Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pred lety , nic si nevymyslim . Sel stary Magdon z hospody domu , cestu si kratil kol opusteneho staveniste v noci z patku na sobotu. Hodina duchu . Najednou se na nej vyritil velkou rychlosti bagr , jen tak tak ze ho neprejel. A upaloval k Neumetelum , Ten bagr. Magdon do kapsy sahl a pres slusnou opici 158 na mobilu vytukal. Bly veffer , jdu zrovna z lestaullllace a ted me tady / adresa / malem plelel bafr ... Asi ho neftooo klade , skyt. Nechte se tech vtipu ,to by vas mohlo prijit draho , zneuzivani bezpecnostniho systemu. Jdete se domu vyspat ! Tak ju. Sel domu. No a druhy den , hadejte. Bagr zmizel beze stopy . Dodnes nenalezen . Pomahat a chranit !! Misto deje a jmena osob ponekud zmeneno , nic vice nemenno.
  • se lzici . Pochopitelne ze i stara Blazkova rozezna ze se jedna o lzici svahovou , o tom nepochybuji. V zivote jsem zluty bagr nevidel , sama metaliza ale do zluta nic.
  • Na to se dá podotknout lakonicky-Dříve se říkalo, co Čech to muzikant a nyní co Čech to zloděj.. Už i bedekry o Česku upozorňují cizince na náš zlodějský národ.. Toto všechno nás naučili komunisti za léta budování socialismu s nelidskou tváří a toto jsou výsledky. Hesla, kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu bohužel přetrvává až do dneška.. *7* *9* *13* *10*
    • S komunisty to nemá co společného, kradlo se už v tisíciletích před naším letopočtem, tak se Justicie nepleťte. Ovšem dnes to dosáhlo obludných rozměrů, protože jsou směšné tresty, málo co se vyšetří, když nezasáhne justice ze Švýcarska tak téměř nic a ještě, když náhodou sedí, tak prezident udělí milost a my je stále dokola volíme, aby to mohlo pokračovat do nekonečna. Zřejmě národ bezmozků. A pokud je bagr specielní za 3 miliony, tak měl mít čip na sledování jako mají drahá auta značek Mercedes, BMV apod. Takže buď totální blbost a nebo záměr a dotyčný to dobře věděl.
    • Nesouhlasím - kradli ti, kteří k tomu měli sklony a takoví kradli vždy, když k tomu byla příležitost a je jedno, zda ukradená věc byla ve vlastnictví soukromém nebo socialistickém. Vždycky to záviselo především na výchově doma.
      Vyjimkou jsou jisté etnikum, tam ani výchova a dobrý příklad nedává kýžený výsledek, jak by mohly dosvědčit mnohé rodiny, jimž se zželelo malých cikáňat z dětského domova.
  • Je šílené, co všechno se krade za Zemanova vládnutí!!!
    • Máš všech pět po hromadě nebo jsi totální dement.?Už unavuješ a to nejsem Zemanův volič, ale ty jsi natolik vypatlaný, že i jeho nevolič už toho tvého plácání a tlachání pod bodem mrazu má toho dost.
  • Opravdu, ten popis bagru je stejný, jako když v jistém médiu byla zpráva, že FBI hledá teroristu, poznávací znamení - tmavé brýle. A není to vtip! *8*
  • Tak jsme dostali informaci a počkáme si na další o které také už více neuslyšíme .....
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: když Koláček a spol. mohli koupit (nebo-li ukrást s vědomím vlády a odborů...) MUS za její vlastní peníze, tak proč by ten nenechavec, kterému je zde kladeno za vinu odcizení unikátního stroje, ho nemohl koupit ze jeho vlastní hodnotu, kterou odhadl v inkriminované době jako nulovou - čímž by podle našich zákonů zlodějem nebyl a ve Švýcarsku jej soudit asi budou těžko.... Náš štajger vždycky říkal: "kurňa děcka, jak máme ty protiromské manifestace, tak mám sto chutí se jít k těm manifestujícím přidat, ale kdoví jak to všechno nakonec dopadne. Možná se i u nepřízpůsobivých a šroťáků uchytí ta finta s tím, že vlastně nic nekradou ale berou to za hodnotu této věci a ta podle nich byla v té době nulová a tím pádem nic neukradli..." A měl synek jako vždy absolutní recht...
  • Byznys Pavla Fouska je založen na společensky hendikepovaných lidech a neřádně fungující veřejné správě .......... http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-bezpecnost/byznys-s-mentalne-postizenymi-zajima-nekoho
  • Takže, lze očekávat dopis od VB: Váš případ se odkládá.
  • Dlouho tu nebyl Pišta. Beztak je v tom namočený jako jeho komplici---tečka...atd. Prostě pravičácká verbež tady v komentářích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit