Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žádný stres,ryby zdravá strava,pohyb,slunce.........nic nového pod sluncem.Na tohle se přišlo v japonsku, kde na jihu je nějaký ostrov s nejstrašíma lidma na světě.Není tam ani nic divného pohlavní žívot ve vysokém věku.
  • dlouhověkost objevili dávno v Sovětském svazu, proto je soudruh Lenin věčně živý
  • Nejen média jsou v rukách oligarchů. V rukách finanční oligarchie jsou celé státy a ČR dělá vše pro to, aby naskočila na tuto vlnu.
  • No žijí zdravě, dostatek fyzické aktivity venku a zdravá strava.
  • Kolika let se dožijí tito dělníci?
    Na polské straně Slezska už více než měsíc probíhají demonstrace horníků proti neustále se zhoršující sociální situaci. Policie dokonce přikročila i ke střelbě gumovými projektily do demonstrujících horníků, což je ve střední Evropě ve 21. století rarita. Česká média však o tom informují jen velmi stroze a některá dokonce vůbec. Mají pro to hned několik důvodů.
    1. Důl Silesia, kde je odpor horníků nejsilnější patří českému holdingu EPH, ve kterém jsou zainteresováni lidé jako Petr Kellner a Daniel Křetínský.
    2. Česká média jsou v rukou oligarchů. Výše jmenovaný Daniel Křetínský ovládá periodika jako Blesk, Reflex a další. Další uhlobaron, ždímající horníky až na kost, Zdeněk Bakala ovládá taktéž týdeník Reflex a Hospodářské noviny. Navíc největší z oligarchů Andrej Babiš, majitel deníků MF Dnes a Lidové noviny určitě nemá zájem jakkoli povzbuzovat odborářskou činnost ve svých četných firmách.
    3. Čeští kapitalisté mají strach z přelití protestů přes hranice. Vždyť město Jastrzębie-Zdrój, kde se nachází důl Silesia leží jen 6 km od státní hranice s ČR.
    PS:To nejsou zprávy z I.Republiky ale současnost !!!!!
    • ty jsi taky Moskvou placený demagog jak já?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit