Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chci připomenout dobu,kdy premiérem byl Zeman a ministrem vnitra Gross.Vrozhovoru pro noviny(četl jsem v Právu)na otázku o džihádu odpověděl představitel Brněnských muslimů:my musíme být na džihád připraveni-tomu Vy nerozumíte.Co udělali představitelé policie?Nic!!Jen asi za rok na to řekl nějaký duchovní z Brna:vzpamatujete se až budou rituálně řezat hlavy.Zuřivou reakci si možná pamatujete.
    Je to stejné jako při uznání Kosova.Havel tehdy řekl:státní hranice není posvátná kr.va může se změnit...Proč sakra má pravdu jen kdo leze do amerického rekta a vůle lidí,žijících v zemi o níž se jedná se nebere v úvahu?
  • Pitomio se definitivně z toho všeho zbláznil.
  • Prpsím vás objasněte někdo kdo je to Tokio Omakura. Není to ten japonsko-mongolsko- nevím jaký kříženec s těmi potroublými předvolebními pindy??
  • Zase jeden článek kde nadpis nesouvisí s vlastním textem. *11*
  • V Cechach nefunguje nic at dobre nebo spatne,opsane ci vybadane.Cech najde skulinu ve vsem.Jako priklad cela leta ve vsem nuceny vzor SSSR a i tady byli Cesi castecne rezistentni.
  • Trest smrti? Že je to pomsta společnosti? To je blbost. Zákonodárci si pletou pomstu s odplatou. Pomstít se můžete třeba poškozením věci, ale odplata je přece něco jiného. Smrt za smrt. Byl to výjemečný trest zejména uplatňovaný za vraždu. A vražda je vždy úmyslná a to, že pachatel věděl a chtěl. Tam se nedbalost vylučuje.
    Jsem pro trest smrti. Smrt za smrt. Pachatel také nedal své oběti žádnou šanci na milost. A obyčejně ji pachál brutalním způsobem,což odborník kat by vyloučil.
  • I ten americký stojí za ho.no.Systém dvou stran je hnusárna,kterou oblbují lidi a stejně si dělají společně co chtějí.Zodpovědnost žádná,jen imperiální rozpínavost.A že po čtyřech letech tam přijde jiná mocichtivá kreatura.Jak to vypadalo nadějně,když měl nastoupit
    po vrahovi Bushovi Obama a podívejte se na svět jak vypadá dnes.Zbrojařské lobby ovládají USA.Nic mu z jeho rétoriky nedovolili splnit.A ovčané si myslí,že volí svého spasitele..Jedině jednoduchá odvolatelnost zástupců v době vládnutí a jejich přímá hmotná odpovědnost za jejich činy mohou zlepšit budoucnost lidstva.Jinač skončíme jako Řím v době jeho slávy.
    Člověk opuštěním přírody a zenužíváním svého mozku k porobení světa je bestie,která musí mít vše co vidí a musí to ovládat.Nemá vzor v predátorech,kteří si berou jen to co potřebují.
    Kapitalismus v jakékoli formě vládnutí je zřízení,které to podporuje.Viz dańové ráje,
    podvody,vyjímky z pravidel,korupce,atd.,atd.Jedině strach z krutého trestu za chamtivé choutky je brzdícím faktorem chamtivosti.
  • Však už během příštího roku se to u nás po..re!! Nebude na všechny ty šílené platy. Lékařům, učitelům, odborářům, policistům, vojákům atd. Prostě a jednoduše nebude.
    Potom si budete pana Okamuru přát a hodně! To bude, ale pozdě a budete si ho moct akorát tak uplácat z hlíny!! Do konce roku to vidím ještě optimisticky, zvláště po volbách to stihnou do konce roku dobře "PODELAT" a pak budeme ekonomickej tygr na celém světě, těsně před kolapsem. *5*
    • V které psychitracké léčebně mají dnes chovanci volno?
    • Naprosto souhlasím. Jsme polarizovaná společnost rozdělená na ty, co si ještě můžou "přihrábnout" a na ty, co to "sponzorují". Ale začíná se nedostávat na potomky těch prvních - a z toho bude mela.
  • Proč tak složité cancy ??? Americký systém je prostě jen normální kombinací "vlády pevné ruky" (=prezidentské pravomoce) s omezujícím parlamentním systémem. Vzniklo to díky obrovskému národnostnímu rozložení obyvatelstva USA a ještě v 60 tých letech minulého století tam panovala rasová diskriminace jako jako hrom. Dosažení konsensu jim trvalo dlouho - něco řešila válka Severu proti Jihu a zrušení otroctví ( trvající vlastně do18. století). Podstatou je vzájemný respekt relatívní samostatnosti jednotlivých států a jejich vlastní legislatívy se sjednocujícími federálními zákony, platnými pro všechny. Právě tato relatívní samostatnost udržuje USA pohromadě, jelikož žádný stát není státem "národním", ale zkrátka "americkým". Být to národní státy, USA by "nedržely pohromadě" ( viz příklad SSSR, který se právě díky tomuto složení rozpadl ). A EU nebude jednotná jako USA nikdy, právě proto, že je slepencem národních států, kde každý stát EU především hájí své vlastní zájmy a neochotně přijímá společné normy, zvláště, když některá usnesení z Bruselu de facto překračují hranice debility. EU poslouží jen jako nástroj zbídačení malých národů ve prospěch národů velkých a dříve, či později se EU tak jako tak rozpadne (doufejme, že bez válek). Vždyť jsme ani my neudrželi Masarykův projekt Československa a rozpadli jsme se již podruhé a natrvalo. A to jsme přitom sakra příbuznými národy !!! Takže u nás "vláda pevné ruky" by byla spíše potřebná, než demokracie. Ostatně 40 let vlády komunistů se jistě nelíbilo každému, ale naše země nikdy za 40 let nespadla do krize a byť nedosahovala takového tempa rozvoje, tak poskytla lidem slušnou obživu i spokojenost - dnes si to mnoho lidí uvědomuje. I v naší historii bylo období např. vlády Karla IV. velkým štěstím a to byla také vláda "pevné ruky". Ne, že bych chtěl prosazovat totalitu, ale lidé si zaměnili demokracii za bordel na kolečkách a doslovné drancování - kde to asi skončí ??? Jedině u "vlády pevné ruky". protože demokracie žádný pořádek nenastolí, není toho schopna. Jistě se taková vláda nebude líbit každému, ale "každý" není přece "pupkem" naší země...
  • Nevymýšlejte voloviny.
    V prvé řadě je třeba dát do pořádku Ústavu. Buďto tam ponechat, že president je neodpovědný, tj. nesvéprávný a nepotrestatelný, ale pak je nutné jasně jasně uvést, že je to jenom kladeč věnců, který o ničem nerozhoduje a má povinnost státního sekretáře podepsat rozhodnutí vlády nebo parlamentu. Anebo mu jasně vymezit pravomoc o něčem rozhodovat, ale pak musí nést trestní odpovědnost za své činy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit