Přejít na výpis diskuzí

Zmrzlina s příchutí bůčku jako nová delikatesa. Troufnete si?

21.4.2018 19:10
red 2 příspěvky

Tradiční francouzská pomazánka rilette vyrobená z vepřového bůčku, našla nezvyklé využití. Farmářský pár z ní vyrábí zmrzlinu. Je to prý delikatesa a do své nabídky ji zařadily i místní restaurace a supermarkety... Nejlíp prý chutná s aperitivem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zmrzlinu s lejnem můžete si vybrat i vůni. Neber to když je to za poloviční cenu.
  • A proč jen s příchutí, proč ne přímo nešizenou a s pěknými kousky vepřového masa ?! Samozřejmě " běžencům" zpočátku zdarma..a když si dají dvě., dostanou i velkou štamprli aperitivu za poloviční cenu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit