Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před mnoha lety pojízdné radary hlídaly všechna nepřátelská letadla daleko od našich hranic. A to i ta malá. Zajímavé je, že přes veškerý pokrok tak "malé" letadlo se ztratí jen tak a nikdo neví kde. Kdypak se nějaký gauner přizná, nebo to dopadne jako s korejským, které zhaslo světla a letělo kam nemělo. Chudáci v takových letadlech.
    • Ano, to je velice zajímavé, že? Z toho vyplývají jen dvě možnosti, a u obou je jasné, že se ví, kde teď je. První, letadlo mělo nějaký úkol a bylo zavčas sestřeleno právě těmi radary, které se nesmí prozradit.. Druhá, někomu šlo záměrně o to, vyzkoušet zda toto unesené letadlo bude nebo nebude objeveno. Nebylo objeveno, čili překonalo pokrytí radarů, a tím pádem bych se osobně děsil toho co přijde. Doufám, že tu nikdo nepatří mezi lidi, kteří věří tomu, že by snad někdo všechno poodpojoval a pak si dal práci s tím spadnou až někam k Antarktidě, když to mohl udělat hned...žádná jiná verze tedy nepřichází do úvahy, takže scifi v podobě odletu na Diego Garcia, s pracovníky firmy vyvíjející radary, kteří byli na palubě, nebo pozdější provedení přeidentifikace letadla a naložení zbraněmi se musí brát velmi v úvahu. Letadlo se ztratilo přesně v době konfliktu na Ukrajině, a narovinu už několikrát jsme viděli, že pro mocnosti několik set životů neznamaná vůbec nic ve vyšším zájmu, tak proč ne tady. Za měsíc a půl se kopie tohoto letadla dá nechat najít prakticky kdekoli.
  • Zmizelé malajsijské letadlo se pokusí najít speciální ponorka, taky by se mohli zeptat vojenskych pilotu, kteri doprovazeli ve stihackach zmineny letoun, zda nemaji vystrilene rakety.
  • Měli by ho hledat na vojenské základně Diego Garcia.Četl jsem úplně fantastický článek ale člověk si říká,že dneska je už všechno možné! Tam uvádějí,že byl unesen pomocí řízení radiem a cestující včetně posádky zlikvidovali plynem.Proto taky ještě několik dní fungovaly mobily .No a do budoucnosti mají vlastně velký "dron" který naloží třeba atomovkou kterou nikdo nebude hledat na dopravním letadle a může to začít! Jako technicky to není žádý problém a nějakých 240 lidí když chtějí zabít miliony !?!?!
    • njn těch pět duležitejch číňanu za těch 198 +/- lidí stojí
  • připomíná mne to film Aféra Concorde *7*
  • spíš pěkná komedie...lituju ty záchranáře, kteří MUSÍ na tomto "pádu" letadla pracovat a v těchto vlnách, které tam jsou...
  • Kdyby ty prachy dali raději pozůstalým.
  • pěkné torpedo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit