Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Duka "naléhá"? Měl by jít do sebe a přestat podporovat islám. Zatímco v Indonésii průměrně každé tři dny vypálí jeden křesťanský kostel, pan arcibiskup přijímá delegace z Indonésie a nabádá k přátelství s islámem.
  • re:robinson. Je vidět že jsi žil na pustým ostrově kde jsou jiná pravidla.Tady je to-pfeci uplně nomální,úďo ! Když se ti to nelíbí,vrať se na ostrov.Můžeš mi říct kde leží? *1*
  • Církev by měla být jinačí a neměla by lhát a krýt ty co selhali.U nás asi nejde o pedofilii ale určitě o nemravný život některých a proto je lidi nesnášejí.Na příklad když celibát tak celibát.Jak máte věřit farářovi kterej žije sám ze svojí milenkou na velký faře a pak v kostele si hraje na svatýho?A poučuje lidi o správným a čistým životě.Pak už mu lidi nevěří nic. Myslí si že lidi jsou hloupý.jenom mu to neřeknou a přestanou do kostela chodit. Snad jenom staré babičky zůstanou.A neříkejte že o tom jeho nadřízený neví když to ví půl města.A takovejm mám dávat peníze do kasičky na to aby mohli s hospodyní mít vedlejší příjem a z nás dělat tupce.To vadí hodně lidem.Proč takovýho nesesadí aby se tedy slušně oženil a nedělal ostudu? On by mohl dělat třeba kostelníka ,účetního nebo co.Nebo přestoupit k víře která povoluje manželství.To by lidi pochopili.Ale udělají to jako politici.Dělají že je všechno v pořádku a třeba ho i povýší.Jak k tomu pak přijdou faráři co se celý život snaží a lidi jim stejně kvůli těm špatným nevěří. Je to škoda. Tak se nedivte že tak málo lidí chodí do kostela a že nadávají a nechtějí aby se jim vrátily majetky.V Praze si můžete vybrat ale když my máme jen jednoho tak to máme smůlu.
    A teď do mě vy obhájci.
  • Lukasi /anonyme/, panu arcibiskupovi Dukovi nesaháš ničím a už vůbec ne vzděláním a užitečností /zřejmě/ani po kotníky. Uč se , mírni se, pracuj a pak suď. A něco si o něm přečti a někdy si ho poslechni a naslouchej. Promiň že Ti tykám, Ty panu arcibiskupovi také tykáš.Respektuji Tvůj styl.A hlavně-přečti si pořádně co napsal.Nic, co by Tě mělo urazit, i kdybys mezi NĚ/nechci opakovat Tvůj výraz/ náhodou patřil. Má názor a má na něj právo.A má morální povinnost se jako nejvyšší představitel církve katolické v ČR,vyjádřit. Nemůže dělat ,,mrtvého brouka" v tak zásadní otázce.Je propagace u nás nutná? Vždyť JIM nikdo neubližuje.Tolerujeme je maximálně a to je v pořádku.Ale obdivovat je?Proč?Děti si pak můžou myslet, že je to norma. A to promiň, to tedy není.Je to směr,je to orientace,je to asi i trápení a já nevím co ještě,ale norma to není a nikdy nebude,pokud půjde o zachování lidského rodu. Kromě toho, heteráky taky nikdo neoslavuje a ani se nepřipomínají. Jinak si také myslím, že každá maminka a tatínek je ze svého , přeci jen ,,jiného"/,,jiné" syna nebo dcery, smutná.Ve svém blízkém okolí takové rodiče znám a vím,co prožívají.Já také nejsem pro propagaci homosexuality.To bychom totiž brzo vymřeli. *14* Jinak se měj fakt dobře.


    P.s.Zkus víc přemýšlet , méně používat klišé a vulgarismy a bude Ti líp.
  • Za diuskizi by spíš stála církev, zejména katolická. Fakt, že stále existuje má málo společného s Bohem a už vůbec ne s dodržováním desatera ze strany řady církevních hodnostářů. Katolická církev se minimálně od 10. století chová velmi zavrženíhodně. Ostatně překrucování a účelové úpravy odkazu Ježíše Krista začal už Pavel. Člověk, který Jěžíšovy následovníky původně pronásledoval a zabíjel.
  • Já rozumím panu arbiskupovi velmi dobře. Homosexualita je úchylka, která ve společnosti, jejímž základem je rodina, nemá mít veřejnou podporu. Je domekoracie, nebudeme gaye a lesby pranýřovat, ale aby to teplouštví ještě slavili na ulicích, to ne. Prostituci taky neslavíme, jenom trpíme.
  • Pokud se někdo domnívá, že katolická nebo jiná církev je to největší zlo na zemi, protože se v jejich řadách nacházejí v menšině (ale o to víc se o tom mluví) zvrhlíci, tak se podívejte na politiky, lékaře, právníky, policisty, vedoucí mládeže atd. Taky nebudete věřit policii, soudcům apod. kvůli tomu, co dělali před revolucí? Učitelům, že učili o VŘSR? Tolerovat homosexualitu a promiskuitní chování je jedna věc a oslavovat ji druhá - a právě o to tady jde. A svými výroky jste dokázali, že jste meximálně netolerantní, o formě některých z vás ani nemluvě *12* .
  • Homosexualita je vrozená porucha, s tím se nedá nic dělat. Proč, ale tito lidé cítí potřebu pořádat pochody mi není úplně jasné. Asi je to reakce na dřívější pronásledování a útisk.
  • Černoprdelníku Duko!!!! Doufám,že si to přečteš.
    Pravděpodobně máte rád vyplněný zadek,ale na Vás taky dojde Vy špinavá chátro!!!!Církev nikdy lidem nic dobrého nepřinesla-buď upalujete ženy v domění,že jsou čarodejnice,nebo se zastávate buzerantů-potřeboval by jste pořádně přes tlamu a nemáte nejmenší právo psát nějaké dopisy-jestli chcete pomáhat lidem,tak vemte lopatu do ruky a začněte něco dělat a přestaňte brát peníze za Vaše nic nedělání a oblbování lidí!!!!
    • Dle Vašeho gramatického projevu je poznat, že jste dochodil základní a možná i střední školu. Doporučuji, zaměřte se pro to na slohovou a morální stránku Vašeho textu a uděláte pro sebe a pro společnost víc, než si dokážete představit. Velmi mi Váš projev připomíná zoufalého člověka, který potřebuje pomoc. S těmito zoufáními, bědováním a sváděním věcí na druhé se setkávám denně ve své práci od svých klientů. Přitom stačí tak málo (nebo mnoho) začít sám u sebe. Přeji Vám ať se zdaří. A sděluji Vám, že je mi úplně jedno, co nakydáte na mě. Ulevte si , vážený pane. Pro Vaše povzbuzení si na internetu najděte nějaký dokument o tom, jak žije skutečná církev založená na biblických základech a co dělá pro lidi, pak budete třeba mile překvapen a nenecháte se krmit stovky a tisíce let starými příběhy, které jste zřejmě získal v ústním podání od někoho jiného nebo z bulvárního tisku. Někde výše je v příspěvku napsáno "Taky nebudete věřit policii, soudcům apod. kvůli tomu, co dělali před revolucí? Učitelům, že učili o VŘSR? ", myslím že to je dobrý příměr. AŤ se Vám daří v rodině, práci i ostatním životě
      • Šárko nechápu proč se chcete zviditelnit známkováním slohu druhých. To že po roku 89 zůstala ve vedoucích funkcích státní zprávy, policie a soudů KSČ, to můžete poděkovat jen V. Havlovi! Spaktoval se s nima aby mohl být zvolen prezidentem, dobytek.
        Mám to správně?
  • Pro me je to dukaz nabubrelosti Duky, to, ze si dovolil touto formou apelovat proti podpore homosexualu je naprosto neprijatelne...katolicka cirkev je prave jedna tech organizaci, ktera by mela k temto tematum radeji pomlcet, v jejich radach jsou prave zmineni homosexualove celkem dost prezentni...ale pravdepodobne ma podporu na nejvyssich mistech, ze?
    Souhlasim s predchozim nazorem p. starosty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit