Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Jakub Patočka si svobodu slova představuje jako "Hurvínek válku". Kydat na kohokoliv cokoliv pod rouškou "svoboda slova" je zrůdné a nemá nic společného se svobodou slova, kterého součástí je i zodpovědnost za vyslovená slova a nést za ně následky. Bohužel podobný názor, jako Patočka, má dost lidi z různých médií, zejména bulváru. Pokud se k nim začnou přidávat i dosud uznávaní autoři, tak nás bůh chraň před takovou svobodou slova. Navíc zejména za současného stavu našeho soudnictví.
    • Jakub Patočka je známý "ekologický" aktivista a politický agitátor, což ho z množiny novinářů vylučuje - potom je jeho odměnění podporovateli "nezávislé žurnalistiky" přinejmenším zajímavé, zlý jazyk by použil spíše výraz "symptomatické".

    • Ááááno, ánnno matě to volaaké pomotané - nebo je to názor z koblihářské hlavy podle no toho gaunera?

      Od kdy je konstatování nezpochybnitelných skutečností "kydání". Můžete to nějak objasnit?

      Pokud možno ne ovšem žvásty toho -píííííííííííííííííííp-, ale nějak logicky jako člověk co nemá místo hlavy koblihu a v ní místo mozku Bueš/babišovy kydy.

      Že je to s naším soudnictvím hodně, hodně moc špatné máte pravdu - plně to dosvědčuje poslední rozhodnutí soudu ve věci toho megazločince.

    • Obzvlášť je to zrůdné, když se jedná o trestně stíhaného premiéra a laskavého otce,že ? 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit