Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Zjištění MI6 ve věci "coronavirusu"  2019 CoViD mluví dost jednoznačně:

    Pan Richard DEARLOVE - analytik, co stál v čele MI6 v letech 1999 až 2004 - prohlásil, že virus,
    způsobující SARS, se jménem 2019-CoViD-2 je nutno považovat za virus člověkem uměle vytvořený! Tento „náhodou“ unikl čínským laboratořím
    (kdo zná tamní poměry, tak se ani moc nediví).

    Svůj názor vyslovil na základě vědeckých zpráv z Wu Chan, získané agenty MI6, které měl osobně možnost analyzovat - údaje v těchto materiálech jednoznačně
    dokazují, že tento 
    koronavirus byl vyvinut čínskými vědci ve službách armády. 

    Všechny  studie ukazují na to, že nový koronavirus byl vyvinut uměle, pracovníky čínských laboratoří. To souhlasí s tím, že experti v oboru mikrobiologie/virologie - nezávisle na sobě - v různých studiích o tvrdí, že se podařilo identifikovat „enzymy, uměle vložené na hroty v lipidobílkovinném obalu virus 2019-CoViD 2“! Tyto enzymy virus využívá k tomu, aby snáze pronikl do živočišné/lidské buňky.  „Tyto enzymy jsou podstatně odlišné od toho, co bylo analyzováno u čínskou stranou obviňovaného netopýřího CoViD,  který jsme studovali!". To ostatně potvrzují i další odborníci z oboru virologie.

    „Nemyslím si, že to začalo úplně jako nějaká náhoda,“ říká pan Richard Dearlove., "sice věřím, že virus unikl omylem z laboratoře" - i když ani on se neubránil jistým pochybnostem. Celá věc ostatně vzbuzuje spoustu dohadů a spekulací.

    Wuchanský institut virologie (ve službách čínské armády) se totiž nachází blízko místní tržnice: „Vědci v ústavu klidně mohli provádět nějaké tajné experimenty s koronavirusem - mimo jiné - i na netopýrech. Není vyloučeno, že virus mohl uniknout kvůli nedostatečné bezpečnosti provozu."

    "Pokud by Čína někdy přiznala pravdu - případně, pokuď by byla z
    této "nehody" ve WU CHAN exaktními metodami vědy
    usvědčena, měla by platit finanční reparace všem postiženým
    zemím
    “ uvedl pro média a dodal: „Nemluvě o tom, že
    všechny státy by měly přehodnotit svoje vztahy s Čínou!“

    • tak to víme už od února 2020 akorát že každý kdo tuto verzi zastával byl dehonestován , od mazání příspěvků novináři kteří sledovali oficiální verze až po ty slavné sociální sítě a nebylo lepšího než to označit za fakenews , jinak to co se tady zmínilo výše je jen druhý velký  díl který skončil globálním problémem , ten první se odehrál úplně na jiném území .

      Vztahy s ČLR by měli přehodnotit zejména USA a Rusko  , ale lidem jako ty se přece líbí zhodnocení kapitálu dělníkem v Číně než menší zisk v Evropě či USA , nebo se mýlím ?No a že tupé Rusko vyhrožuje Západu koalicí s Čínou to není nic nového , Molotov a Ribbentrop by mohli povídat , tak a teď se objevují  zprávy že 3 sv. válka je nevyhnutelná a to ještě nikdo nevystřelil a už se vymývají palice v rámci sdělovacích prostředků .Vypadá to že první si vjede do vlasů soudruh Putin s tím tureckým soudruhem co má tak rád ty čínské a izraelské  drony kupované za petrodolary z Izraele , no a to nemluvim o protivzdušné obraně kde se klidně může stát že výrobky rosii budou použity na svoje dodavatele , což je v ramci kšeftu zcela běžná ruská (sovětská)úchylka. .Pak se v tom vyznej , nevím čím se povede 3 sv.válka ale ta 4 kameny , luky ,oštěpy - to už někdo řekl .

      Docela bych chtěl vidět jak státy světa budou nutit třeba ČLR i jiné k těm náhradám škod .

       V každém případě netopýři a jiní živočichové jsou v tom nevinně , mimo jednoho a ten se jmenuje - člověk.

  • DaFo

    Číňan tu pandemii u sebe tajil téměř rok a měl i čas vyvinout vakcínu, má nyní tedy náskok, který využívá ve svůj prospěch, je to od něj regulérní bioterorizmus.

    • mun.go

      Nesmysl.

      10. prosinec 2019: Wej Kuej-sien, prní známý pacient s Covid-19 začíná pociťovat příznaky; 16. prosinec 2019: pacienta přijímají do nemocnice ve Wu-chanu; 27. prosinec 2019: zdravotnické úřady ve Wu-chan už ví, že chorobu způsobuje nový koronavirus; 31. prosinec 2019: Čína informuje WHO (Svetová zdravotnická organizace) o případech neznámé choroby; 9. leden 2020: Čína oznamuje, že zmapovala genom nového viru; ... to znamená jeden měsíc od výskytu choroby byl nový virus sekvencován a oznámen WHO. Kde máte ten rok?

      Bulvární zdroj zde

      Oficiální WHO verze zde

      Interaktivní WHO verze

  • Krásně napsané,aby mladá generace pochopila že to mohla být jenom Čína.Je potřeba mít ještě svůj vlastní úsudek a hodně se zajímat o dění ve světě,poslouchat a číst světový tisk a ne jenom co vysmolí Reflex,nebo Forum 24.To se moc nedozvíte.Ahoj

  • Karel

    No já si zase myslím že pravě díky otisku DNA a jeho označení, na ten virus Číňané přišli.

     Je to podobné dilema jako Španělská chřipka která nemá se Španělskem nic společného.

     Virus zde řádil pěknou řádku let jen si jej lékaři zaměňovali s obyčejnou chřipkou viz zvýšená úmrtí v dřívějších letech, nebo se téměř rovná se současnou situací.

    Možná měl ve větší populaci šanci více mutovat. Například i v Indii , která s Čínou sousedí. 

  • pane Jégl už od jara jsem ochoten "dát řeč" , možná spekulace ale podklady jsou tak reálné , pouze nepotvrzené ,jen se obávám že to nikdo nikdy nepotvrdí 

  • mun.go

    " ... nelze prokázat, ani vyvrátit... "

    Klasické dilema svědectví jednoho proti jednomu nebo dialog věřícího s nevěřícím, kde ateista nemůže prokázat neexistenci Boha a věřící nemůže prokázat jeho existenci.

    Mečiar to řešil výrokem "Skutok sa nestal".

    Ale můžeme o tom diskutovat ...


  • A může snad někdo vyvrátit podezření, že čínští komunisté (ať úmyslně nebo neúmyslně) zahájili bakteriologickou válku proti civilisovanému světu? Vždy bylo přece cílem komunismu ovládnou svět i za cenu nepočítaných obětí. Pro komunisty platí "nas mnogo.

    • Zřejmě pravdou bude fakt,že se najdou nenávistní štváči,kteří budou chtít pandemii zneužít k různým

      provokacím jak vůči Číně,tak i jiným .Čína,která svým obrovským ekonomickým rozmachem,ale i

      technologiemi skoro vévodí světu,nemá zapotřebí takového činu.

      • ty holt so komunistická lindapinda , at se vzalo odkud chtělo rozšířilo se t z komunistické číny , nemá zapotřebí to Sojuz taky neměl.

    • josef.chmela

      A může to snad někdo prokázat? Tvrzení proti tvrzení. Vyhrává ten, kdo má  politickou, ekonomickou a vojenskou moc.

  • Viníkem epidemické katastrofy není matka příroda, ale USA. Takový výklad počátku pandemie nelze prokázat, ani vyvrátit.

  • kajaja.hajaja

    .....a třeba taky.... Z genetického hlediska se však liší genom šimpanze a člověka jen velmi málo: udává se, že je genetická informace z 95–99% zcela identická.[.....myšlenku podobnosti genomu je třeba podrobněji rozvést jinak je to planý a zavádějící argument....

    • Kdyby jenom genom... Jsou jedinci jejichž inteligence zdaleka nedosahuje inteligenci šimpanzů.

      • josef.chmela

        Tak to tady moc nrozšiřuj aby ti někteří pisatelé inteligenci šimpanze nepřiřkli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit