obecních a městských uřadech nezná hranic -podvody při zadávaní zakázek dělá obyč .živnostníkovy nepřekonatelnou přékážku . célé gengy uředníku jsou propojené s firmami co jim posíláji kapříky na učty .uplně jednoduché počty podívejte se na katastr nemnovitostí a nejbohatší lidi jak ve městech tak na vesnicích mají vždy pozadí a nebo jsou zainteresiování v obecních rádach uřadech atd .a nebo byli . kdyby vlítla protikorupční policie na obce tka se celý ten systém zhoutí a ocecní uředy ze dne na den skončí .a to je nemyslitelné už je toho moc a nejde to ukočírovat .
  • Do boje by měla jít i třída otroků teda zaměstnanců. Každým rokem roste rozdíl zdanění
    podnikatel - zaměstnanec. Zneužívání státních peněz šizení daní a okrádání státu i
    zaměstnanců - to jsou tradiční obchodnické nešváry.
    Je třeba skončit s EU dotacema pro rodinné podniky ve kterých nepracují lidé ale pouze
    členové rodinky. Všichni plátci daní z EU tak sponzorují blaho pár lidí.

    Nedávání smluv dělání přesčasů zadarmo práce na černo kdy za zaměstnance platí
    pojištění úřad práce - to jsou trestné činy a porušování zákoníku práce!
    • tak tak, to my povidejte, me to strhnou at chci nebo nechci a neodepisu si ani houno, nic, ani cesty do prace, proste nic
  • Jasně. To je dobrý kšeft dělat odborářského bosse za příspěvky odborářů a ve skutečnosti dělat h.no.
  • Dnešek byl asi díky tomu sluníčku na takové a podobné pecky docela bohatý. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit