Přejít na výpis diskuzí
Způsobí MOOC kurzy revoluci v klasickém vzdělávání?
25.11.2014 | Inzerce
9 příspěvků
-
jste banda hajzlů obdobně jako gugl pihovatých panchartů totalitních činitelů ničíte jen svět zmetci darmožrouti panchartu kurvení placení jste jako velmi skvěle vy zmetci včetně tech hajzlů Gogle do Bodamského jezara rusáci s pancharty pih totality z takových hajzlů nic nemám
-
Vzdělání tak nekončí získáním vysokoškolského titulu, ten lze získat lacino, ale je zapotřebí získat odborné vědomosti, aby vše nešlo jen do kopru, jako dosud. Takoví Bendové, Langrové Topolánkové, Vondrové, Kočí, McDonald-Pažerová usw. to je "výkvět", který vyprodukovaly místní "vysoké" školy! (Asi měly tak deset pater).
-
-
HNupe přes vysokou školu důbravy ve výšce tisíc metrů jsem jezdil každý den nakole sto kilometrů než se ochladilo a jsem uplně vyčerpaný a bez podpory finanční a nemoh si dovolit ani jídlo jako vy darmožrouti s nácky ping pong slivovice ,blbí jako troky ,neb voni uvedení které kritizuješ zpochybněním skutečně vystudovali a co se mně týká neměl jsem trpělivost poslouchat ty blbce profesory na Palackého universitě v letech totality tak jsem šel raděj makat těžce rukama mezi Turky do Rakouska ,než ti co s maturitou vysedávali v kancelářích Potravin obchodních dpmů ,Jednota ,ONV,KNV,MNV ,Svit ,Vojenském výzkumáku SLavičín nebo zbrojařském koncernu totalitních bolševismu Vlárské strojírny co nic neuměli vyrábětt jako strojaři ani devět převodů ozubení horského kola i na obyčejný šunty Favorit Eska stáli lidi fronty na omezený počet kusů před vánoci , natož auta jako vany na pořadník ,přednostně žighulíky pro papaláše SNB VB OV Ksč nebo umělci co jen malovali budovatelské témata na velké rozměr přicmrdávači totality co jim" bezpartijní zamlžení"s červeným světlem hvězdy pěticípé na prdeli by měli chodit ,voni ,rudí jako hvězda na Kremlu v totalitě čssr dává posty funkcionářů v obcích okresech krajích svazech umělců výtvarníků čmárolové mnoha hodin pomalého zájmu a garmošky s chlastem svařáků rozžínají Jolku o měsíc dříve ve Slavičíně se skorumpovaným starostou strany oDS kde odkud vzešli viz předchozí rudí kremelci Vlárských strojíren Volejbal kuželky Ping Pong Fotbal a nic pro ostaní co sportují s neokázalostí .
-
-
'Hlavní' vánoční strom se rozsvítí o víkendu. Bude to kýč jako obvykle? Mohou psát příspěvky je registrovaní *1*
Jen dodávám
Pověsit na něj všechny zloděje a celou vládu!To by byl nejlepší dárek pro všechny slušné občany ČR!!! -
ooo
-
Pozor, lachtan v Plzeňské ZOO znásilnil tečku který se tam pohyboval, prý mu natrhl zadní svěrač, víte o tom něco?
-
-
Co to má společného s tématem vzdělávání pane z Plzně v Plzni je prej nejvyšší životní uroven ve státě tak tam běžte raděj k lékaři k prohlídce konečníku co vám strčí do zadku kus velkého nerezu z muzea Freunda jako MUDR Man a ještě se tváří že sponzorství tomu dělá vize Dagmar Havlové.
-
víš proč se mu to stalo neregistroval se *3*
-
-
Uci v MOOC take Kindl? Jak to, ze v nem jeste neni PF Plzen?
Konecne by Jancik i Drabkova mohli rict:co po nas chcete? *15*