Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žižek má Marxe hluboko zalezlého ve svých pejzech. Pokud se nezbaví marxistického bludu o tzv. socialismu a kapitalismu o tzv. třídním boji a podobných obskurních pseudotermínů zavedených Karlem Mordechajem, na nic nového nepřijde.
  • Ano,socialismus byl prima.Když jsem něco potřeboval,šup na úřad s čepicí pod paží,s výrazem poddaného,aby dostal štempl.Ano,řezníci,šéfové autoservisů a jim podobní si rochtali.Osazenstvo stranických aparátů od okresu až po nejvyšší se cpali zadem pro pořádné maso,pro banány,barevné televize a jiné atraktivní zboží.A obyčejný plebejec čučel ve frontách,co na něj zbyde.Dnes to za moc nestojí,vládnoucí garnitura krade,a to hlavně v pracovní době,takže ani to poledne nepotřebuje.Dříve ale kradli taky,jen ta informovanost poněkud vázla.Vedoucí kádři si opravovali baráky na účet podniku,cpali si kapsy úplatkama za blbý razítko a další a další levárny,však taky byli levičáci. *1*
  • PRO: Klas Jaroslav - nevím sice z čeho usuzujete, že problém této zemi způsobují pouze důchodci, ale jedno je jisté. Vždycky, když se v tomto státě něco posměje, tak si důchodce berou do úst takové ty jednoduché existence. Přitom není potřeba kdovíjaká paměť, aby demokraticky smýšlející občan této země uměl pojmenovat skutečné příčiny úpadku ve všech sférách státu. Rozhodně za beznadějný stav v zemi nemohli a ani v současnosti nemohou jen důchodci. To bybylo příliš jednoduché.
    • Důchodci byli ti první,kteří pomáhali zasýt to,co se nyní začíná sklízet.A to je nastupující bida.Přes dvacet roků důchodcům nevadí,že se stát zadlužuje na úkor budoucích generací a že přes dvacet roků dnešní důchodci jen přihlíželi,jak lumpové tuto zemi rozkrádají.A uvědomit si,že když velkozloději vše nakradené přesunou do zahraničí a sebe také,tak právě důchodci budou tou poslední kádrovou rezervou na splácení ,za jejich přihlížení,nasekaných astronomických dluhů.Stačí aby pak,mladá generace u moci,sebrala důchodcům volební právo,důchody a ve zdravotnictví měli nárok jen na bábu zaříkávačku a hned budou peníze na splácení astronomických dluhů.Prostě mladá generace zajistí důchodcům takový život,jaký oni připravují jí.Dnes už se na důchody dluží.To,že na důchody se nebude moci stát dlužit věčně,to by měl pochopit i hodně přitroublý důchodce.
      • Ty vole, vykopuloval te tata nyni uz mozna duchodce do pindy tvoji mutter, nebo te vysralo prase na hnoji ?
  • Podle názvu ProAlt,jde o spolek ,který chce přidat důchodcům.Ale právě současná důchodci byli před dvaadvaceti léty součástí toho přitroublého lidského stáda,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo rozkrást státní majetek státu přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií.Také přes dvacet roků koukalo přitrouble,jak mocní kradou u koryt a to jim vůbec nevadilo,aby je stále volili.Pokud by měl být důchodcům vyplácet spravedlivý důchod,tak by musel být vyplácen ,většině důchodců, na holý zadek bejkovcem.Když si důchodci nechali od politických lumpů vše rozkrást.Další dlužení na důchody těch kteří mají podíl na zbídačení této země,musí co nejrychleji skončit.
    • Naštěstí tato vláda v rámci velkolepých reforem radikálně sníží počet potenciálních důchodců. Možná v budoucnu by stálo za to, aby se odchod do ev.důchhodu prodloužil jěště tak o 5 let a bude vymádlováno. Takovou reformu přivítají všichni dutohlávci. *1*
  • Ať o Žižkovi předchází pověst jaká chce, nevidím důvod, proč zrovna 17. listopadu bych měl poslochat nějakého cizáka. Může přednášet argumentace pravdivé jako hrom, ale nikdo nevyřeší naši situaci jenom my, "domácí". Žádné globální hnutí. A nelíbilo se mi, že ač propagace fašizmu i komunizmu je zakázaná, jedni jsou za to postihováni, a komunistům to prochází. Ale jakmile Žižek vychází z "velikánů" formátu Marxe, je nanejvýš podezřelý a nedůvěryhodný. Aspoň pro mne.
    • Komunistům to prochází proto,že uměli čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země.Ti lumpové ,co přišli po nich ti umí pouze národu lhát,pro sebe krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.|Takže je pochopitelné,že tolik lumpáctví dohromady,jim neprojde.Udělej úkrok stranou.Protože si stojíš na vedení.
    • dzixy, vždyť tě nikdo nenutí, abys ho poslouchal. Zalez doma za pec, dej si panáka a vylez až to za tebe někdo udělá-pošle tuto vládu do hajzlu!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit