Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, našemu malému se teda nic moc stát naštěstí nemůže. Žádné dětské hřiště tady v okolí totiž ani nemáme. Poslední dobou ale přemýšlím nad tím, jestli nekoupit třeba nějaké průlezky, skluzavku atd a nepostavit takové menší hřiště u nás na zahradě. Máme tam spoustu volného prostoru, tak bychom ho alespoň nějakým způsobem konečně využili. 

  • milacekpublika

    Někdy je to pro děti nebezpečné i doma. My třeba máme doma všude dětské zábrany, ale chci říct hlavně to, že ono takové to až příliš outlocitné bojení se o malého je někdy přehnané. Jasně, člověk má strach. Každý úraz je problém a kdo ví, co se z toho může vyklubat. Ale my jsme taky nějak vyrostly a to si myslím, že za našich mladých let byla dětská hřiště o hodně větší peklo.

  • Situace na druhé straně světa...Kambodža, malý ostrůvek 30 km od pevniny. Jedno molo, samá díra, žádné zábradlí, a na mole hrající si děti. 2leté hlídají 4 leté a ty zase ty starší. Jezdí na tříkolkách a NIKDO nemá strach. Rodiče pracují, nemají naně čas. Děti se umí se o sebe postarat, maji RESPEKT! A když jsem se ptal, tak nikdo nikdy nepamatoval, že by se některé dítě utopilo. Asi tak.... A zde v ČR dítě na tříkolce s helmou :-/

  • To má logiku. Chovat děti jako v bavlnce aby si náhodou neodřely koleno se dříve či později vymstí. Dítě nezná rizika, nedokáže odhadnout situaci. Ale že jim to trvalo, než nato přišli.......stejný princip platí i jinde, například při současné koronové panice. Krátkodobá desinfekce a roušky chrání před náhlým rizikem, což je dobře, ale dlouhodobé používání oslabuje imunitní systém, který tak není trénován na běžný život. Nebo při současných stupňujících se "bezpečnostních" opatřeních v dopravě, ohledně cyklistů, zabezpečení aut atd. Každý extrém je nezdravý a víc ke škodě než k užitku.....

    • Když ročnímu dítěti položíte ruku na troubu a výrazným hlasem řeknete PÁLÍ, tak vás v EU popotahují za týrání svěřené osoby. Když se potom dítě, které neví, co je to "pálí", opaří, nebo si udělá spáleninu, nemůže se nikdo divit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit