Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karolinka je původně "Véčkařka" a tak nikdy ve vládě neměla být. Její chování po nástupu i po odvolání z funkce to jenom dokazuje. Namísto zdravého selského rozumu ukázala, jak moc ji předbíhá jazyk mozek. A to není dobrá vlastnost pro politika, natož ve vládě.
  • Celá tato vláda je banda mafiánů. Snad nám to už dojde a vykopeme je.
  • Tak se mi zdá že žena ve vládě se trpí a toleruje podle toho jakej kus se jí vejde do huby.
  • Žádný strachy, však ona brzy zkončí. Hlavně se nikdo nenechejte otrávit kapitalistickými žvásty o nezávislosti na státu, předdůchodech a podobně, užijte si veselého silvestra a všichni se těšme na změny které nás čekají v roce 2013 :-)
    Díky Okamurovi sice možná bude prezidetská volba o nějaký čas odložená ale díky tomu také po novoročním pádu NEČASOVA kabinetu můžou být spolu s volbou prezidenta být i volby parlamentní, POTOM BUDEME MÍT VYHRÁNO!!! Vždyť už musí být všem jasné, nejlepší je být Dluhoslavovým voličem, tvářit se že miluješ oranžovou, zvolit za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího! JINÁ VARIANTA PRO SOCIÁLNĚ POTŘEBNÉ NENÍ PŘÍPUSTNÁ!!!
    POJĎTE VŠICHNI VYHRÁT VOLBY PRO DLUHOSLOVA, zvolte za prezidenta kandidáta ČSSD Jiřího Dienstbiera mladšího, A ONI NÁM ZA ODMĚNU ZVEDNOU SOCIÁLNÍ DÁVKY A OČISTÍ DAVIDA!!! Stane se nejprve našim "mučedníkem", potom zdravým a silným předsedou ČSSD, následně premiérem, a za pět let bude našim dalším socialistickým prezidentem!
    Půjdeme všichni svorně kupředu levá do náruče socialistické EU a postupně se naučíte od nás, pozitivně diskriminované menšiny, jak to dělat aby jste nikdy nemuseli pracovat, a přitom budete dostávat na sociálních dávkách víc než dostávají na výplatu ti trubci co pracují a honí se za nezávislostí na státu.
    A když se nám výše sociálních dávek nebude líbit, Dluhoslav po dalších vítězných volbách v rudo-oranžovém parlamentu zařídí, aby těm blbečkům co ještě chodí do práce zvedli daně a nám na sociálech jednoduše přidá.
    My jsme měli krásné Vánoce, a vlastně je máme každičký měsíc. Pokud nám náhodou nezbývá, tak si klidně vybrečíme i novou pračku nebo lednici, o sporáku nebo příspěvku na benzín ani nemluvím
  • K u n d a.
  • No, pravdou je důvod pro odvolání gen. Picka byl, nemůže řídit civilní část ministerstva a ostatní 2 náměstci měli nedostatky v zakázkách, které zadávali. Jenže bývalá ministryně obrany Peake jaksi zapomněla, že vrchní velitel ozbrojených sil je u nás prezident Václav Klaus, který zcela jistě předem o jejích krocích měl vědět a ona se měla s ním dohodnout jak se odvolání provede a zdali jsou důvody odůvodněné. Když je ve funkci místopředsedkyně vlády pro legistativu, tak by tyto skutečnosti měla vědět a také používat. Prokázala se, jako v podstatě neschopná řídit nějaké ministerstvo. Divím se, že Nečas ji má stále jako místopředsedkyni vlády, jelikož její znalosti jsou na nižší úrovni, než by měly být.
  • Nebyla volena za tu směšnou stranu a faleš jí vyzařuje přímo z toho odporného ksichtu. je to vlezdoprdele.
  • Nečas by měl směle tahnout do zádele.
  • Namísto Kateřiny Pea mohli angažovat nějaký diktafon, který by také spolehlivě omílal jednu frázi za druhou.
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou tečka, nebo Komunisti jsou zločinci, dříve Petr, je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor, jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá nula a hlavně pořádně zamindrákovaná, proto ty pěkné názory a "duchaplné" komentáře.Nutno si uvědomit, že když se dělá deratizace, mohou se otrávit i ti kteří umí číst a psát, tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin denně a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit