testovaci text

Diskuse pro Článek

Zmrzlina s příchutí bůčku jako nová delikatesa. Troufnete si?

21. 4. 2018 – zpravy.tiscali.cz

Tradiční francouzská pomazánka rilette vyrobená z vepřového bůčku, našla nezvyklé využití. Farmářský pár z ní vyrábí zmrzlinu. Je to prý delikatesa a do své nabídky ji zařadily i místní restaurace a ...

zpět na Článek
1

komentářů v diskuzi: 2

napsat komentář

Antikomunista. (inkognito)

4 souhlasí, 0 nesouhlasí

Zmrzlinu s lejnem můžete si vybrat i vůni. Neber to když je to za poloviční cenu.
22.4. (31 dnů)
vlákno reagovat

Jen tak pár čísel (inkognito)

4 souhlasí, 0 nesouhlasí

A proč jen s příchutí, proč ne přímo nešizenou a s pěknými kousky vepřového masa ?! Samozřejmě " běžencům" zpočátku zdarma..a když si dají dvě., dostanou i velkou štamprli aperitivu za poloviční cenu..
21.4. (31 dnů) upraveno v 21:40
vlákno reagovat
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

napsat komentář

Do této diskuse nelze psát anonymně. Musíte se přihlásit.