Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Názor, že se děti vše musí naučit jenom ve škole, je opravdu sci-fi. Zapomíná se na to známé, že opakování je matkou moudrosti, na což škola s osnovami, které má, nemá vůbec prostor. Podíváme-li se na byrokraty na ministerstvu, kteří si roupama neumí poradit a přenáší to na učitele, je naprosto jasné, že díl vzdělanosti se musí přenést domů na rodinu. Redukovat osnovy, které jsou opravdu neprosto přecpané fakty, které se v dalším studijním cyklu jenom opakuji, zredukovat přebujelou práci učitelů zaviněnou naprosto zrůdnou inkluzi, a bude čas na opakování i ve škole. Bohužel naprosto odtržený svět úředníků na ministerstvu školství od života školy nedává žádnou šanci pro kreativní práci učitelů a chtějí po učitelích, aby byli univerzální roboti, což se samozřejmě vymstí společnosti nedostatečně připravenou budoucí generaci. Ke škodě nás všech, i těch byrokratů na ministerstvu.
  • nejlepší žáci jsou v díky Vladimíru Putinovi v Rusku
  • Když učitelé neumějí naučit dítě ve škole, tak tam nemají co dělat.
    Je to jako v práci, oddělám si 8 hod. a mam volno a ne aby mi dal zaměstnavatel ještě práci domů na další dvě hodiny. Děti si odpracují 4 - 6 hod. ve škole a ne aby co je učitel pro svou neschopnost nenaučil dítě muselo odmakat doma.
    • Ty jsi musel ve škole propadat, viď? Jinak tak pitomý názor bys nemohl mít. O škole nevíš vůbec nic, jenom že jsou tam přestávky.
  • Z mého subjektivisticky laděného postoje mohu jen říci, že domácí úkoly jsou pro kočku. Nikdy jsem domácí úkoly doma nepsal, jen ve škole, anebo vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit