Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Praha byla vždycky ve všem napřed on i venkov brzo pochopí co je Bureš zač...Pražáci už se těší jak vám bude líp ANO 😉

    • KIMCID

      jasně Praha je plná blbů z Moravy a Slovenska a ty volí ODS. Protože na Moravě a na Slovensku si nepamatují na jejich zlodějny.Každý slušný Pražák, už má dům za Prahou a je v klidu.

      • Tak, tak. Politika všichni proti jednomu a závist nejsou moc prozíravé.

        Je podivné, že většina kritiků kobliháře dovede akceptovat obrzloděje Bakalu, čtou jeho noviny, nechají se jím ovlivňovat a vůbec jim to pupínky na čele nedělá.

        Když dva dělají totéž, není to prostě totéž.

        • anna.tvaruzkova.58

          Ten obrzloděj Bakala je snad v politice? Ještě větší zloděj Babiš je však premiérem.

          • KIMCID

            důkaz paní, důkaz?

  • Moc pěkně se čte, jak vyfičel špinavec Rath. Obecně uznávaný hnůj všech hnojů, kriminálník republikového formátu si myslel že zas proklouzne.Hochu kdeže. Jsi ikonou. Ikonou extra zloděje a darebáka který ač přichycen sebou pořád mrská. Jediné štěstí že kradl veřejné peníze. Kdyby něčí byly - dávno by jej někdo zhasnul. Jen tak, pro pořádek.

    • Vůbec se MUDr. Ratha nezastávám, kdo krade, měl by za to pykat.

      Jenže po něm alespoň něco zůstalo - nemocnice na Kladně atd. Přikrádal si vydatně a tak vyfičel.

      Kolik ale těch zlodějů jste potvrdili v jejich dalším snažení v těchto volbách? Vyfičí někdy?

  • Koukám jak  rudpp.delníci z organisace ze zákona zločinné a opovrženíhodné a ti překabátění (za koblihu a slib, že bude líp) mají depku, že v Praze to kobliháři prošvihli.  

    • V kterépak partaji je nejvíc těch "překabátěnců?" Kam zmizeli všichni z OF, ODA, KSČ, odkud se berou noví podporovatelé ODS?

      Nechci malovat, ale zase se nabízejí pašaliky u ODS, to zase bude zájemců.......Sundají Fialovi brýle a nastane mazec. Všechno už tu bylo...

    • KIMCID

      no hlavně že tam nejsou složenkáři

  • Zpovykaná Krnda a její frnda může tak jedině táhnout do háje, chtělo se mi napsat něco jiného, ale bylo by to vulgární.

    • Milý Zachte už se moc těším na andělsky čirého a charakterního nového primátora matičky Prahy. Nějak se to milým pražanům nedaří generovat kvalitu na tomto postu. Buď je to "pražák" a skončí s trestním oznámením nebo olomoučan nebo slovenka - kdopak to bude teď?

      Človíček se svatozáří - nejspíš pan Pospíšil? Ten splňuje kritéria kavárny ne? Prošel několika politickými stranami /prokázal politickou flexibilitu/, je eurohujerem a bere za to pěkné korunky, je příslušníkem 4% menšiny /bude mít pochpení pro minority/.

      Tak se budeme těšit. Krnáčová je pryč a kdo bude další?

  • Makak

    Jasný volební vzkaz: Praha už k Česku nepatří! Hlavní město dobyli bruselští kolaboranti.

    Absolutní vítěz udělal první chybu. ODS jako pravé křídlo ČSSD?

    Piráti místo KSČM. Okamura nemusí zoufat. Boj o všechno teprve začíná.

    klik

    • Okamůra -co to je, nebo snad kdo to je?

      To je ten žlutošikmook imigranstký žvásající stále dokola cca 3 větgy, neb nic rozsáhlejšího si není schopen ve své tupé palici zapamatovat.

      Soudruh STB zeMAN ho jistě rás příjme pod svá ochranná křísdla a pofouká mu "bebínko" než ho normální lid nakopne do ...... až doletí do Japonska

  • KIMCID

    No když jsou lidi nepoučitelný a nepamatují na tunel Blanku a Opencard.

    • No ono je lepší mít tunel co stál možná víc než málo, než popadané mosty anebo uzavřené protože se neudržujou a prachy se vyhazují za "chytré" lavičky aby si bezdáci měli kde nabíjet mobil... Blanka byla předrahá určitě mohla bejt levnější, ale aspoň je to něčemu dobré. Porát lepší než se dívat na zacpanou prahu páč KRNDApána řeší jaké další ocenení by dostala za smartcity a přitom jí mosty doslova padaj na hlavu...

      • KIMCID

        jo tak když se ti to nelíbí vem si lopatu a jdi to dělat.

  • Praha byla vždycky jiná než Česko a úplně jiná než Morava. V roce 1946 tam vyhráli Komunisté a pak udělali převrat. Od roku 1992 tam vítězila ODS a po ní nastoupila TOP. Výsledek stát v rozkladu a dva biliony dluhu. Praha vždy neomylně vybrala ten největší maras a zavlekla tak zbytek státu do bažiny. 

  • TheGGG

    v praze vždy tamní kavárenská "pokroková" naplavenina volila ty největší škůdce... nyní jsou to top a piráti, tak ať si to tam užijí....

    • Lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se, jinak by v Praze nepřežili. Na rozdíl od vesnických berdotáků. kteří volí toho kdo má nejvíc plakátů  a navíc tam má napsáno ANO, složitější úvahy nejsou schopni, např. že Babiš je ten stejný člověk, který je denně obírá díky přemrštěným daním a odvodům, za které jim nic neposkytuje a který šmelil s dotacemi,
      • Po své předchozí reakci jsem se pustil do důkladnějšího studia volebních výsledků a zjistil, že možná nejste berdoták, ale zato jste zcela určitě bezmozek.

        Hnutí ANO získalo výrazný úspěch v krajských a okresních městech, v Praze mírný neúspěch, zatímco na vesnicích úspěch nezaznamenalo prakticky žádný. Vaše tvrzení tedy přinejmenším není v souladu se skutečností zjištěnou ČSÚ.

        Měl byste se místo žvanění vzdělávat a alespoň se pokusit přemýšlet.

      • josef.chmela

        Ano, lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se jak toho druhého co nejvíce okrást a podvést, jak ostatní napálit, jak co nejvěrněji ostatním lhát, jak se bezpracně dostat ke korytu a jak nic nedělat za veliké peníze.

      • "Lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se, jinak by v Praze nepřežili.
        Na rozdíl od vesnických berdotáků. kteří volí toho kdo má nejvíc
        plakátů..."

        Jako vesnický berdoták tvrdím, že nemáte pravdu, protože v zájmu udržení kondice chodím z Masarykova nádraží ty "své" dvě zastávky tramvaje pěšky a dovedu dokonce i více než do pěti napočítat. Slovo "berdoták" jsem použil, abyste neztratil orientaci, je v dané souvislosti neméně hloupé než vy.

        Jo, hnutí ANO u nás na vsi do zastupitelstva "nepostoupilo".

  • tentokrát jsem volil do modrého kontejneru na papír, těchto šaškovských voleb se nezůčastním, stejně se tam korytáři pospojují do různých koalic a bude to zase stejné, hnus a ne demokracie

    • Juro, mnoho obyčejných lidí se selským rozumem už k volbám nechodí. Jen zpovykanci, kteří si myslí, že něco změní. Vítětové voleb jdou do ha..zlu, protože se spojí bazilišci z ostatních partají a na mínění voličů z vysoka........

      Proč tam potom chodit? To už ví přes polovinu lidí. Ta druhá z části doufá a naivně věří a ta druhá už to pochopila.

      • je mi z téhle havloidní demokracie zle

  • Jégl je opravdu nezaujatý politický komentátor.Ruším TISCAL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit