Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ODS nebyla stranou gaunerů,zlodějů a hajzlů různého druhu,včetně bývalého předsedy,tak by volby o prezidenta s přehledem vyhrála..... Takto pomalu ale jistě putuje na smetiště dějin..... *9* *1*
  • Za debaklem Sobotky stojí nezájem ODS o voliče - vůbec jim nenaslouchají, vůbec jim nerozumí, nejsou schopni se vcítit do role voliče, který nemá na jídlo, bydlení atd a radši si navrhnou větší odměny a graduje to výsměchem z Hradu v podobě amnestie. A ještě se milostpán tváří, že je to osoní útok. Jsem pravičák a "slavnej" socialismus mně byl na obtíž svojí demagogií, utlačováním svobod, práznýmí regály, nemožností cestovat atd. Ale všechny strany napravo od středu jsou stejná verbeš. Ani ta Peak nedodržela slovo. Bohužel není koho volit. *16* *16* *16*
    • S Tvojí analýzou demokratického volebního debalku modrého ptactva vcelku souhlasím. Diskutabilní je možnost cestování. Já jsem s rodiči procestoval Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko, často jsme bývali v NDR, sám a se svojí rodinou jsem byl několikrát v SSSR, Bulharsku i NDR. Je to jen proto, že jsme na to měli. To je stejné jako dnes. Když na to máš, a do libovolné země světa se podíváš, jsi tam s kapsami naditými penězi za kinga. Stejně jako "tenkrát". Do SSSR jsem např. přijel s takovou částkou peněz, že jsem disponoval na týden částkou ve výši zhruba 4 měsíčního dělnického příjmu. V hotelu i ve městě jsem si dopřál relativně cokoliv. To je dnes totéž - výborné jídlo, super pití, zábavu v barech, na diskotékách, atd.. Když jsi ale přijel s chlebem, konzervami a štanglemi turistického salámu, byl jsi za stejného blbce, jako budeš dnes. Takže - v čem vidíš ten rozdíl?
    • Panu Sobotkovi namydlil schody přítel Nečas. Ten manipulovám panem Kalouskem, který dobře připravil tuto hru.Ve prospěch svého kandidáta.
      Teď jsou na tahu voliči
  • Za debaklem pana Sobotky samozřejmě stojí samotná ODS. Strana, která totálně zradila všechny občany ČR a stojí za největší zlodějskou akcí historie země, kdy v průběhu zhruba 22 let totálně zdevastovali co se dalo, a hlavně zničili morálku lidí, kteří vidí, že kdo nekrade tak je sám proti sobě. Ano, věřím že pan Sobotka může nebo dokonce je slušný člověk jakožto jedinec, ale jakákoliv příslušnost k této straně by zlomila vaz i anděli na zem spadlému. Tak se stalo i panu Sobotkovi -a po právu - kdo je v ODS je prostě politická mrtvola. Celá tato strana je politická mrtvola, je to strana zločinná a bylo by na místě ji zakázat jako například fašistické strany.
    občan Alexandr Sedláček
  • Za jeho totálním debaklem stojí hlavně asociální politika prováděná jeho stranou ODS
    která dává peníze jen kmotrům a podnikatelům zatímco pro občany má jen zdražování a
    chudobu.
    A také Sobotka není žádná osobnost ale naprosto šedivej průměrnej politickej potkan*1* *1* *1*
    A to že po tom všem co ODS provádí má ještu tu drzost a je udiven že má tak malou podporu svědčí o naprosté odtrženosti tohoto člověka od života a společnosti.
    • Ty jsi šedivej podprůměrnej nýmand.
      • Už ti to tu napsali, jsi supermagor a tvůj fotr je untrdebil z platformy ODS, ksindlu, který vymře.
      • A ty jsi nadprůměrnej k ok ot.
      • Pane ubohý ODS, chápu Vaši zoufalost - konec ODS je neodvratný, tak kopete kolem sebe. Ale většina lidí dobře ví, co jste zač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Za to si může sám a vláda tomu dala korunu
  • Jak to, že Sobotka ten debal nezavinil? Do ODS vstoupil sám a dobrovolně. Odedávna platilo:"Spolu kradli, polu viseli"... *1*
  • To netvrdí zlé jazyky, to je holá pravda.
  • Zapadá dávná sláva pravičáků a romantika ,ta nežije už.Nyní stačí,aby si komunisté vykopali to stádo výstavních lumpů co mají u koryt a nahradili tvrdou mladou levicovou generací a zase si na několik desetiletí začestprácujem.Pořád včasný nástup tvrdé levice,která okamžitě skončí se zadlužváním této země a začne svižně splácet astronomické dluhy,je mnohem lepší řešení než se dopracovat ke státnímu bankrotu a potom,toto území,které po více tisíciletí Češi obývali,přenechat našim věřitelům.Pravděpodobně by si tento životní prostor rozdělili Židé a Němci.Rozhodně dělání pořádku,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,bude lumpy i hlupáky,kteří jim pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat,pořádně bolet.Zemský ráj to v Česku,i kdyby se političtí lumpové zpěvem naší hymny strhali,nebude na hodně dlouho.Tu bídu,kterou si tento národ,za třiadvacet roků uvařil,bude muset také sníst.
  • No jo, ODS jako taková konečně míří do propadliště dějin, odstranili své kritiky z vlastních řad a dojeli na to, včetně kamarádíčkování s mým jmenovcem, sebereflexe už u nich dávno nefunguje. Nemají už co nabídnout, natož pak nějaké osobnosti.Teď jde jen o to, co za zvěrstva a škody ještě způsobí této republice, potažmo občanům, než dostanou K.O. z milosti v dalších parlamentních volbách od doufám poučených voličů.
  • já bych řekla, že za jeho debaklem hlavně je Klaus s jeho amnestií... sorry ale je docela sranda, když otec zakladatel partaje spolu s nynějším vůdcem... podrazí svého člena kandidujícího na post nejvyšší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit