Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Normálně bych řekl velký souhlas, ale kdo si dá tu práci a shrne si všechno od začátku co tam Rath udělal a předvedl a nejen on.., tak dojde k názoru, že jeden za 20 a tento bez 2 za 18. Co ten už vymyslel a za čas zase hlasováním popřel je teda na pováženou a na ty rauty celé roky nechodil a chlebíčky si nedával ? Jestli jeho jednání je příprava na volby, tak já říkám pane Rath Vás teda ani omylem a všechny co tam s vámi sedí, už jste tam všichni až příliš dlouho a začínáte být i zadarmo předražení ,jak pro lidi, tak pro tuto zemi. Vy ! už nedělejte nic ! ...udělali jste toho a převedli tolik, že normální člověk se z toho každý den ve svém životě nemůže ani vzpamatovat. Tohle chce všechno pryč, jak ze špinavého chlívu a nové lidi s novým nezatíženým myšlením i když to bude hodně bolet. Už žádné "trafiky" a pouhé výměny židlí, nebo kosmetické úpravy. Naši páni prostě cítí volby, jak upíři novou krev a tak začínají být najednou hodní a jakoby s lidima a myslí si, že jsme ztratili rozum i paměť s tím, že z nás zase udělají hloupé stádo ovčanů.
  • Rath má pravdu,vládnoucí vepři se přežírají,dal bych jim melasu do koryt.
  • Rath je nenažraná svině!!
    • a ty jsi de*il
      • Ráth začínal u ODS a protože ho prokoukli, nedostal tam žádnou funkci. Teprve pak přešel k socanům a stal se z něj zastánce chudiny. Na ty jeho kecy může skočit jen proutkař nebo gemma. Sám vedl lékařskou komoru jako fašista a za úplatky od medifirem si slušně nakapsoval. A jaho rodina - zjistěte si, jak žije - sám si platí konkubínu - a z čeho? Má přece plat poslance i hejtmana. Ty, který pomlováte, se vzdali mandátu, když se stali hejtmanem. Hitleráth je nenažraná bestie, která navíc nemá vtip, co měl alespoň Zeman
  • Líbí se mi příspěvky proutkaře! Musím souhlasit! Přeji hezký den!
  • Nevím proč se stavíte na obranu ČSSD, žádná z parlamentních stran přece nikdy neměla zájem si utáhnout opasek, opak je pravdou, a politik jako je Rath a jemu podobní nejsou těmi kdo vidí v tunelu světlo, jim vyhovuje tma a proto se s nimi žádné změny k lepšímu nedočkáme. Samozřejmě nemusíte souhlasit, ale spočítejte si kolik odvodů, daní dáme statu, kolik za nás platí zaměstnavatelé a co nám za to stát - prostředníctvím poslanců nabízí, a to už káru táhli všichni a pořád h......
  • Rath se mi líbí čím dál více .To jak ve sněmovně rýpal do Nečase a jeho konkubíny kterou si neplatí on sám ale daňoví poplatníci to nemělo chybu.A jako doktor moc dobře ví že těm co se přežírají za je třeba občas vypumpovat žaludek. Nazrál taky čas na vyvezení hnoje na pole což by měl udělat každý pořádný sedlák než začne orat.Bude to ale moc těžké jelikož je to nyní horší jak za totality.Když se ti něco nelíbí občane tak drž hubu nebo dostaneš obuškem od těžkooděnce.kterých je v ulicích vždy více než demonstrantů.Ale když jdete nočním městem tak poldu neuvidíte prý je jich z úsporných důvodu málo.Bez solidarity bohatých kteří zhrabují veškerý zizk kteří ještě okázale provokují občany tím že se ještě nechají hostit za státní dluhopisy bude atmosféra ve společnosti houstnout a pak přetopený kotel může kdykoliv vybouchnout..
    • Kalvadosi máš moje sympatie. Já to viděl také a to bylo panečku něco! Neměli na něj! Viděl jsem v pozadí za Rathem grimasy a posunky rozhořčené chameleonské veverky Peake. Byla velice pobouřena, co že si to vůbec pan Rath na Nečase dovoluje, že chce vědět, za co platí nějaké své úřednici tak obrovské sumy. Samozřejmě, pan Rath žádnou odpověď nedostal. A toto si snad může Nečas dovolit? Neuvěřitelní darebáci. Vždyť po jejich vládách je to jako po náletu kobylek!!
      Kéž bychom měli více takových Davidů Rathů.
  • Politici jsou nehorázný dobytek napříč politickým spektrem !!!!
  • Věřit Rathovi je jako močit si na vlastní botu.
    • Cocholoušku jsi pablb
  • Béééééééé....proč mě taky nepozvalííííííííí....bůůůůůůůůů ...to se řeknééééééé *10* *15* *15* *15* *12*
    • Obdobně tak, jak hodnotí mistrál chochlouška, jsi také pablb a balvan. *16*
  • Že by nebyl pozván a řechtá hladem ?
    • To určitě neřechtá,ale ta vykrmená prasata s celou rodinou mají další důvod jak se zadarmo na(ž)jíst za naše peníze.Pochybují,že ti starci a ty stařenky to vše snědli a vypili,které vyznamenal.
    • Ty tady zase řehtáš hloupostí. Vedle Ratha bys vypadal jako tupé zvíře. Tak tady neřehtej. Nejsi kůň a nejsi v maštali, balvane!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit