Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kašpaři jeden jako druhej, těm kdo jste je volili třikrát bravo
  • Myslí na SLOVENSKO holečku...
  • Von jew vždycky nevinej, za to můžou antisemité!
  • Na ja, Helmuth, holt jste v tom Baby Jaru neměl tak horlivě střílet...
  • Falešné zabučení provokatéra podle Kravských rozhledů ze soukromé školy?
  • ostapkotab
    d€bile *1*
  • ostapkotab
    a pravopis ti nic nerika
  • ostapkotab
    taky si nevidis do huby
  • ostapkotab
    no tento zk#rvystan je uz tak trapnej,ze se nam uz zbytek sveta prestal smat *15* *16*
  • ostapkotab
    jo tento zk#rvystan bych jako kabaret bral--------K#RVA KDYBY VŠECHNO NEBYLO TAK K#REVSKY DRAHY A JA NEMEL TAK K#REVSKY SMESNEJ duchod-------K#RVY !!! *12* *12* *12* *15* *15* *15* *16* *16* *16*
  • bidlit
  • Nejhorší je že články novinářů nejsou také bezchybné! Chtěl bych vidět kdo to tady po sobě samém cte? Já na to třeba seju, bit, bydlit, nadbitek, příbitek a ten jeden každý politik dobytek .
  • ja jsem tzv.výměnu zažil poznal jsem što takoj zdělat v "kuzněckij rajon" Na Marianské byli pohdové lágry. Ale poslední z nás "zapůčených" vrátil Nikita.Za Brežněva snad tam zůstli jen Ti co nepřežili.Čest jejich památce.
  • No a co Zeman měl jnenovat ty co tam byli napsáni a to by teprve byla legrace. Ale tak jak to udělal ukázal na to jak přesně politici pracují klidně odsouhlasí i to co nechtějí
  • ostapkotab
    mas samozrejme pravdu to *12* je stejne stary jako ja ,ale ja nekourim,nechlastam a jezdim hodne na kole celej rok teda kdyz je to aspon trochu mozny *1* *1* *1*
  • Sobotka to zřejmě nepsal, ale měl si to přečíst než to podepsal. A Zeman mu to měl omlátit o hlavu dřív a ne až na tom divadle. Takhle z toho udělal kabaret.
  • ostapkotab
    ty chodis na svinstvo novinky.cz,ze znas Lopatu ? tiscali je neco zivyho,ňák jsem se tim nezabejval------jinak mas samozrejme pravdu--------zkus vyhodit televizi z okna je to docela fajn *1* *1* *1* *1*
  • Urážet hlavu státu je samozřejmě nesprávné. Jde ale o to, že ta nechutná podrazácká prolhaná kreaturní ožralecká bes-x-tie je asi taková hlava státu jako já indiánský kosmonaut. Takže až budeme mít místo nalité tykve z podřadné putiky skutečnou hlavu státu, tak se zas ozvěte. Jinak je to dosud je konstatování skutečnosti co je to za .......
  • ukoun ,necil se ,jdi delat pisare,ma to zapotrebi. *1* Davej pozor na pravopis,jinak ti zkrati
    apanaz.Vis ,jak dusledny.
  • 10....00..000% pravda, ten hradní hnůj je třeba vyházet do Jeleního příkopu. Je to je zločinecká tlupa a ta bude aspoň na jaře užtiečná - jejím humusem se pohnojí, zbytek do kafilérky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit