Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to výsměch obětem i pozůstalým. To je naše justice, kolik to asi stálo, aby došlo ke snížení trestů? Bude mít jednou někdo odvahu do toho vosího hnízda zašťourat? Nebo budeme muset stále snášet zvůli těch polobohů, kteří si právo vysvětlují jinak, než většina národa. V současné době probíhá soud s Ráthem a obhájce navrhuje 9 let natvrdo a propadnutí majetku, podobně to dopadlo i s Kotem a jeho nynější manželkou a já jim to přeji. Jenom mi nějak vadí, že třeba Salačová, jelikož dostala strach a všechny shodila dostane podmínku a zaplatí milion, ostatní nakradený majetek jí zůstane, Novák z Chomutova za úplatek 43 mega dostal 5 let a pokutu 5 mega a žádný majetek mu nikdo nevzal, po záruce nějakých motorkářů je z basy venku a v klidu si užívá svých nakradených milionů. Tak to je spravedlnost po česku a národ jenom zírá na to jak naše justice měří několika metry, některý je o dost kratší, ale to je jedno, hlavně když to sype. *16* *16* *16*
  • Smutné čtení a taky strašný vztek. 50 mrtvých , mnozí s trvalým poškozením zdraví . Tyto výroky soudu a tresty jsou výsměchem !!!!!!!! Už ničemu v tomto státě nevěřím !!!!
  • Podivné ! Předpokládám tedy, že žádný tzv. nezávislý soudce ani jeho blízké okolí tímhle pančovaným svinstvem zasaženo nabylo. Oni pijou značkově, mají na to dobré příjmy.
    Jen by mě zajímalo, kdo a jak to "rozumně" vysvětlí těm otráveným, zejména potom těm mrtvým ...
  • Metanoloví traviči byli jen malými regionálními mafiány. Skuteční šéfové, co kšefty s nezdaněným alkoholem organizovali a kryli je nutno hledat ve vedení celní správy a také mezi vrchností v parlamentu, senátu i vládě. Metanolovci asi pohrozili skutečným lihovým magnátům, že je prásknou.
  • Dnes jsem si několikrát pustil zprávy ze zákulisí demokratických soudů a porovnával rozsudky dobře až velmi placených rozhodčích.Začnu Smetanou, politický vězeň deformacie za namalovaná tykadla ješitným furiantům rok natvrdo a 15000 Kč pokuty,Ráth krabice od vína údajně se 7 melouny ?Metanolová kauza cca 50 mrtvých a 70 s požkozeným zdravím trvale.Tady očekávám omluvu a proplacení újmy za vazbu .V normálním státě by to bylo kolem 50 let pro každého a v Číně ke zdi.Tady u nezávislého soudu omluva,že těch pančáků nebylo víc.U Rátha policejní manévry s vrtulníkem.Mám pocit,že Ráth se stal obětí soukolí,které ho mele a mele,protože se nebál říci nahlas názor a ten se někomu nehodil.Nic nového na planetě.
  • Proste bananova republika...je mi fakt smutno :-(
  • Tak mne napadá, co by se stalo s Maryšou v našem právním státě?
  • "Ostatních šest mužů bylo obžalováno z ohrožování zdraví závadnými potravinami."
    .
    Jo tááák. Takže když někomu nasypu do jídla nebo pití jed a on umře, tak už to není vražda, ale jen ohrožení zdraví závadnou potravinou.
    Tedy ty zprávy poslední dobou, to je perla nad perlu. Myslíte si že se to někdy vrátí zase k normálnímu selskému rozumu nebo půjdeme stále touto zvláštní cestou vpřed?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit