Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak co takhle přez držku fetáci a alou makat? Ne,? No komu by se chtělo, když na kalby dostáváte od státu.
  • No my jsem stát k pohledání -pár feťáckých smažek a jim přisluhujích buzen štítících se řádné práce a nedokážeme si s nimi poradit.
    Nástup pořádkové jednotky PČR a do deseti minut není co řešit.
    Těch pár zfetovaných kriplíků zavěšených u komína uklidí vodní dělo - aspoň se po čase zase umyjí a je "vymalováno".
    Ještě na závěr pár facek nějaké novodobé "kačence-auau" aby věděla jak je cítit odporování právu a není co řešit.
    Pokud ustoupíme takovýmto špínám co pak chceme od normálního řádného občana.
  • Pokud bychom byli právní stát, jak se sám stát deklaruje, pokud by policie opravdu pomáhala a chránila, pokud by žalobci dělali co mají, nemohlo by se stát, že by někdo mohl proti rozhodnutí soudu tak nahlas a veřejně vykřikovat, že just mu nevyhoví. Okamžitě tam měli nastoupit policisté s partou lidi a vyházet jim jejich věci na ulici a ještě za nedovolenou skládku jim dát tučnou pokutu. Ale že tomu tak není, málokdo si váží a dodržuje soudní rozhodnutí a příkazy. Bohužel největšími narušiteli soukromého vlastnictví a ignorace takových rozhodnutí jsou dnes "zelení" a další neziskovky typu, jako je táto. Po odmítnutí soudního příkazu měli jít vůdcové okamžitě za katr a pendrekem po hřbetě.
  • dante
    Text Vašeho příspěvku--To jsou Piráti a jejich voliči--klasická ukázka jejich chování a respektování zákonů a soudu--ještě je chcete volit--pozor jsou i vítači muslimů a negrů--ještě je budete volit--tak hloupou a naivní mládež neměli ani komouši-zas je chcete volit-pro rozumní jsou -NEVOLITELNÍ-dříve volili Kalouska ted sebe--zmetci !!!!
  • felix.julec
    V tomto státě si může dělat co chce.K čemu si platíme státní správu?Pak se nikdo nemůže divit tomu,že si naši "spoluobčané"přivlastní kde co.
  • proč se s těma špínama poořád tak mazlí? nemají náhodou něco společného s pirátama a fetkou bartošem?
  • Není to složité,je to velmi jednoduché.Takto policie,potažmo soudy si samy vychovávají prznitele zákonů,které by zajisté neuplatnily u druhých,méně známých.Ono k tomu stejně dojde,totiž k vyklizení" kliniky",ale to se policie nadře,neboť dobře chodící volnomyšlenkáře bude policie vynášet ven v leže za vřískotu žen.A ti potom budou novinářům předkládat výpovědí,jak je policie zlá a budou jim dávat nepěkné přívlastky.Je to začarovaný kruh a možná se dočkáme i toho,že některý z politiků přijde těmto "hrdinům"pomáhat a vezme si spacák.Tak jako kdysi p.Ruml.
  • fosilie
    Nedodržování zákonů je v poslední době hitem tohoto státu!Mezi těmi haranty musí být děťátka vlivných tatíků,protože jinak už by byli dávno venku!Se slušným občanem se úřady nepářou,tady parta porušuje zákon a stát čumí!Státní úředník,který nekoná,už měl být pryč!Na co máme tak přebujelou administrativu,která sama nerespektuje zákony tohoto státu?!
  • Jedině zabrat dům nějakému politikovi a sledovat, jestli bude postup stejný nebo jiný a jelikož by byl postup jiný, tak se důrazně ptát dotyčných orgánů PROČ je jiný.
    • fosilie
      Což je takhle nastěhovat Kalouskovi?Stejně to nakradl a placu tam má víc,než dost!
  • Stoka odredovaných zparchantělých fracků by potřebovala kvalitní nářez. Co jako s tím? Hučí tomu v hlavě, chce to lidská práva, zdravotní péči a bezstarostné povalování se. Odpovědnost nula. Ale to si musí najít někoho, kdo je bude respektovat. Je nová doba hoši. I vaše vystěhování bude stát peníze. Jestli by nebylo lepší poslat do té chatrče nějaké lovecké sdružení ......
    • Já bych navrhoval uspořádat tam "První reaolistický závod LOS" (LOS=Lidová Obranná Střelba). A poprvé v historii LOSu by se nestřílelo do papíru a plechových popprů (padací plechové terče).
      Každopádně, to co se dlouhodobě děje kolem "Kliniky" je zcela mimo dimenzi reálného světa. Nechápu, jak lze dosáhnout stavu, kdy je dlouhodobě tolerováno soustavné porušování zákona a práv. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit