Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinými slovy zkušenosti Židů s koncentráky ,by jim mohl závidět celý svět a dodává: nekončíme začínáme, což ukradl Miliónům chvilek pro demokracii. To ruské bolševické prase tu propaguje koncentráky, genocidu a  hladomor, nic jiného socialismus nenabízí. V pondělí jdu na SZ podat žalobu, tahle propaganda vražedného hnusu zvaného socialismus je za hranou trestního zákoníku.
    • Dokážete z pčedmětného článku citovat nějakou větu, které by podpořila vaši thesi? Mně se nic takového najít nepodařilo, když jsem na rozdíl od vás článek četl.

    • josef.chmela

      Jsi magor.

    • Vezměte si s sebou hned žalobu i sám na sebe. Třeba se to potom vezme jako polehčující okolnost.

      Tenhle Pavka Korčagin už se s Vaší aktivitou s přehledem srovná. 😀

  • a vrah o morálce káže ... pohrobek bolševiků a milicionářů  nám chce přednášet...to je hnus
  • Hezká pohádka , dobré teze a krásné myšlenky i teorie., co se nádherně poslouchají.. a pro ty co nezažili ani ten socík, aspoň u nás., nedej Bože., jinde v RVHP..,tak jako mladý a naivní student i "aktivista"..bych tomuhle všemu..s nadšením uvěřil a jako v tu chvíli nově osvícený a nadšený soudruh i komsomolec řekl jasné internacionální ANO, zvolal třikrát Urááá., hned na to Proletáři všech zemí spojme se !..a ještě bych se pod to s hrdostí i podepsal a prosazoval taky..ale historická zkušenost, život a praxe, jsou úplně něco jiného, oproti této nádherně znějící poltické teorii..jenže já tu dobu zažil, dokonce i v CCCP jsem byl jako voják na cvičení VS i se školením PŠM, teorie marxismu leninismu a jiných ismů taky, protože jsme byli všichni většinou stejně tak zblbnutí, než jsme později nakonec vystřízlivěli..Takže soudruhu, zkus to nejdříve doma !..Jinak proletáři všech zemí polibte si "zadek"...a místo třikrát Urááá., zvolávám to, co jsme jako protest řvali občas při nástupu v armádě.. Kurvááá, kurvááá, kurvááá..Tak čest práci soudruhu !..

    • josef.chmela

      Nesmíš tolik chlastat, pak možná budeš řvát něco slušného.

    • farma

      Pro magory tohoto typu budou místa v rezervaci.


    • Nejdriv bylo s SSSR na vecne casy, pak s USA na vecne casy, ted s EU na vecne casy a nikdy jinak. Vsechno je relativni.

      • Tak, tak....jedinou jistotou budoucnosti je změna.....

  • Muj dobry kamarad chodil s timto “pomatencem” v devadesatych letech na zs, pak se jeste nejaky cas stykali a pry to vzdy byla prijemna setkani, dobry kluk. Bavili je hodne karetni hry, pak skateboarding, pozdeji nejaka pivka, mnoho vykourenych jointu, dokonce i skinheadska muzika... Rekl bych klasicka kapitalisticka a svobodomyslna zabava bez jakekoliv regulace. A ted tu ctu neco o nadsenem mladem komunistovi, ktery by chtel vse regulovat? Tomasi prober se prosimte! V obdobi skolniho veku jsem se hlasil k zelenym, v prubehu dospivani jsem byl rasista, vlastne nácek, v mladi jsem chtel vsem zase pomoci, tak se ze me stal komunista, v obdobi nejproduktivnejsiho obdobi meho zivota jsem byl liberalni demokrat, aby se ze me ke staru stal socialni demokrat a zemrel jako katolik... Vypada to jako priklad klasicke krize identity a hledani sebe sama. A namisto skutecne produktivni prace mnoho lzi, mytu, nesmyslu a polopravd. Cest praci a smrt komunismu ;-) 

  • Koukám, že se pan Korjagin těší neobvyklé přízni redakce. Asi redakci docela zaujal.

    Co by za to jiný kandidát dal? 

    Ačkoliv jde také o to, kolik respondentů je zde přítomno. 

  • openhauer

      V roku 1966-67 jsme všude vedli bouřlivé diskuze na vojenském učilišti ve Valašském Meziříčí jak zařídit v Československu nový řád, novou politiku aby  co nejvíce obyvatel bylo s vládou více stran spokojeno. Při dlouhých rozhovorech mezi námi sem tam zavítal nějaký odborník,profesor na politiku a podobně. Nakonec jsme došli k tomu,že se musí spojit a využít co nejvíce dobrého z kapitalismu a socialismu a ve spojení těchto základů vybudovat novou společnost !!! Když se nad tím zamyslím tak hodně z těchto úvah dokázali do praxe převést v Komunistické Číně a to tak,že Čína ve všech oborech lidské činnosti letí doslova vzhůru ke hvězdám.Pochopitelně dělají seky tak jako USA,Francie,Rusko,Anglie nebo Německo  ale tak jako oni jdou pořád dál ve vývoji své společnosti !!! Tady v Česku se jen plká a plká a místo aby jsme šli dopředu tak stojíme na místě a těžce řešíme dopravu,mizernou přesnost a rychlost vlaků,jeden politik napadá druhého , atd.atd.......

  • farma

    Ta má pravdu,když vidím ten arogatní přístup k pracujícím za směšné mzdy,nezdá se mi,že je to vykořisťovatelský systém generující zisk,přes mrtvoly.Co tu je...bezdomovci,pracáky,exekutoři,nedostatek bytů,zdrav.péče pro zazobané,atd.Co tady bylo...práce,zravotnictví zdarma,školní obědy pro děti zdarma,byty jak od města tak od zaměstnavatele,sociální jistota...Ač jsem nebyl příznivcem KSČ,dnes musím konstatovat...že kapitalismus je zvěrstvo páchané na lidech.CHLAPČE JEN TAK DÁL...

    • A museli jsme držet hubu a krok a před takovými, jako jste vy se báli promluvit. Já se kvůli komančům nedostal ani na školu, kterou jsem chtěl - pro politickou minulost mých rodičů to nešlo. Jezdili jsme nejdál k Balatonu - tedy alespoň já a Vy s legitkou KSČ možná do Jugošky. Nic se nedalo koupit, všechno podpultovka. Byty od  města byly taky jen pro vyvolené. S tou Vaši jistotou pro vyvolené se někde vyfoťte - třeba s prázdnými háky na maso nebo s frontou na vložky nebo wc papír. Ano, teď to je mazec, každý musí makat, snažit se - pro lenochy to fakt není, kriminalita je ale bohužel byla také. A zajímavé je, že nejvíc brblaj lidi po hospodách , prolejou a prohulej půl výplaty . Není to teď ideální ale to co bylo dříve byl odpornej totalitní hnus. 

  • Poku se unie otočí zásadně doleva? Vždyť je to samý socialista nebo marxista, kam se chce otáčet? Kapitalistická lobby....to je blb.....sorry komunista. Vždyť unie dělá to samé jako soudruzi........

  • K úspěšnému vybudování socialismu by bylo potřeba mít tři základní, výrobní prostředky : Hrnečku vař, oslíčku otřes se a obušku z pytle ven. Bohužel k dispozici byl jenom ten obušek, ale jinak je záslužné, že za víc jak sedmdesát let výzkumu, se soudruhům podařilo rozdojit kozla. 
    • To se mýlíte, rozdojení kozla bylo věcí až neuvěřitelně běžnou (specielně pro vás: zde je v textu použita mírná nadsázka). Kdo vyrostl v hospodářství, ví o čem je řeč.

  • Nevím jak ostatní ale já osobně mám obrovské štěstí, že ať se děje co se děje, žiju jen v těch nejlepších režimech na světě. Vzpomínám, jak nám ředitel základní školy i střední školy kovaní komunisté vysvětlovali, že máme štěstí, že navzdory většině zbídačeného světa, zrovna my žijeme v té nejlepší společnosti na světě. Pak byl převrat a teď už mi zase čtvrtstoletí politruci z ODS TOP a jiných sekt vykládají že máme štěstí, žijeme v nejlepším režimu na světě a máme se nejlíp od dob zániku Atlantidy. 

    Mám takový pocit že i kdyby tady byl obnovený otrokářský režim a spadla tu vodíková bomba, vyrojili by se tu další noví agitátoři kteří by nám vysvětlovali že se máme nejlíp z celého světa a v historii od dob zániku dinosaurů. ČÍM TO ŽE MÁME TAKOVÉ ŠTĚSTÍ POKAŽDÉ NA TEN NEJLEPŠÍ REŽIM? A když je každý režim prý tak super, proč pokaždé zkolabuje a přijde místo něj jiný?😯

    • Naši propagandisté halíkovského střihu mají na všechny neduhy vysvětlení, tam u nich je třeba hledat pravdu, jako ji hledali komunisté v marx-leninském učení a nynější eurohujeři v eurohujerském katechismu, který je průběžně doplňován novými macronovskými či merkelovskými dogmaty, o jejichž pravdivosti je zakázáno byť jen pochybovat. Pochybovači odmítající pravidla autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti jsou předurčeni k bědné životní existenci a k útrapám, kterém jim otevřou oči tak, aby se z nich stali nadšení obhájci sebedestruktivního snažení evropských elit. Blbost zažívá boom a blbci se přemnožili.
      • dzixy

        Řekl jsi to naprosto přesně a správně.

      • Každý režim zkolabuje, jakmile narazí na hranici, kdy se už nemůže rozvíjet. I současný režim mele z posledního. Žádná pyramidová hra netrvá věčně. A současný režim dluhu a úroku pyramidová hra je, i když to někteří možná ještě nechápou. Kapitalismus měl vážné existenční potíže už koncem osmdesátých let. Pád socialismu byl pro něj požehnáním, protože se spirála dluhu a úroku mohla točit dalších dvacet let. Nová odbytiště pro přeplněné sklady a noví otroci z východu  ochotni se nadšeně zadlužit získali kapitalistickému "letadlu" odklad kolapsu. ALE UŽ DOCHÁZEJÍ LIDI....první varovný signál byl v roce 2008.....motor kapitalistického "letadla" se zadírá, hra končí ale ještě tak nějak plachtíme setrvačností a spousta lidí to nechápe a myslí si že to bude fajn "na věčné časy" jenže věčné časy právě v současnosti končí..... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit