Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslel jsem si dosud, že Janek Ledecký je iteligentní člověk a úspěšný muzikant i autor. Ale svým vyjádřením - navíc s interpretací tribuna lidu s bojovnou výzvou, se projevil jako sebelitující slaboch, který vidí jen své ušlé zisky a vůbec nebere v potaz, proč jsou všechna opatření vlády činěna. - Ne proto, aby vláda zbohatla, ale proto, aby zabránila ztrátám na životech, zpomalila šíření viru mezi populací - to je ten hlavní důvod ,který už vnímají i malé děti. Může se pan Ledecký vzít za ruku s J. Hrušínským - to je stejná kategorie sobce a ublíženého prospěcháře.Stydím se za oba t.zv. "umělce".

    • Ještě do trojky vyhladovělý pan Hůlka. Mimochodem, zhubnutí mu sluší. 

      Někdy je potřeba vystoupení "umělců" brát jako nutkavou potřebu být vidět, když to jinak nejde. Jsou to taky jenom lidé. 

      • Ledecký se absolutně znemožnil...👎👎👎

        S p. Hůlkou nemáš pravdu  = pořádá mini nastoupení seniorům k  narozeninám bez nároku na honorář...👍👍👍

        • Paní Koloběžko,  to, že je vyhladovělý sdělil kromě mě řadě osob na Václavském náměstí a to, že mu sluší, když zhubl je, s dovolením, jen můj osobní postřeh.

          Copak je na mém sdělení proti panu Hůlkovi? Je to fajn, že realizuje takové aktivity. Za to zaslouží potlesk. 

          • Vaše - ještě do trojky vyhladovělý Hůlka...

            S tím, že mu zhubnutí sluší máte pravdu  - v létě jsem se s ním setkala ...

  • Myslel jsem si dosud, že Janek Ledecký je iteligentní člověk a úspěšný muzikant i autor. Ale svým vyjádřením - navíc s interpretací tribuna lidu s bojovnou výzvou, se projevil jako sebelitující slaboch, který vidí jen své ušlé zisky a vůbec nebere v potaz, proč jsou všechna opatření vlády činěna. - Ne proto, aby vláda zbohatla, ale proto, aby zabránila ztrátám na životech, zpomalila šíření viru mezi populací - to je ten hlavní důvod ,který už vnímají i malé děti. Může se pan Ledecký vzít za ruku s J. Hrušínským - to je stejná kategorie sobce a ublíženého prospěcháře.Stydím se za oba t.zv. "umělce".

  • covid nám všem velice pěkně nastavil zrcadlo a ukazuje jací jsme, nám není pomoci

    jen já, já, já a zase jen já

  • Hlavní záměr této vlády je úplně zničit malé podnikatele. Kdyby jim šlo o rovné podmínky, tak by nastavili stejná pravidla pro všechny. Kdyby zkusili zavřít supermarkety, tak by dostali přes držku od Evropské unie, protože supermarkety patří Němcům a ti by si to nenechali líbit.

    • Už aby nám vládli Piráti s panem Fialou. To bude ráj na zemi. 

  • josef.chmela

    Tito zbyteční a zadarmo drazí lidé nic kloudného neprodukující se vždy musí zviditelnit nějakou ptákovinou. Kdyby šli raději něco užitečného dělat. A jsou mezi nimi i takoví zoufalci, kteří by chtěli neustále rozvolňovat a přitom řvou něco o lidských právech a svobodách. Oni by potřebovali lidská práva a svobody vtlouci do hlavy pendrekem aby se jim konečně rozsvítilo v té dýni co mají místo hlavy.

    • Opičáčku, vy příslušníci a stoupenci organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné máte v tom tlučení  pendrekem do hlavy i do jiných částí těla, jak je známo, bohaté zkušennosti. V CCCP se to tlučení pendrekem praktikuje po více jak sto let a těm samozvaným carům a jejich přisluhovačům se zatím v těch vodkou prosáklých dýních nerozsvítilo. Dokonce i budovatelé "hnědého Sozialismu" ve "třetí říši" se to od vás učili.

      Ty jsi také někoho tloukl pendrekem?

      • josef.chmela

        Neměl jsem proč. Ale dnes bych s radostí ztloukl celý senát a tzv. demoopozici v PS včetně jejich voličů, protože neustále vymýšlí hlouposti proti slušným a pracovitým občanům jako je kapitalismus, tzv. jejich lidská práva a neustále chtějí chránit jejich svobodu.

        Já byl vždy svobodný i bez jejich ochrany, tak ať si ji strčí......

        • Neboj se však se dočkáš komouš.krip..e chmelíčku.

          Nedaleká nová revoluce již rozhodně nebude "sametová" a takový šmejdský lidský odpad jako ty to pocítí velmi, velmi brzy.

          Jen díky takovému póvlu jako ty a tvoji koblihářští soukmenovci je této zemi takový nepořádek jaký je.

          • josef.chmela

            Máš pravdu. Už je nedaleká revoluce pracujícího lidu a takový šmejdský lidský odpad jako ty, to pocítí velmi, velmi zásadně.

            Jen díky takovému póvlu, jako ty a tvoji tzv. "demokratičtí" soukmenovci, je v této zemi takový nepořádek jaký je, už 30 let.

        • Tak Ty jsi nikoho netloukl pendrekem, protože jsi neměl proč, dělali to za Tebe Tví podřízení? A teď bys rád tloukl? A necítil by ses při tom sex,álně ukojený? Pozor na to! To by mohl být sad.smus!

          A co je to ten tzv. "kapitalismus"? Nejsou to ty bláboly co hlásají vyznavači toho pomateného tzv. marx-leninismu?

          • Zato ty "obcane" by jsi potřeboval kvalitní gumoléčbu. Za ty přebory trapnosti, kterými tady krmíš stránky.Jsi evidentně znalec. Bojovník.Poctivý kontarevolucionář. Upachtěný dopisovatel, který tady semele všechny směry do kvalitně deformovaného příspěvku.

            • Soudruhu Okoune, nemusíš sdílet mé názory, můžeš mít své vlastní. Ale pokud má někdo jiný názor, tak mu hned vyhrožovat "gumoléčbou", to máte vy příslušníci a ctitelé  organisace  podle zákona zločinné a opovrženíhodné zjevně stále v krvi. A kdybyste opět uchvátili moc, tak byste to nejspíš opět aplikovali. Stále se ukazuje jaká byla chyba to "nejsme jako oni".

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Ty máš každého za soudruha ale ti soudruzi s tebou nechtějí nic mít a označují tě za nemocného paranoika a xenofoba.

                • Reakce na příspěvek:

                  Vy se už v té organisaci podle zákona zločinné a opovrženíhodné neoslovujete "soudruhu" ??? 😯

  • A je to pořád dokola. Jakmile se přestane nákaza geometricky šířit, hned se najdou populisté typu dosud neviditelného Piráta pana Wagenknechta, kteří "bojují za svobodu." 

    Oni moc dobře vědí, co bude s největší pravděpodobností následovat, ale cena je nezajímá.

    Spíše momentální politický zisk. 

    Až se rozpoutá další kolo pandemie, budou opět umírat lidé, tak to prostě tenhle panáček hodí na vládu. On přeci za nic nezodpovídá. 

    Pokuste se páni politici více přemýšlet prosím dlouhodobě. 

    • Pane bóóže, ten blábol jste vypotil sám nebo opsal od nějaké koblihářské ......  .

      Ten megagunerský  komouš.STB-cký konfident Bureš/bábiš už vás opravdu tak zblbnul, že opravdu věříte jeho žvástům???

      Pokud nás zde někdo přivádí do nějakého průšvihu je to právě ta zločinecká nestvůrná .... babiš se svým dvorem stejných pomatenců.


      • Jistě pane Nováku, to, čemu Vy říkáte blábol jsem jako vždy vypotil sám. Nemám potřebu opisovat od nikoho. Ani od koblihářů, modrých ptáků nebo pirátů. Prostě tak. 

    • Oni jsou tací, kteří chtějí řídit stát jako (svůj) podnik, vydělávají na tom miliardy, pobírají nezákonné dotace a jsou za to trestně (stíhaní tedy jenom na papíře, de facto se to zahrává do outu). A pak jsou příslušníci organisace podle zákona zločinné a oprovrženíhodné...  A díky stádu ovcí to prochází a "jede se dál". 😉

      • vanhorne

        "vydělávají na tom miliardy,"

        Diky heslu "Nejsme jako oni", se jim to bezrestne dari 30 efing years. Kdysi za 100kc manko mohl byt kriminal a za rozkradani narodniho majetku Jachymov. Byvaly estebacky pohunek a jeho protikorupcni spolek ANO, vysmech vsem lidem zdraveho rozumu. Co muzes ukrast dnes, neodkladej na zitrek, ved vsetci kradnu. Cau lidi to jsem ja, vas strejda agent Bures, ktery nelze ani nekrade.😉

      • josef.chmela

        Hlavně tady jsou tací (z TOP09), co v minulosti pobírali ministerský plat a zároveň pobírali dotace od EU a státu na své podniky, pozemky a rybníky. Čapí hnízdo je vedle těchto bývalých podvodů úplně férový podnik.  A nic se nestalo, protože tu nebyla politická vůle tehdejší vlády něco řešit. A pokud si pamatuji, tak i ty jsi tu neměl svá duchaplná prohlášení o podvodech.  Tak díky takovým hovězím, jako jsi ty, "jedeme dál"😛

        • Opičáčku, se Ti divím. Ty přece vůbec nejsi hloupý a dokonce i nějakými morálními zásadami se občas oháníš. A jestli si myslíš, že já jsem "hovězí"... no, brát Ti to nebudu. Přesto až půjdeš kolem, tak se zastav pro ten banán.  😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit