Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radsi zvadlejch milion kvetin nez muset prijmou jedinou africkou vyžírku!

  • Nic není ideální a realita přináší jedno dilema za druhým. Otrok raději zvolí svobodu i za cenu nejistoty a ztráty toho mála potřebného (např. strava), co měl od svého pána. Dost už bylo budování sofistikovaného otrokářského řádu v rámci nastolené eurohujerské diktatury ! Svoboda je svatým grálem demokratického zřízení. Raději budu chudý jako kostelní myš, ale svobodný člověk, který ostentativně pohrdá vnucovanou chorobnou libovůlí uzurpátorů moci a samolibostí technologů eurohujerismu typu Junckera či Merkelové. Eurohujerská nařízení ignoruji, pokud ohrožují či sabotují zájmy občanů ČR. Trend vývoje evropské civilizace je jasný, zejména jsou stále více oklešťována práva a svoboda občana pod různými rádoby ušlechtilými záminkami, jako třeba pod záminkou ochrany zdraví (zákaz kouření v hospodách, což si nedovolili zakázat ani nacisté či komunisté), nebo pod záminkou solidarity k migračním nájezdníkům, které nám chce vnucovat Merkelová či Timmermans, anebo pod záminkou prosazování nových spásných ideologií a věrouk - multikulturalismu, genderismu, merkelismu, eurohujerismu, vítačské politiky a dalších nesmyslů, jako třeba prosazování inkluzívního šílenství či různých podvodných projektů typu solárního či církevního tunelu. Masy lidí jsou soustavně ohlupovány a nejúrodnější půda pro rozkvět brainwashingu je ve školských zařízeních, kde lidé nemají žádné životní zkušenosti a lehce přijímají a osvojují si dogmata z eurohujerského katechismu a další pitomosti, které produkuje jako na běžícím pásu byrokratické panstvo v Berlíně a Bruselu, kde se nyní nacházejí ústředny eurohujerského iniciativního blbnutí a lživé propagandy.
    • dzixy
      Domnívám se, že školám a kantorům blížíš. Nejsou všichni kantoři naivní jako Gazdík. A světonázor formuje nejenom škola, ale především rodina. Jinak se vším souhlas. Měla by se tím vším řídit také vláda a naši politici. Bohužel je mezi nimi eurohujerů více, než dost.
  • dzixy
    A opět redaktor Tiscali straší čtenáře i Angličany. Předvídá nepředvídatelné, neboli "výcuc z prstu". Pokud budou chtít Angličané čerstvé květy, prodejce z Amsterdamu jim je jistě dodá. "Trade is a trade". A vo tom to je. Kdo bude chtít prodávat, bude hledat zákazníka, kdo bude chtít kupovat, musí najít prodejce. A kromě byrokratů v EU jim v tom nikdo nemůže bránit.
  • Nezvadnou, jistě se najde šikovný obchodník, který zařídí přímý nákup v Keni nebo jiné africké zemi a holandský trh vynechá...

  •  V Anglo-Chalifátu moc zájmu o květiny nebude, květinou se totiž nedá nikdo podříznout, či hlavu někomu oddělit.
    • Soudruhu BTW, mimochodem, proč tu píšeš pod 20 nicky? Tvou tupost tím nikterak neovlivníš.
    • Zalez si pod skříň a počkej až tě kolaborant Zeman vysvobodí před hordou uprchlíků která čeká na tvé sociální dávky ty posero.


  • KIMCID

    zbytečná starost. brexit je věc britů.

  • vanhorne

    The tulips of Amsterdam don't wilt and never will.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit