Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je s podivem, že se vám tak zželelo chudáka Nečase. Vrcholný představitel "kulturně mediální fronty", která má značnou a letitou zásluhu na mediální dehonestaci ODS a prezidenta Klause, jejíž cílem bylo ,jak řekl jiný havlistický...... pan Urban ("ODS musí být úplně a definitivně zničena") - lituje svou oběť, když dostal v jiné věci pěkně přes chrám páně. Ono to bylo vlastně krásně připraveno, že: Klaus odejde s mediální ostudou (kdyby nebylo amnestie, bylo by něco jiného), bude za presidenta zvolen Schwanzenberg - Svěrákovi zřejmě na rozdíl od většiny národa nevadí, že je rakušan (němec) - pak dojde na Nečase a ODS a koaliční vláda půjde do kytek a Schwanzenberg pak bude jmenovat novou vládu v čele s Pospíšilem, nebo spíše Kalouskem - porážka ODS a Klause bude definitivní a pravda a láska konečně zvítězí. Problém je, že PaL míní a voliči mění. Dobře vám tak. Kulturně mediální fronta by se měla také zabývat tématem protivládního puče (Ištván a spol.), nic jiného než puč to není a média se diskuzi o tom vyhýbají jako čert kříži. Kdo - jako osoby držel za provázky Ištvána? - je to nezodpovězeno a nebude to zapomenuto. Svěrákův pláč je hysterie na nesprávném hrobě - čtenáři bulváru za to nemohou - jediné řešení je vyměnit voliče, že. Takže co dodat - jedině "Svěrák metelescu blescu".
  • Tak tak, vše je v pořádku, jenom ten pitomý lid je třeba vyměnit.
  • Věra Čáslavská podpořila Babiše. V zimě psala knížeti: Bůh ti žehnej, štědrý a šlechetný Karle, má to ta bába v hlavě v pořádku? Asi ne.
    • Ta je totál magor už celá léta.
    • Ona to v hlavě má zatraceně srovnané, protože jde vždy tam, kde cítí velký balík peněz a Babiš má miliardy tak přehlédne i tu stranickou legitimaci, co nedokázala polknout u Zemana. Jednoduchá matematika, peníze na prvním místě za všech okolností. I v hnutí Ano by mohlo být teplé a dobře zaplacené místečko jako má stejně bezcharakterní Komárek, který tu dělá též pěkné veletoče. To jsou ti kazatelé morálky a čestnosti všude kolem.
  • Za zlého ducha a diletanta Kalouska ještě zaplatíme. Ekonomové i politici se vyslovili!!
  • Pane Svěrák, moc jsem Vás nemusel, ale Váš článek podepisuji všemi deseti.Když čtu příspěvky na internetu je to bulvár nejhoršího kalibru.Slušnost ani žádná morálka se neuznává.Jen se sprostě nadává a skandalizuje.I s tím Nečasem je to pravda.Jaké problémy měl americký prezident Bill Clinton s Lewinskou
    • Pane JUDr. vy jste naivka, Svěrákovi o žádnou slušnost nešlo, on se měl stát kancléřem u KSCH. na Hradě a prostě se s tím není schopen vyrovnat, proto má deprese a balí to do morálky a slušnosti. Nevadí vám, že měl vedle sebe Čáslavskou, která vyčítala Zemanovi stranickou legitimaci v době Pražského jara a čekala rovněž místo na Hrade po boku KSCH. a když z toho sešlo, tak najednou podporuje Babiše se stejnou stranickou legitimací , ještě za normalizace a v době sametovky byl za Podnik zahraničního obchodu v Maroku. Ovšem jeho miliardy prostě dělají divy a tak není divu, že bezcharakterní Čáslavská, co nám tu kázala o morálce , udělala veletoč . To je opravdu ryzí charakter. A to jsem Zemana nevolil. Ono ve finále nebylo koho. A Nečas dával z daní nás všech královské oděny k platu Nagyové, což v takové funkci, ve které byl není nikde ve světě myslitelné bez odvolání. Ovšem Svěrákovi to nevadí, že díky takovýmto únikům peněz za vlády trojkolky i vlád předešlých, všude kolem se snižovaliy příspěvky lidem nemocným, tělesně postiženým, hendikepovaným, na to potom Svěrák vybíral. Kdyby se nekradlo, nemusel by vybírat a pořádat sbírky. Tito lidé na to mají nárok a ne škemrat o milodary. Nepleťte si pojmy s dojmy.
  • Nyní by stálo za zveřejnění názoru Svěráka na rozhodnutí, které udělala včera Čáslavská, která se omlouvá knížeti a přechází podporovat Babiše a jeho hnutí ANO. Zemana ani KSCH. jsem ve finále nevolila, ale vzpomínám si na televizní souboj, kníže - Zeman, kde Svěrák a antikomunistická bojovnice proti všemu levicovému a tedy i proti Zemanovi Čáslavská vystoupila a vyčítala Zemanovi členství v KSČ a to v době Pražského jara, což byla jiná situace než normalizace až do r. 89, kdy byl členem KSČ Babiš a díky tomu nás zastupoval v Podniku zahraničního obchodu. A nyní pod vidinou miliard jí to u tohoto pána vůbec nevadí a podporuje ho ve velkém, protože cítí peníze a možná i nějaké to teplé místečko. Tak všichni vzpomeňte větu Odložilovu, kdy říkal -Čáslavská je posedlá penězi a proto se tehdy spolu rozvedli. Tak pane Odložil, měl jste pravdu. Pro peníze je Čáslavská schopna udělat cokoliv, ať už to byl Havel, kníže nebo nyní Babiš.Odporný charakter a ještě má tu drzost tu moralizovat.
    • Věra Čáslavská mě překvapila, chodil jsem s ní na základní školu.Babiše podporuje i Karel Gott, u něho mě to moc nepřekvapuje., on hodně mění své názory, ale jeho zpěv uznávám.Babiše by měli voliči poslat do horoucích pekel
    • No, Odložil měl trošku rychlejší a tvrdší pěst, ale to bylo asi v pořádku...vždyť mlátil jenom ženskou... On se pan Svěrák jistě vyjádří, pokud uzná za vhodné, že je k čemu. *7*
  • Pan Svěrák mne baví....... bohužel jeden z mála..........
  • Musím alespoň něco napsat , jen aby zmizel blábol blábolila pana Klase *4*
  • Tak nám Svěrák na stará kolena pořádně zblbnul.Bylo by ho třeba poslat kopat s odesáky uran pro Temelín.Možná by pak přišel k rozumu.
    • Pane Klas , tak právě o Vás je ten článek , a i já jsem zklamán z Vašich hloupých textů , je mi Vás líto *12*
    • PAN Svěrák, říká se v civilizované společnosti...
      • Pane se říká slušným lidem a ne politickým prospěchářům.
      • když už, tak soudruh Svěrák !
  • Pro mě osobně je exprezident Klaus osobností, která by dokázala opět ODS pozvednout na výsluní. ODS bohužel v současné době nemá žádnou vůdčí, charismatickou osobnost jako on, respektovanou nejen členy ODS, ale především pravicově smýšlejícími voliči.,,
    • Ano on byl vynikající osobnost, ale amnestií a svými neuváženými výroky ji dost promrhal
    • co to je "pravicove" smyslejici a koho tu takovej voli ?! to by me fackt zajimalo
    • Ods není pravicová strana. To, že to o sobě říkají, z nich pravičáky nedělá. Musí dělat i pravicovou politiku. Což oni nedělají.
    • pravicově smýšlející člověk by se měl zamyslet,nemám nic proti politickému i jinému smýšlení v mezích zákona a právě to v mezích zákona mi nějak k pravici nesedí,i když musím uznat že darebáci jsou ve všech stranách.Konkrétně ODS a TOP09 nám ted předvedla jak vypadá pravice v praxi.
    • A taky táta zlodějů, že ! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit