Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych řekl pan Sobotka nedostal snad hlasy ani od své ODS.
  • Naopak, "práce" vlády je jasně srozumitelná - hrabat jen pro sebe, korýtka známým a kašlat na obyčejné lidi, kteří to všechno musí platit. Zrůdná amnestie je už jen taková třešnička na dortu.
  • Za debaklem stojí deb.l. Nečas
  • je pravda ze hodnotit nekoho podle toho jak vypada, je prinejmensim rekneme kratkozrake, ale Premda Sobotka se stejne prozradi, jen co to votevre tu svou modro-vumlovskou papuli
  • hele hele ... neber si me do pusy, ty jeden fando, pres vypatlance su tu enem ja
  • nojo, jenze Schlafenberg udela pristi rok premierem Kradlouse, at uz volby vyhraje kdokoliv
  • na ja bych rekl, ze je to hlavne proto, ze soudruh Premda Sobotka je dusevni jantar, tady prece az zas tak neslo o strany (i kdyz vliv to asi melo), vice o Premdovi treba tady http://www.blisty.cz/art/66833.html
  • Kdepak, debakl způsobila kořalka!
  • S Tvojí analýzou demokratického volebního debalku modrého ptactva vcelku souhlasím. Diskutabilní je možnost cestování. Já jsem s rodiči procestoval Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko, často jsme bývali v NDR, sám a se svojí rodinou jsem byl několikrát v SSSR, Bulharsku i NDR. Je to jen proto, že jsme na to měli. To je stejné jako dnes. Když na to máš, a do libovolné země světa se podíváš, jsi tam s kapsami naditými penězi za kinga. Stejně jako "tenkrát". Do SSSR jsem např. přijel s takovou částkou peněz, že jsem disponoval na týden částkou ve výši zhruba 4 měsíčního dělnického příjmu. V hotelu i ve městě jsem si dopřál relativně cokoliv. To je dnes totéž - výborné jídlo, super pití, zábavu v barech, na diskotékách, atd.. Když jsi ale přijel s chlebem, konzervami a štanglemi turistického salámu, byl jsi za stejného blbce, jako budeš dnes. Takže - v čem vidíš ten rozdíl?
  • Jak to, že Sobotka ten debal nezavinil? Do ODS vstoupil sám a dobrovolně. Odedávna platilo:"Spolu kradli, polu viseli"... *1*
  • Už ti to tu napsali, jsi supermagor a tvůj fotr je untrdebil z platformy ODS, ksindlu, který vymře.
  • Koukám pan chytrý a sprostý,prostě *12* .Asi máte nějaké problémy s hlavou.
  • No jo, ODS jako taková konečně míří do propadliště dějin, odstranili své kritiky z vlastních řad a dojeli na to, včetně kamarádíčkování s mým jmenovcem, sebereflexe už u nich dávno nefunguje. Nemají už co nabídnout, natož pak nějaké osobnosti.Teď jde jen o to, co za zvěrstva a škody ještě způsobí této republice, potažmo občanům, než dostanou K.O. z milosti v dalších parlamentních volbách od doufám poučených voličů.
  • Zapadá dávná sláva pravičáků a romantika ,ta nežije už.Nyní stačí,aby si komunisté vykopali to stádo výstavních lumpů co mají u koryt a nahradili tvrdou mladou levicovou generací a zase si na několik desetiletí začestprácujem.Pořád včasný nástup tvrdé levice,která okamžitě skončí se zadlužváním této země a začne svižně splácet astronomické dluhy,je mnohem lepší řešení než se dopracovat ke státnímu bankrotu a potom,toto území,které po více tisíciletí Češi obývali,přenechat našim věřitelům.Pravděpodobně by si tento životní prostor rozdělili Židé a Němci.Rozhodně dělání pořádku,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,bude lumpy i hlupáky,kteří jim pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,pořádně bolet.Zemský ráj to v Česku,i kdyby se političtí lumpové zpěvem naší hymny strhali,nebude na hodně dlouho.Tu bídu,kterou si tento národ,za třiadvacet roků uvařil,bude muset také sníst.
  • No já to tady na ostravsku vidím asi tak... Lidé (já osobně taky...) doopravdy byli v 1989 štěstím bez sebe, že setřásli komunistické jho. Zdálo se nám, že si na několik let utáhneme opasky a pak bude líp a líp. Tomu asi věřila většina národa (já osobně taky...). Jenže jak šel čas, tak se dělal díky straně divokých privatizátorů, odkláněčů, korupčníku atd, jeden tunel za druhým (mám na mysli ODS, TOP-09, VV, LIDEM, KDU-ČSL, oposmluvní ČSSD). Začal s tím pochopitelně Kikina Pružinský se svou kuponovou privatizací, kterou mu pomáhal rozjet kriminálník z Baham. Za to se jim rozdávaly pamětní pozlacené kolty z našich daní a dnes jsou ti bývalí příkladní privatizátoři většinou stíhání nebo šťastně amnestovaní právě Kikinou Pružinským. No a lidem začalo pomaličku docházet "vo čem to doopravdy u nás je..." (mě osobně taky...) a většiná voličů z naprostého zoufalství začala volit KSČM (já je budu osobně volit taky...). Takže za naprosté voličské ignorování pana Sobotky může politika ODS, která přivedla tuto zemi do ůplného konce (hřebíčkem do rakvičky vytunelovaného Česka byla církevní restituce.). Takže, když to shrneme, tak za 23 let jsme zažili dvě tisíciléte krádeže za bílého dne a další tisíce miliardových "drobných tunelů" a z našeho společného majetku zbyly trosky. Z tohoto ekonomického marasmu se bude pamatovat ještě min 2 generace. Chce se mi zvracet z pravičáku a proto jako většina českého národa volám: "Komunisté máte odpuštěno, vraťte se zpět".
  • Tak to mě rozesmálo. Tenhle primitýv by stejně neměl šanci, není osobnost, je jen blb a ochlasta *16* Jinak v celku ubohá nula.
  • Dnešní vládní tzv. reforma a škrtání peněz pro lidi je prý nutné protože stát je na tom špatně.
    Ale právě díky korupci a rozkrádačkám které se tu dějou již 23 let je na tom stát tak špatně.
    Všimni si že zatímco stát stále chudne a majetek je už zcela rozprodaný nebo zničený tak majetky pánů Janoušků Dalíků Berků a spol dále rostou.
    To je ten problém že podnikatelé co maj kumpány ve státě ( úředníky politiky soudce..)
    nás tu všechny legálně okrádaj a politici nám občanům pak řeknou že máme velkej dluh a budem ho muset zaplatit.
    Kocourkov? ne takhle funguje náš dnešní stát.
  • Tvoje řeč mě připadá jako povel zapomenout a odpustit všem darebákům.
    Něco jako generální pardon pro darebáky v Klausově podání. Jako mnoho dnešních lidí si pleteš pojem závist a nepřejícnost s tím že není normální pokud se jako dnes u nás a ve světě bohatne hlavně na tunelech podvodech a nebo podnikatelé přes své politické loutky dojej stát na předražených zakázkách. To prostě normální není.
    Znám moc rodin co je dnes bohatejch proto že po konci války sebralo zdarma dům Němcům.
    Jeden tehdejší papaláš dokonce zabral 2 luxusní domky ( plus pozemky les a zařízení)
    a dnes si jejich rodinky hrajou na bohaté majitele a podnikatele. A tito lidé se dodnes třepou hrůzou že jednou budoum muset ten majetek Němcům i vracet.
    Je tu moc rodin co se zapletlo a šlo do ksč čistě pro své blaho a dobré korýtko. A znovu si ti stejní darebáci dnes hrajou na podnikatele a opět se maj moc dobře.
    Dělat mrtvého brouka a tolerovat že tu běhá strašně moc darebáků a hrošovek nejde.
    Dnes spousta lidí nemá práci nebo malej plat a doslova jen paběrkuje od měsíce do měsíce a naopak tito darebáci si tu vesele žijou luxusní báječnej život.
  • Primitive,je to jeho názor,blbečku.
  • Sám jsi trotl,napsal jsem jen svůj názor,vypatlanče, *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit