Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilustrační foto je tak trochu zavádějící, ale to zřejmě pisateli článku nevadí. Je smutné co se stalo, ale vše je jen v lidech. Majitel za svou dobrotu to zřejmě šeredně odskáče a rekreanti budou muset hledat jiné ubytování, protože pokuta, kterou majitel chaty dostane ho zcela zrujinuje.
    • Můžeš mi vysvětlit, co je "lidumilného" na tom, pustit na neschválenou lanovku, která může tak maximálně převážet kufry lidi? To je přinejmenším obrovský hazard!!! Ty bys chtěl jezdit po silnici, kde se prohání monstra, která si slepil někdo doma v garáži? Jak dlouho asi? Takže žádná dobrota, ale lumpárna!
  • to šetření dopadne jako neštěstí ve Studénce.....do stracena....
  • Kromě toho také placení milionových odškodnění obětem neštěstí a až 10 let na Pankráci za obecné ohrožení nebo zabití z nedbalosti. To je skoro "na mašli". *10* *10* *10*
  • Lanovku řídí a upravují strojníci, kteří musejí složit ze zákona zkoušku a být v dobrém zdravotním stavu. Součástí zkoušek jsou i psychotesty, řekl lidovkám.cz strojník na Lanové dráze Sněžník a Lanové dráze U Slona Jaroslav Mach.

    "Vzdělání musíte mít elektrického, strojního nebo stavebního typu. Pokud chcete lanovou dráhu obsluhovat a řídit, musíte mít státní zkoušku. Pod dozorem Drážního úřadu skládáte praktické i teoretické zkoušky. K tomu, abyste mohl k těmto zkouškám přistoupit, musíte mít praxi pod dozorem zkušených strojníků," řekl Mach.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    i k řízení lanovky musí mít člověk kvalifikaci, podléhat kontrole atd. stejně jako k řízení auta autobusu k operacím v nemocnici. JEN K ŘÍZENÍ STÁTU NENÍ TŘEBA ŽÁDNÉ KVALIFIKACE, DO ČELA SE NEKONTROLOVANĚ DEROU ZKORUMPOVANÍ DEMENTI, KTEŘÍ SAMI SOBĚ SCHVALUJÍ BEZTRESTNOST A IMUNITU. není divu že stát je po dvaceti lezech řádění těchto imbecilů v ha..zlu. a nikomu to nepříjde divné.....
    • To jsou stále stejní dementi, kteří tady vládli za komunismu. Jenom schovali rudé knížky, navlékli jinobarevné kabáty a žvaní o demokracii, o níž nemají ani tušení co to je. A tupé stádo si je stále znovu a znovu voli.
      • Zato tys na sebe navlík šprcku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit