Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je bolševická mlátička Onsráček. Na takové demonstranty si netroufá? To nejsou 17 letí studenti, do kterých se mu tak prima mlátilo. To jsou rublem placení ranaři, kteří by mu tu jeho vyvalenou držtičku pěkně zvalchovali.
  • Kluci policajtský v Paříži. Tak tady věříme že už máte v cisternách nalito dostatek vody. Možná by bodla i solená.Taky že jsou doplněny kasery s léčivým plynem. Obušku je hned lépe, když se pomáčí v osolené vodě.A jinak se s verbeží nemazlete. Když chtějí podemonstrovat - dobrý. Ale jak chtějí vysloveně ničit? Jen do nich! Krásné byly záběry jak minulý týden aplikujete gumoléčbu. I tady by jste mohli přijet na krátkou stáž.Tady k nám. Jen tak. Preventivně.

  • Kalousku, Štětino, Teličko a đalší ! Kde jsou vaše huby plné demokracie a rad demonstrantům ?

    • Co tu plácáš? Tohle nejsou žádní demonstranti. To jsou raubíři placení údajně Putinem. Nejdřív zelení mužíčci, pak žluté vesty - Vladimir bude asi vtipálek
  • dzixy
    Je jenom pochopitelné, že Francouzi s Macronem a spol. spokojení nejsou a nebudou. Zejména po posledním atentátu islamistů, které Macronová vláda spolu s Merkelovou vítají s otevřenou náručí. Ne tak již Francouzi. Tento problém teprve zřejmě začne  růst a ve Francii bude ještě hůř. A tak to pomalu přejde dál a dál, až si vůdcové EU uvědomí, že takto to dál nepůjde a začnou radikální změny, nebo se občané EU naštvou a potom již slzný plyn nebude stačit na to množství demonstrantů, kteří povstanou po celé EU. No a potom by následoval pouze jeden scénář - konec EU v podobě, jakou má dnes.
  • KIMCID

    kultura za 500

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit